Canal 2nd Opinion-intervju: Cannabis kan bota en rad sjukdomar

3

Canal 2nd Opinion. Medicinsk cannabis blir alltmer populärt på gräsrotsnivå. I dokumentärfilmer på webben med miljontals visningar redovisas fall där cannabis fått svårt sjuka människor tex i cancer att tillfriskna.

Forskare menar att det saknas kliniska studier som bevis för effekterna och tar därför lätt på enskilda människors berättelser. Det är ju bara de lyckade fallen som visas och då missar man hela bilden av den medicinska effekten.

Angelo Graziano blev omtalad efter en tidningsartikel i Sydsvenska Dagbladet där han fick namnet ”Cannabisdoktorn”. I den artikeln får vi följa när Angelo tillsammans med journalist och fotograf tar med sig cannabisoljan och anger sig själv till polisen för att se om han kan misstänkas för narkotikabrott, skriver Canal 2nd Opinion.

Källa: Canal 2nd Opinion


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Vicky Söder
Vicky Söder
Gäst
12 oktober 2014 kl 09:41

Jag har lämnat medicinträsket och tar inte en enda tablett sedan över ett år tillbaka. Jag har fått ner mitt blodtryck genom vegetarisk kost. Får jag huvudvärk så dricker jag vatten, är det spänningsvärk gör jag avslappningsövningar. Jag har några kotor som är sneda och därför får jag ont i ryggen. Då lägger jag mig raklång utan kudde och väntar tills värken blir mindre. En promenad på en halvtimme dagligen tränar ryggen. Jag har börjat med hampfröolja och hoppas det hjälper mot andra krämpor. Ju mindre kemikalier i kroppen desto lättare är det för kroppen att ta itu med sjukdomar.

Bibbi
Bibbi
Gäst
11 oktober 2014 kl 14:01

Jag som är fånge i medicinträsket är helt övertygad om att han har rött när han säger att den hjälp naturen ger renderar inga pengar och därför måste vi dra i oss en massa kemikalier som egentligen förstör mer än hjälper

bloggerkarl
Gäst
26 september 2014 kl 18:42

heja Sverige.