Ny post på Vetapedia.se: Olle Johansson, associate professor, KI

publicerad 16 september 2014
- Henrik G
Vetapedia.se

Vetapedia.seOlle Johansson, associate professor at the Karolinska Institute, Department of Neuroscience, and head of The Experimental Dermatology Unit. Olle Johansson is a world-leading authority in the field of EMF radiation and health effects. Among many achievements he coined the term ”screen dermatitis”. He has published more than 600 original articles, reviews, book chapters and conference reports within the fields of basic and applied neuroscience, dermatoscience, epidemiology, and biophysiology.

Read more about Olle Johansson on Vetapedia


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Intressant! olle Johansson har med råge uppfyllt att bli ordinarie Professor och endå är han bara associate professor ( engl) som på svenska betyder överläkare.
    Är det därför att han tog sig an för heta järn? Också märklig att hans forskning inte blir mer diskuterat i offentliga media och att det efter hans artiklar, inte sker en offentlig “outcry” när man vill “modernisera” dagis och skolor med mer IT teknik.Varje ansvarsfull förälder skulle lägga in en protest!! Vi är redan så hjärntvättat att vi tycker att det är bra att våra barn har mobiler, då kan vi hitta dom var som helst. Hur i all världen klarade vi livet innan mobiltelefonen kom?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *