Effekterna av kärnkraftkatastrofen i Fukushima fortsätter

publicerad 16 juni 2014
- av Torbjörn Sassersson red.

Sakkunniga och forskare intervjuas i denna skrämmande dokumentär om hur den japanska regeringen mörkar effekterna flera år efter den stora kärnkraftverkskatastrofen, jordbävningen och tsunamin år 2011.Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Fukushima
  • Ruben, vindkraft är ett fördärv, och har inget med “ren energi”att göra. Fri energi… fortsätt drömma.

  • En bra illustration om kärnfraft och dess förödande konsekvenser vid haveri. Det finns inte på någon karta att man kan förebåda alla risker. Därför är kärnkraft ingen framtid. Det är för farligt och dyrt helt enkelt. Sätt igång med nya rena energikällor ( vind och sol t.ex. ), medan man avvecklar all kärnkraft. Ändra allt användande till optimal energisnålhet. Det är inte svårt eller krångligt utan enbart politiskt. Snart kommer säkert fri energi, som ingen kan äga och livnära sig på.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *