Vetskap och Folkbot (VoFb) slår ett slag för hälsofrihet och den självvårdande människan

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 november 2014
- NewsVoice redaktion

Sara Boo som är ordförande i NHF Sweden, National Health Federation, berättar om vilka lagar och regler som innebär ett hot mot hälsofriheten. Hon tar upp frölagen, lagar om hälsopåståenden, regler kring växtbaserade läkemedel och homeopatiska medel.

2014 är häxprocessernas år säger hon och syftar till hur alternativmedicinen har hängts ut i media på ett oschysst och vinklat sätt.

Nätverket Vetskap och Folkbot (VoFb) är inte en förening utan ett smart nätverk som vill värna friheten till ett friskare liv genom att använda egna och alternativa behandlingsmetoder och samtidigt spinner på namnet på föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) och deras skara av skeptiker som trängt sig in i svenska medier, i public service och inom politiken där de driver sin egen materialistiska och scientistiska agenda.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • jag försöker verkligen dra mitt strå till stacken! Har äntligen vågat börja hålla föreläsningar, om just sådant som Sara Boo talade om.
    .Har jobbat som alternativare i över 15 år, efter att ha blivit frisk från allergier o fibromyalgi bland annat, på en metod jag INTE TRODDE PÅ ! Jag vet att människor i största allmänhet är vakna, Men de flesta blir väldigt upprörda när jag berättar om hur Livsmedelsverket, Socialstyrelsen o Läkemedelsverket far med mänskligheten. Nu hoppas jag att detta verkligen sprider sig, och jag på mera intresse “för sådana” som jag!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *