Du som är i valet och kvalet – Därför bör du rösta på ENHET

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 september 2014
- NewsVoice redaktion

VALANNONS

ENHET-affisch-2014-600px

Bli inte förledd av de stora partiernas mantra att en röst på ett litet parti är ”bortkastad”! Det är deras trick för att hålla nytänkande partier utanför Riksdagen och borta från tidningars och TV:s uppmärksamhet.

Vill Du ha en positiv förändring, rösta då in ENHET i Riksdagen. Röstar du på de stora etablerade partierna sker inga förändringar i samhället. Allt kommer att fortsätta som vanligt.

En röst på ENHET är inte bortkastad. Varje röst på ENHET ökar partiets styrka och möjlighet att göra sin röst hörd, även om vi inte skulle klara 4%-spärren i år. Nästa gång blir det mycket lättare.

Både Arbetslinjen och Bidragslinjen hör till det förflutna och är idag ohållbara. ENHETs långsiktigt hållbara alternativ EXISTENSLINJEN är lösningen på de flesta av våra problem.

VÄLJ EN FRAMTID PÅ MÄNNISKANS OCH NATURENS VILLKOR

RÖSTA PÅ ENHET

(Tag en blank valsedel i vallokalen och skriv ENHET)Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq