Du som är i valet och kvalet – Därför bör du rösta på ENHET

7

VALANNONS

ENHET-affisch-2014-600px

Bli inte förledd av de stora partiernas mantra att en röst på ett litet parti är “bortkastad”! Det är deras trick för att hålla nytänkande partier utanför Riksdagen och borta från tidningars och TV:s uppmärksamhet.

Vill Du ha en positiv förändring, rösta då in ENHET i Riksdagen. Röstar du på de stora etablerade partierna sker inga förändringar i samhället. Allt kommer att fortsätta som vanligt.

En röst på ENHET är inte bortkastad. Varje röst på ENHET ökar partiets styrka och möjlighet att göra sin röst hörd, även om vi inte skulle klara 4%-spärren i år. Nästa gång blir det mycket lättare.

Både Arbetslinjen och Bidragslinjen hör till det förflutna och är idag ohållbara. ENHETs långsiktigt hållbara alternativ EXISTENSLINJEN är lösningen på de flesta av våra problem.

VÄLJ EN FRAMTID PÅ MÄNNISKANS OCH NATURENS VILLKOR

RÖSTA PÅ ENHET

(Tag en blank valsedel i vallokalen och skriv ENHET)


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
LasseMan
LasseMan
Gäst
22 oktober 2015 kl 16:07

Jag tycker Enhet verkar va ett bra parti ! Ska rösta på dem ! Basinkomst är en bra idé !

Kara
Gäst
15 september 2014 kl 16:52

Jag röstade på Hälsopartiet. http://www.halsopartiet.se

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
14 september 2014 kl 00:04

Om Enhet valsamverkade skulle partiet ta sig in lättare. Att Enhet inte gör det tyder på att Enhet är skapat för att splittra den gröna rörelsen helt i onödan. Kanske är det så omedvetet pga. låg mental kapacitet i ledningen, vad vet jag, men Enhet leder därför de facto till sämre miljö….tills man säger “enhet” och verkligen menar “enhet”och beslutar sig att valsamverka mot 4% i en “enhet” med andra partier.

zecharia
zecharia
Gäst
13 september 2014 kl 19:22

Ser ut som ett dåligt försök av makteliten att lura de som vill bort från politikkäbblet och starta ett empatiskt samhälle. En ren under-cover operation således.
Jag ger anders rätt – de har inget nytt, samma gamla sura vin i ny karaff.

Krister Segergren
Krister Segergren
Gäst
13 september 2014 kl 16:12

Här har du en detaljerad och finansierad modell som vi tagit fram som ett exempel på hur basinkomsten kan börja införas: http://enhet.se/basinkomst/modell_a/

Mvh
Krister Segergren
Språkrör
Enhet.se

anders
anders
Gäst
Reply to  Krister Segergren
14 september 2014 kl 09:19

Man döper helt enkelt om dagens myriad av bidrag till basinkomst eller vad man nu tycker passar för att sälja in konceptet.

Saxat från föreslagen länk:

“Så här tänker vi oss en finansiering (mdkr = miljarder kronor. Alla siffror är från 2011).

•De flesta av dagens bidrag samt pensionsfonderna avskaffas och pengarna används till BI. Uppskattningsvis ca 406.5 mdkr (1).”

I mina ögon är det ingen skillnad mot idag bortsett från att bidragen bytt namn.

anders
anders
Gäst
13 september 2014 kl 13:28

Det är ju de facto så att om man läser partiprogrammet så vill man ersätta en mängd olika bidrag med basinkomst, medborgarlön eller vad man nu föredrar att kalla den saken innevarande vecka.

Det förändrar inte den grundläggande verkligheten ett enda dugg, då det enda man gör är att byta namn på det man ämnar dela ut på kredit.

Förklara hur detta skall finansieras, så att det blir en positiv spiral. Beskriv processen i perspektiv av ett år och fem år.