Canal 2nd Opinion-intervju: Cannabis kan bota en rad sjukdomar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 september 2014
- NewsVoice redaktion
Cannabisdoktorn, Angelo Graziano. Foto: Canal Second Opinion

Canal 2nd Opinion. Medicinsk cannabis blir alltmer populärt på gräsrotsnivå. I dokumentärfilmer på webben med miljontals visningar redovisas fall där cannabis fått svårt sjuka människor tex i cancer att tillfriskna.

Forskare menar att det saknas kliniska studier som bevis för effekterna och tar därför lätt på enskilda människors berättelser. Det är ju bara de lyckade fallen som visas och då missar man hela bilden av den medicinska effekten.

Angelo Graziano blev omtalad efter en tidningsartikel i Sydsvenska Dagbladet där han fick namnet ”Cannabisdoktorn”. I den artikeln får vi följa när Angelo tillsammans med journalist och fotograf tar med sig cannabisoljan och anger sig själv till polisen för att se om han kan misstänkas för narkotikabrott, skriver Canal 2nd Opinion.

Källa: Canal 2nd OpinionDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Jag har lämnat medicinträsket och tar inte en enda tablett sedan över ett år tillbaka. Jag har fått ner mitt blodtryck genom vegetarisk kost. Får jag huvudvärk så dricker jag vatten, är det spänningsvärk gör jag avslappningsövningar. Jag har några kotor som är sneda och därför får jag ont i ryggen. Då lägger jag mig raklång utan kudde och väntar tills värken blir mindre. En promenad på en halvtimme dagligen tränar ryggen. Jag har börjat med hampfröolja och hoppas det hjälper mot andra krämpor. Ju mindre kemikalier i kroppen desto lättare är det för kroppen att ta itu med sjukdomar.

  • Jag som är fånge i medicinträsket är helt övertygad om att han har rött när han säger att den hjälp naturen ger renderar inga pengar och därför måste vi dra i oss en massa kemikalier som egentligen förstör mer än hjälper

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *