VoFb: Kolloidalt silver, MSM och koständring botade psoriasis

8

Författaren och föreläsaren Sanna Nova Emilia botade sin mångåriga och svåra psoriasis och artrit med kolloidalt silver och MSM. Hon beskriver även att hon uteslöt gluten och mjölkprodukter. Nova Emilia tror att kolloidalt silver var den viktigaste beståndsdelen i botandet. Intressant är även att hon fick ett kraftigt återfall efter en månad, men att hon fortsatte med behandlingen och efter totalt 3 månader var hon besvärsfri.

Vittnesmålet är ett exempel på det nya nätverket Vetskap och Folkbot – VoFb:s aktivism för folkhälsan.

Foto: Sannanovaemilia.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Linus Söderman
Gäst
25 november 2014 kl 12:46

Botad som i att inte få tillbaka psoriasis om hon slutar med KS, eller botad som i att ta fortsätta ta KS för att inte symptomen för psoriasis ska återvända? Dvs, botad och friskförklarad eller fri från symptom?

Helge Andersson
Helge Andersson
Gäst
22 november 2014 kl 13:18

Kan mycket väl vara enbart vetet och mjölken, hade själv eksem som försvann när jag slutade med mjölk och vete. Vete är inflamationsdrivande.

Ivan Björn
22 november 2014 kl 11:18

Återfall är inget konstigt då det frigörs mycket gifter i kroppen så att man kan må sämre efter ett tag tills förbättringen kommer tillbaka. Av det jag vet hittills borde man vara försiktig i början då man startar upp sådana kurer så att man inte överbelastar lever och njurar med frigjorda gifter. Har man “parasiter” i kroppen så är detta jätte viktig, eftersom dessa “parasiter” äter upp gifter i enorma koncentrat mängder. Vid intag av MMS eller koloidalt silver dör dessa “parasiter” och gifter kommer tillbaka till celler. En läkare förespråkar tarmsköljning med MMS istället för att undvika detta.

Heikki
Heikki
Gäst
22 november 2014 kl 11:09

Ändrar man så många parametrar samtidigt har man ingen aning om vad som hänt. Då gissar man bara efter “hjärtat”. Det vet alla som ägnar sig åt sport i något mer avancerad form och ändrar sin utrustning i någon detalj för att bli bättre.

I regel räcker det med att ändra kost och utesluta mjölprodukter. Så har det varit för mig t ex.

Rascasse
Rascasse
Gäst
21 november 2014 kl 18:19

Ett riktigt bra medel mot Psoriasis är Sprängticka känt som Chaga. Den är allmänt helande. Gavs till kungar och furstar förr i tiden när inget annat hjälpte, speciellt i Finland och Ryssland. Mycket info på på nätet. Rekommenderar posten: “Chaga the facts”.

Red
Red
Gäst
21 november 2014 kl 17:44

Vi har även http://vetenskap-forskning.se/

Alltså VoF

Anna
Anna
Gäst
21 november 2014 kl 17:40

Vetskap och Folkbot. VoFb !

Terre
Gäst
21 november 2014 kl 13:56

Vetskap inte vetenskap