Epoch Times: ”Samband mellan minnessvårigheter och matsmältning”

1
253

minne-mageNär man blir äldre är det vanligt att fundera kring sin förmåga att minnas. Man glömmer namn, enstaka ord, eller var man lagt sina bilnycklar. Handlar det om en minnesvikt eller är det bara en normal del av åldrandet? Hur ser man på det inom kinesisk medicin?

Inom akupunktur och kinesisk medicin [TCM], är minnet relaterat till något som kallas klar Yang. Det kan låta som en energidryck men det är faktiskt den substans som ger dig fokus och klart tänkande, och är mycket beroende av din matsmältning.

Kinesisk medicin kanske inte är den sista utvägen när det gäller att behandla minnesproblem men en strategi som kan hjälpa ditt minne är att arbeta på att läka eventuella mag- och matsmältningsproblem.

Läs mer på Epoch Times


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Helt klart är det rätt att äta rätt och se till att magtarmbakterierna mår bra ! Då fungerar allt övrigt bra också. Har själv fått candidabakterierna att minska till normal nivå och därmed blivit fri från värken överallt i kroppen. Tar nu också silvervatten i förebyggande syfte som jag själv tillverkar enkelt då jag slutat tro på läkarna. Läkemedelsindustrien vill bara tjäna pengar !

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här