Vetskap och Folkbot (VoFb) slår ett slag för hälsofrihet och den självvårdande människan

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 november 2014
- NewsVoice redaktion

Sara Boo som är ordförande i NHF Sweden, National Health Federation, berättar om vilka lagar och regler som innebär ett hot mot hälsofriheten. Hon tar upp frölagen, lagar om hälsopåståenden, regler kring växtbaserade läkemedel och homeopatiska medel.

2014 är häxprocessernas år säger hon och syftar till hur alternativmedicinen har hängts ut i media på ett oschysst och vinklat sätt.

Nätverket Vetskap och Folkbot (VoFb) är inte en förening utan ett smart nätverk som vill värna friheten till ett friskare liv genom att använda egna och alternativa behandlingsmetoder och samtidigt spinner på namnet på föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) och deras skara av skeptiker som trängt sig in i svenska medier, i public service och inom politiken där de driver sin egen materialistiska och scientistiska agenda.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice