Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

20%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dr Dahlia Wasfis historiska fredstal från 2007, Chicago

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 juni 2014
- Torbjörn Sassersson

Dr_Dahlia_WasfiDr Dahlia Wasfi håller ett fredstal som förtjänar att gå till historien under Socialism 2007 Conference i Chicago den 16 juni 2007. 

Dahlia Wasfi är en irakisk-amerikansk läkare och fredsaktivist född 1971 i New York. Hon har en judisk-amerikansk mamma och en irakisk pappa. Dahlia Wasfi växte upp i Irak och flyttade med sina föräldrar till USA vid 5 års ålder.

Wasfis fredstal knäcker de flesta illusioner som mainstream media och USA:s regim, inkluderat allierade parter, presenterar inför allmänheten. Hon går rakt på sak med klockren observationsförmåga och starka argument.

Fler personer i världen med Dahlia Wasfis styrka, oräddhet och klarhet måste träda fram för att konfrontera den statsterrorism som pågår i världen ofta ledd av den amerikanska regimen i sin tur ledd av multinationella företagsintressen.

Fler person i Sverige, som är ett av världens största vapenexporterande länder per capita, måste träda fram med kraft för att medvetandegöra Sveriges roll och medverkan i de konflikter som pågår varje idag i framför allt Mellanöstern och Afrika.

Text: Torbjörn Sassersson

Dr Dahlia Wasfi hemsida: Liberatethis.com

Källa: Socialistworker.orgDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq