Årets influensavaccin 2015 är värdelöst, men har det någonsin varit värdefullt?

9

DEBATT. Public Service-kanalen SVT meddelar att årets influensavaccin är mycket dåligt. Siffran som SVT uppger är att skyddet brukar vara 60-procentigt, men i år är “skyddet” mycket sämre än det brukar vara. Kanalen utelämnar hur dåligt vaccinet är. I utländsk press får vi veta mer.

influensavaccin Både The Guardian och The Pharmaceutical Journal skriver att det påstådda skyddet är endast 3,4 procent!

“This season’s influenza vaccine has only been 3.4% effective, leading to large outbreaks of flu in UK care homes, according to research from Public Health England (PHE) published in Eurosurveillance, the journal of the European Centre for Disease Prevention and Control, on 5 February 2015.”

SVT skriver att i Storbritannien har dödsfallen bland personer över 65 år stigit med över 40% under två veckor i januari i år, jämfört med samma period förra året. Det är dock inte klarlagt om det har med vaccinets uteblivna effekt att göra, fortsätter SVT.

Faktum är att det kan vara precis tvärtom. Dödligheten kan bero på vaccinet. Influensavaccin har visat sig öka dödligheten eftersom det skadar immunförsvaret. Det skapar immunologiska reaktioner som äldre människor kan dö av, men eftersom vacciners negativa effekter knappt undersöks eller ens får kritiseras blir alltid slutledningarna omvända. Det kan aldrig vara fel på vaccin även om de är värdelösa, resonerar de vaccintroende.

Den ökade dödligheten kan även bero på helt andra saker som kallt väder under de två veckorna i januari och annan medicinering samt toxiska effekter när kemiska vaccin blandas med kemiska mediciner för de gamla.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
2 mars 2015 kl 20:42

För upplysning kan nämnas att Texas skall införa obligatorisk vaccinering av barn med GMO modifierat vaccin.
https://jhaines6.wordpress.com/2015/03/02/all-texans-to-be-tracked-like-dogs-under-ominous-big-brother-vaccine-database-legislation-take-action-now-to-oppose/

Danne
Gäst
21 februari 2015 kl 03:44

Kan tipsa om dokumentären – Bought / Köpt – som nu kan ses via en förhandsvisning på webben. Detta pågår i ca 12 dagar till, så passa på.

Forskare och läkare uttlalar sig om vaccin-industrin. Flera av dom är whistleblowers.

“The food, vaccine, drug, insurance and health industry are a multi-BILLION dollar enterprise… focused more on profits than human lives. The BOUGHT documentary takes viewers deep ‘inside the guts’ of this despicable conspiracy…”

http://boughtmovie.net/free-viewing/

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
20 februari 2015 kl 17:26

Min åsikt är (efter att ha läst ‘umpteen’ studier i ämnet) att vaccin aldrig någonsin haft några fördelar. Istället föredrar jag mer skonsamma metoder som homeopati, örter etc. och inte minst en kost fri från gifter och syntetiska ämnen (för ett starkare immunförsvar och därmed mindre risk för smittor). För mig är valet enkelt och jag fortsätter att säga Vaccin Nej Tack!

Jocke
Jocke
Gäst
Reply to  Mayne Sundewall Hopkins
21 februari 2015 kl 18:33

Om våra hälsovårdande myndigheter skulle försöka se objektivt på denna genom åren obefintliga effektivitet så skulle de behöva be om ursäkt och beordra tillverkarna att återbetala kostnaderna. D-vitamin, frukt, god hygien och rätt näring i allmänhet fixar det lika bra. Sluta med att skrämma äldre att ta dessa injektioner !

Redhawk
Redhawk
Gäst
20 februari 2015 kl 13:37

SVT har kanske fått uppdrag at inte se detta. De finns många ” godtrogna människor” där ute som kritiklöst tar emot eller tom sprider “kunskap” utan att har resonerat själv. Vi får väl inte antar att de det illvillig eller?

JHL
JHL
Gäst
Reply to  Redhawk
20 februari 2015 kl 16:18

Kunskap som SVT länge undanhållit sina tittare är att man faktiskt kan tillverka sitt eget vaccin. Helt säker kan man kanske inte vara på att man undanhåller informationen. Kan ju också vara sa att de inte vet på Sveriges officiella Public Service-kanal vad influensavaccin faktiskt innehåller. 3-minuters instruktionsvideo om hur du gör ditt eget influensavaccin – https://www.youtube.com/watch?v=SIjm9w_-tNY

Mayne Sundewall Hopkins
Reply to  JHL
20 februari 2015 kl 23:31

Hahaha.. jättebra! 😀

Ivan Björn
20 februari 2015 kl 10:29

Detta är ett typexempel på hur publik service manipulerar med människor. Att SVT inte ser detta förstår jag inte.

Birgitta Palee
Birgitta Palee
Gäst
Reply to  Ivan Björn
20 februari 2015 kl 18:42

SVT ÄR “Public service”!