Elbilen Tesla Model S klarar krashtest med full pott

0
249

Tesla-Model-S-crash-testWIRED. The Tesla Model S may be the safest vehicle ever tested by the feds. So safe, in fact, that according to the automaker, the all-electric sedan broke the testing equipment at an independent commercial facility.

Most cars get five stars in the National Highway Traffic Safety Administration’s frontal crash protection test and four stars for side impact protection. But the Model S aced them all: front, side, pole, and rollover.

Read more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer