John Virapen med på amerikanska Daily Show

  1
  158

  Daily ShowJohn Virapen ringde idag NewsVoice och berättade att nu var intervjun med The Daily Show klar. Inslaget om de brottsliga inslagen inom läkemedelsindustrin ska sändas i september 2014. NewsVoice har känt till Virapens medverkan sedan en tid, men valt att inte yppa något förrän inspelningen var klar.

  Daily Show är en av USA:s störta TV-shower och den spinner på gränslandet mellan allvar och komik. Många sanningar kan bara presenteras om de görs med humor.


  John VirapenThe Daily Show uppmärksammar, med satirisk vinkling, amerikanska inrikesnyheter och internationella händelser. The Daily Shows korrespondenter gör analyser “på plats” i likhet med hur vanlig nyhetsrapportering är utformad, men också djupare reportage. Varje avsnitt avslutas med att en gäst intervjuas tex författare, politiska kommentatorer och skådespelare.

  Text: Torbjörn Sassersson

    Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

  1 KOMMENTAR

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här