Ny post på Vetapedia.se: Olle Johansson, associate professor, KI

  1
  339

  Vetapedia.seOlle Johansson, associate professor at the Karolinska Institute, Department of Neuroscience, and head of The Experimental Dermatology Unit. Olle Johansson is a world-leading authority in the field of EMF radiation and health effects. Among many achievements he coined the term ”screen dermatitis”. He has published more than 600 original articles, reviews, book chapters and conference reports within the fields of basic and applied neuroscience, dermatoscience, epidemiology, and biophysiology.

  Read more about Olle Johansson on Vetapedia  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Birgit Sjölander
  Birgit Sjölander(@birgit)
  16 september 2014 kl 21:11

  Intressant! olle Johansson har med råge uppfyllt att bli ordinarie Professor och endå är han bara associate professor ( engl) som på svenska betyder överläkare.
  Är det därför att han tog sig an för heta järn? Också märklig att hans forskning inte blir mer diskuterat i offentliga media och att det efter hans artiklar, inte sker en offentlig “outcry” när man vill “modernisera” dagis och skolor med mer IT teknik.Varje ansvarsfull förälder skulle lägga in en protest!! Vi är redan så hjärntvättat att vi tycker att det är bra att våra barn har mobiler, då kan vi hitta dom var som helst. Hur i all världen klarade vi livet innan mobiltelefonen kom?