Analys av hur PR och massmedia programmerar populationer – Del 1

publicerad 26 september 2014
- Torbjörn Sassersson red.

En video om påverkan av och samverkan mellan massmedia, PR och propaganda med ett magstarkt budskap. Enligt den röda tråden i filmen är vi alla – vare sig vi är “vanliga” människor, beslutsfattare eller “viktiga” politiker – utsatta för en konstant och aktiv påverkan av vårt tänkande, vår självbild, våra beteenden och våra relationer till varandra, stat, myndigheter och grannländer.

Är filmen överdriven eller har vi förlorat förmågan att se hur välformade vi redan blivit i en eskalerande programmering av våra hjärnor till ett fabricerat konsensus om världen och vad som är bäst för oss alla? Diskutera gärna innehållet.

Text: Torbjörn Sassersson

propagandakriget


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice