Ebolahysterin: Vaccinskador och förgiftade brunnar ger ebolaliknande symptom

5
271

LiberianDailyObserverDen liberianska tidningen Liberian Observer rapporterade i augusti att en man arresterats av polisen efter att han försökt kontaminera en brunn i byn Schieffelin med formaldehyd. Enligt tidningen ska mannen ha erkänt att han fått betalt för att utföra dådet och han sa att han var en av flera personer som fått samma uppdrag.

Text: NewsVoice | Artikeln skrevs 16 okt, men publicerades försenad 26 okt 2014

Reports say around 10 a.m., he approached the well with powder in a bottle. Mobbed by the community, he confessed that he had been paid to put formaldeyde into the well, and that he was not the only one. He reportedly told community dwellers, “We are many.” There are are agents in Harbel, Dolostown, Cotton Tree and other communities around the ountry, he said.

Den lokala radiostationen ELBC meddelade att flera personer har dött efter att ha druckit förgiftat brunnsvatten på andra ställen i regionen och då fått ebolaliknande symptom.

Tidningen skriver även att ”vårdpersonal” vaccinerat byinvånare med ebolavaccin varpå de som fått injektioner utvecklat ebolaliknande symptom och sedan fallit i koma. 10 barn ska ha dött i Bensonville efter vaccinering och byborna jagar därefter bort alla individer som kommer med vaccinsprutor.

Bilden som målas upp blir inte bättre av rapporter från andra källor om att Afrika sedan en tid tillbaka är föremål för en mycket stor massvaccineringskampanj med ”MenAfriVac” mot hjärnhinneinflammation (meningitis). Upp till 150 miljoner afrikaner är målet för kampanjen, skriver Vaccine Resistance Movement, som ställer sig frågan om vaccinationskampanjen triggar en farsot.

Is this yet another case of a dangerous, untested vaccine triggering a tsunami of viral and bacterial mutations – in impoverished regions?

Organisationen skriver att akut ”meningococcal septicemia” som karaktäriseras av av extrema kräkningar, blödningar från ögon och mun och blåmärken har stora likheter med symptomen vid ebola. Det misstänks därför att flera olika sjukdomar och förgiftningssymptom klassificeras som ebola vilket ger den skenbara effekten att ebolaspridningen är hysterisk.

Text: NewsVoice

 

 

 

 

Text: NewsVoice


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. Här är det kanske på sin plats att bifoga vittnesmålet från en syster från Ghana. I den finns 4 punkter som förklarar strategin bakom ebola hysterin. http://ivansbj.blogspot.se/2014/10/ebola-ar-inte-verklig-vittnesmal-fran.html

  Frågan som återstår är varför de offentliga media målar upp och uttryckligen ljuger om den verkliga situationen i Afrika. I en video som jag såg påstås det att Stefan Liljegren koordinator på plats ljuger rakt ut.

  video: http://youtu.be/1ZonCVRQ-2s

 2. detta på minner lite om glasmästaren som hyrde in buset att packa rutor på stan.
  Buteljerat vatten är det stor förtjänst på.
  det verkar som om planeten har drabbats av total sinneskollaps. Kriminellt över snart hela linjen.

 3. Det ÄR kriminellt över hela linjen. Och värre blir det i de sista skälvande minuterna.
  Det vi ser är ren hämnd för att människan vill bli fri och inte längre accepterar en
  ”kunglig” överhöghet, vare sig praktiskt, politiskt eller ekonomiskt.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här