Dr Dahlia Wasfis historiska fredstal från 2007, Chicago

2

Dr_Dahlia_WasfiDr Dahlia Wasfi håller ett fredstal som förtjänar att gå till historien under Socialism 2007 Conference i Chicago den 16 juni 2007. 

Dahlia Wasfi är en irakisk-amerikansk läkare och fredsaktivist född 1971 i New York. Hon har en judisk-amerikansk mamma och en irakisk pappa. Dahlia Wasfi växte upp i Irak och flyttade med sina föräldrar till USA vid 5 års ålder.

Wasfis fredstal knäcker de flesta illusioner som mainstream media och USA:s regim, inkluderat allierade parter, presenterar inför allmänheten. Hon går rakt på sak med klockren observationsförmåga och starka argument.

Fler personer i världen med Dahlia Wasfis styrka, oräddhet och klarhet måste träda fram för att konfrontera den statsterrorism som pågår i världen ofta ledd av den amerikanska regimen i sin tur ledd av multinationella företagsintressen.

Fler person i Sverige, som är ett av världens största vapenexporterande länder per capita, måste träda fram med kraft för att medvetandegöra Sveriges roll och medverkan i de konflikter som pågår varje idag i framför allt Mellanöstern och Afrika.

Text: Torbjörn Sassersson

Dr Dahlia Wasfi hemsida: Liberatethis.com

Källa: Socialistworker.org


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
RMG49
RMG49
Gäst
18 juni 2014 kl 16:46

Äntligen en människa som säger precis samma saker som jag själv gör. UZA är helvetet på jorden och dom agerar som massmördare, och dom betecknar det som ett jobb att kriga och slita människor till köttslamsor. Efter sig lämnar dom hela nationer i ruiner och likhögarna växer i deras fotspår. UZA är det som är den verkliga fienden mot oss alla på det här jordklotet.