Modern medicin och hur cancer botas naturligt – Bevisade behandlingsformer – Del 8

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 oktober 2014
- NewsVoice redaktion

I del 8 av serien tas exempel upp som visar att även de mest dödliga formerna av cancer kan botas med alternativmedicin när konventionell skolmedicin misslyckas. En viktig ingrediens i botandet av svår cancer är kosttillskott och vitaminer, säger läkare med egen erfarenhet av att hjälpa cancerpatienter bli friska. 

I avsnittet avslöjas även hur den amerikanska skådespelaren Steve McQueen egentligen dog, en redogörelse som inte är allmänt känt.

Dokumentärserien: Del 1 | Del 2Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8 | Del 9 | Del 10 | Del 11

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq