Elbilen Tesla Model S klarar krashtest med full pott

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Tesla-Model-S-crash-testWIRED. The Tesla Model S may be the safest vehicle ever tested by the feds. So safe, in fact, that according to the automaker, the all-electric sedan broke the testing equipment at an independent commercial facility.

Most cars get five stars in the National Highway Traffic Safety Administration’s frontal crash protection test and four stars for side impact protection. But the Model S aced them all: front, side, pole, and rollover.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *