John Virapen med på amerikanska Daily Show

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 augusti 2014
- Torbjörn Sassersson red.
John Virapen - Foto: Dsalud.com

Daily ShowJohn Virapen ringde idag NewsVoice och berättade att nu var intervjun med The Daily Show klar. Inslaget om de brottsliga inslagen inom läkemedelsindustrin ska sändas i september 2014. NewsVoice har känt till Virapens medverkan sedan en tid, men valt att inte yppa något förrän inspelningen var klar.

Daily Show är en av USA:s störta TV-shower och den spinner på gränslandet mellan allvar och komik. Många sanningar kan bara presenteras om de görs med humor.

John VirapenThe Daily Show uppmärksammar, med satirisk vinkling, amerikanska inrikesnyheter och internationella händelser. The Daily Shows korrespondenter gör analyser “på plats” i likhet med hur vanlig nyhetsrapportering är utformad, men också djupare reportage. Varje avsnitt avslutas med att en gäst intervjuas tex författare, politiska kommentatorer och skådespelare.

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Torbjörn, har du möjlighet att få en bandad version av showen? Kanske genom J Virapen? Vore intressant om du kunde sända den här på NewsVoice.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *