VoF:aren Mats Reimer fuldansar i raffset

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2015
- NewsVoice redaktion
Mats Reimer fuldansar
Mats Reimer fuldansar - Källa: Fuldans.se
Mats Reimer fuldansar – Källa: Fuldans.se

HUMOR. Idag kapades Elöverkänsligas Riksförbunds domännamn eloverkanslig.org, skriver SVT. Besökarna leds istället in på skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildnings hemsida som förkastar elöverkänslighet. Vem som gjort denna kapning är ännu okänt.

Nu svarar en annan okänd person med att kapa VoF:aren dr Mats Reimers huvud och placera det i ett fuldansande raffset på Fuldans.se.

Mats Reimer skojar att han vet vem som gjort det.

“Det var vetenskapschef Anna Schytt på SVT. Hon ville inte ha in mig på SVT för att förkasta elöverkänsliga. När jag lät henne fuldansa och hotade med att sprida det i sociala medier blev hon rädd och tog till slut in mig på TV. Jag trodde inte hon skulle hämnas.”

Dr Mats Reimer fick i alla fall som han ville och artikeln fick heta: “Läkaren: Elsanering hjälper inte de drabbade”.

ArcanumSkolan 2024

“Jag är mycket nöjd. Jag vill sälja mitt psykpreparat Vyvanse till de elkänsliga eftersom det ger mig kickback från läkemedelsbolaget Shire som jag arbetar för. Det brukar bli en golfresa per år dold som utbildningskonferens i Spanien.”

NewsVoice väljer att inte publicera den fuldansande Anna Schytt, men hon finns att se på Fuldans.se.

Text: NewsVoice | Bildkälla: Fuldans.se

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq