Effekterna av kärnkraftkatastrofen i Fukushima fortsätter

4

Sakkunniga och forskare intervjuas i denna skrämmande dokumentär om hur den japanska regeringen mörkar effekterna flera år efter den stora kärnkraftverkskatastrofen, jordbävningen och tsunamin år 2011.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
20 juni 2014 kl 00:06

I Fukushima (..med allt större omnejd!!) är det snarare mar..drömmar som gäller.. …

överinseende
överinseende
Gäst
19 juni 2014 kl 22:57

Ruben, vindkraft är ett fördärv, och har inget med “ren energi”att göra. Fri energi… fortsätt drömma.

ruben
ruben
Gäst
Reply to  överinseende
19 juni 2014 kl 23:31

Ja i Fukushima drömmer man nog inte om kärnkraft.

ruben
ruben
Gäst
19 juni 2014 kl 22:45

En bra illustration om kärnfraft och dess förödande konsekvenser vid haveri. Det finns inte på någon karta att man kan förebåda alla risker. Därför är kärnkraft ingen framtid. Det är för farligt och dyrt helt enkelt. Sätt igång med nya rena energikällor ( vind och sol t.ex. ), medan man avvecklar all kärnkraft. Ändra allt användande till optimal energisnålhet. Det är inte svårt eller krångligt utan enbart politiskt. Snart kommer säkert fri energi, som ingen kan äga och livnära sig på.