SVT Debatt: Dr Mats Reimer anser att Vidarkliniken inte ska använda rövhål från kossa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 januari 2015
- NewsVoice redaktion
Mats Reimer och Ursula Flatters - SVT Debatt den 15 jan 2015
Mats Reimer och Ursula Flatters - SVT Debatt den 15 jan 2015
Mats Reimer och Ursula Flatters – SVT Debatt den 15 jan 2015

Barnläkaren Mats Reimer från Mönlycke och Ursula Flatters från Vidarkliniken diskuterar antroposofisk medicin. Reimers angreppspunkt handlar bla om att antroposofisk medicin använder rövhål från kossa och att den i övrigt saknar naturvetenskapliga bevis. Programledaren påpekar då att skolmedicin använder mögel (penicillin). Ursula Flatters försöker och lyckas hålla en högre nivå på debatten.

Programmet kan ses tom 20 juni 2015 på SVT Play

Inslaget startar 27 minuter och 30 sekunder in i sändningen.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq