VoFb: Kolloidalt silver, MSM och koständring botade psoriasis

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 november 2014
- Torbjörn Sassersson

Författaren och föreläsaren Sanna Nova Emilia botade sin mångåriga och svåra psoriasis och artrit med kolloidalt silver och MSM. Hon beskriver även att hon uteslöt gluten och mjölkprodukter. Nova Emilia tror att kolloidalt silver var den viktigaste beståndsdelen i botandet. Intressant är även att hon fick ett kraftigt återfall efter en månad, men att hon fortsatte med behandlingen och efter totalt 3 månader var hon besvärsfri.

Vittnesmålet är ett exempel på det nya nätverket Vetskap och Folkbot – VoFb:s aktivism för folkhälsan.

Foto: Sannanovaemilia.se

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Botad som i att inte få tillbaka psoriasis om hon slutar med KS, eller botad som i att ta fortsätta ta KS för att inte symptomen för psoriasis ska återvända? Dvs, botad och friskförklarad eller fri från symptom?

  • Kan mycket väl vara enbart vetet och mjölken, hade själv eksem som försvann när jag slutade med mjölk och vete. Vete är inflamationsdrivande.

  • Återfall är inget konstigt då det frigörs mycket gifter i kroppen så att man kan må sämre efter ett tag tills förbättringen kommer tillbaka. Av det jag vet hittills borde man vara försiktig i början då man startar upp sådana kurer så att man inte överbelastar lever och njurar med frigjorda gifter. Har man “parasiter” i kroppen så är detta jätte viktig, eftersom dessa “parasiter” äter upp gifter i enorma koncentrat mängder. Vid intag av MMS eller koloidalt silver dör dessa “parasiter” och gifter kommer tillbaka till celler. En läkare förespråkar tarmsköljning med MMS istället för att undvika detta.

  • Ändrar man så många parametrar samtidigt har man ingen aning om vad som hänt. Då gissar man bara efter “hjärtat”. Det vet alla som ägnar sig åt sport i något mer avancerad form och ändrar sin utrustning i någon detalj för att bli bättre.

    I regel räcker det med att ändra kost och utesluta mjölprodukter. Så har det varit för mig t ex.

  • Ett riktigt bra medel mot Psoriasis är Sprängticka känt som Chaga. Den är allmänt helande. Gavs till kungar och furstar förr i tiden när inget annat hjälpte, speciellt i Finland och Ryssland. Mycket info på på nätet. Rekommenderar posten: “Chaga the facts”.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *