Framgång för Lars Berns blogg och helt utfrusen från gammelmedia

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Lars BernLARS BERN. Jag rapporterade för några dagar sedan att bloggen var på väg mot ett nytt rekord. Jag trodde då att den skulle komma över 50.000 besök den gångna veckan. Vi nådde inte riktigt upp till det men nästan, så jag får kämpa vidare. Jag noterar dock ett ännu intressantare resultat av mitt bloggande.

Trots att jag sedan år 2008 är helt utfrusen från gammelmedia såsom papperstidningar och Public Service och bara har den här bloggen och Facebook som kanal för min opinionsbildning, hamnar jag för år 2014 på tidskriften DSM:s lista över landets 100-150 viktigaste opiunionsbildare i en mätning.

Läs mer på Antropocene

Se Sveriges viktigaste opinionsbildare enligt DSM


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Lars Bern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *