Börje Peratt om “den omänskliga asylindustrin”

publicerad 25 september 2014
- Börje Peratt
Börje Peratt

Börje PerattÄr flyktingpolitiken i Sverige inhuman? Vill vi mer än vi klarar? Eller är det så att vi har ett önsketänkande som inte svarar mot vad vi verkligen är beredda att göra?

När nu Sverige valt att ta emot allt fler flyktingar ser vi att denna generositet i värderingar hos folket inte svarar mot verkligheten. Det saknas en praktisk förmåga att erbjuda humanitära lösningar. Migrationsverket tvingas in i en roll som i praktiken blir att bereda vägen för skrupulösa entreprenörer som berikar sig på asylboende.

Problemet är möjligen också att det inte finns tillräckligt med myndighetspersonal, värdiga anläggningar och kommuner som anser sig ha resurser för att ta sig an alla dessa människor. Konsekvenserna blir att Migrationsverket tar de entreprenörer som ger mest för pengarna. Och vi får entreprenörer som erbjuder usla boendeförutsättningar.

Läs mer: Den omänskliga asylindustrin



Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Detta man kan tacka till Reinfeld och den stora ledaren Calle Bild som får sina uppdrag från USA och just denna uppdraget går ut på att förstöra Sverige,vattna ut befolkningen så att svenskarna ska hamna i minoritet och inte Sverige ska i bli i fortsättningen ett välmående land med sunda finanser så att man kan inte peka finger mot Sverige som ett bra exempel land.Målet är att vårt land också ska bli som Tyskland,Frankrike, England o.s.v.där i många städer invandrarna börjar bli majoritet och ursprungsbefolkningen har inget tala länge och ska anpassa sig efter invandrarnas traditioner och religioner.Det ska bli förbjudet att ha julsymboler på våra gator eftersom det strider mot visa folkgruppers smak och uppfatning och det ska sharia poliser börja ströva runt våra gator som i Tyskland och England..NÄR KOMMER DEN SVENSKA FOLKET ATT VAKNA ????? VAD BEHÖVS FÖR MER ATT VAKNA ????

    • De är vakna, se röstningen i valet, men majoriteten tror fortfarande att den politiska scenen är till för förändring/förbättring. Denna illusion är nästa hinder.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *