Framgång för Lars Berns blogg och helt utfrusen från gammelmedia

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 2 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Lars BernLARS BERN. Jag rapporterade för några dagar sedan att bloggen var på väg mot ett nytt rekord. Jag trodde då att den skulle komma över 50.000 besök den gångna veckan. Vi nådde inte riktigt upp till det men nästan, så jag får kämpa vidare. Jag noterar dock ett ännu intressantare resultat av mitt bloggande.

Trots att jag sedan år 2008 är helt utfrusen från gammelmedia såsom papperstidningar och Public Service och bara har den här bloggen och Facebook som kanal för min opinionsbildning, hamnar jag för år 2014 på tidskriften DSM:s lista över landets 100-150 viktigaste opiunionsbildare i en mätning.

Läs mer på Antropocene

Se Sveriges viktigaste opinionsbildare enligt DSM

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Lars Bern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *