Dr Dahlia Wasfis historiska fredstal från 2007, Chicago

publicerad 18 juni 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Dr_Dahlia_WasfiDr Dahlia Wasfi håller ett fredstal som förtjänar att gå till historien under Socialism 2007 Conference i Chicago den 16 juni 2007. 

Dahlia Wasfi är en irakisk-amerikansk läkare och fredsaktivist född 1971 i New York. Hon har en judisk-amerikansk mamma och en irakisk pappa. Dahlia Wasfi växte upp i Irak och flyttade med sina föräldrar till USA vid 5 års ålder.

Wasfis fredstal knäcker de flesta illusioner som mainstream media och USA:s regim, inkluderat allierade parter, presenterar inför allmänheten. Hon går rakt på sak med klockren observationsförmåga och starka argument.

Fler personer i världen med Dahlia Wasfis styrka, oräddhet och klarhet måste träda fram för att konfrontera den statsterrorism som pågår i världen ofta ledd av den amerikanska regimen i sin tur ledd av multinationella företagsintressen.

Fler person i Sverige, som är ett av världens största vapenexporterande länder per capita, måste träda fram med kraft för att medvetandegöra Sveriges roll och medverkan i de konflikter som pågår varje idag i framför allt Mellanöstern och Afrika.

Text: Torbjörn Sassersson

Dr Dahlia Wasfi hemsida: Liberatethis.com

Källa: Socialistworker.org


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det börjar faktiskt likna nazitiden. Alla omkring var rädda. Nationer anpassade sig. Sverige var nazivänligt. Man lät mycket passera. Skillnaden nu är att Väst pekar ut hela arabvärlden och alla muslimer som det onda som man inte ska tillåta dem ge sin version av verkligheten.

    I framtiden kommer vi att läsa om hur dagens ledare var USA-vänliga, hur man inte bara lät allt passera, utan hur många även passade på att greppa efter egna fördelar. Många av dagens beslutsfattare kommer att skämmas om 10-20 år.

  • Äntligen en människa som säger precis samma saker som jag själv gör. UZA är helvetet på jorden och dom agerar som massmördare, och dom betecknar det som ett jobb att kriga och slita människor till köttslamsor. Efter sig lämnar dom hela nationer i ruiner och likhögarna växer i deras fotspår. UZA är det som är den verkliga fienden mot oss alla på det här jordklotet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *