Du som är i valet och kvalet – Därför bör du rösta på ENHET

7
256

VALANNONS

ENHET-affisch-2014-600px

Bli inte förledd av de stora partiernas mantra att en röst på ett litet parti är ”bortkastad”! Det är deras trick för att hålla nytänkande partier utanför Riksdagen och borta från tidningars och TV:s uppmärksamhet.

Vill Du ha en positiv förändring, rösta då in ENHET i Riksdagen. Röstar du på de stora etablerade partierna sker inga förändringar i samhället. Allt kommer att fortsätta som vanligt.

En röst på ENHET är inte bortkastad. Varje röst på ENHET ökar partiets styrka och möjlighet att göra sin röst hörd, även om vi inte skulle klara 4%-spärren i år. Nästa gång blir det mycket lättare.

Både Arbetslinjen och Bidragslinjen hör till det förflutna och är idag ohållbara. ENHETs långsiktigt hållbara alternativ EXISTENSLINJEN är lösningen på de flesta av våra problem.

VÄLJ EN FRAMTID PÅ MÄNNISKANS OCH NATURENS VILLKOR

RÖSTA PÅ ENHET

(Tag en blank valsedel i vallokalen och skriv ENHET) • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

 1. Det är ju de facto så att om man läser partiprogrammet så vill man ersätta en mängd olika bidrag med basinkomst, medborgarlön eller vad man nu föredrar att kalla den saken innevarande vecka.

  Det förändrar inte den grundläggande verkligheten ett enda dugg, då det enda man gör är att byta namn på det man ämnar dela ut på kredit.

  Förklara hur detta skall finansieras, så att det blir en positiv spiral. Beskriv processen i perspektiv av ett år och fem år.

  • Man döper helt enkelt om dagens myriad av bidrag till basinkomst eller vad man nu tycker passar för att sälja in konceptet.

   Saxat från föreslagen länk:

   ”Så här tänker vi oss en finansiering (mdkr = miljarder kronor. Alla siffror är från 2011).

   •De flesta av dagens bidrag samt pensionsfonderna avskaffas och pengarna används till BI. Uppskattningsvis ca 406.5 mdkr (1).”

   I mina ögon är det ingen skillnad mot idag bortsett från att bidragen bytt namn.

 2. Ser ut som ett dåligt försök av makteliten att lura de som vill bort från politikkäbblet och starta ett empatiskt samhälle. En ren under-cover operation således.
  Jag ger anders rätt – de har inget nytt, samma gamla sura vin i ny karaff.

 3. Om Enhet valsamverkade skulle partiet ta sig in lättare. Att Enhet inte gör det tyder på att Enhet är skapat för att splittra den gröna rörelsen helt i onödan. Kanske är det så omedvetet pga. låg mental kapacitet i ledningen, vad vet jag, men Enhet leder därför de facto till sämre miljö….tills man säger ”enhet” och verkligen menar ”enhet”och beslutar sig att valsamverka mot 4% i en ”enhet” med andra partier.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här