Framgång för Lars Berns blogg och helt utfrusen från gammelmedia

  0
  416

  Lars BernLARS BERN. Jag rapporterade för några dagar sedan att bloggen var på väg mot ett nytt rekord. Jag trodde då att den skulle komma över 50.000 besök den gångna veckan. Vi nådde inte riktigt upp till det men nästan, så jag får kämpa vidare. Jag noterar dock ett ännu intressantare resultat av mitt bloggande.

  Trots att jag sedan år 2008 är helt utfrusen från gammelmedia såsom papperstidningar och Public Service och bara har den här bloggen och Facebook som kanal för min opinionsbildning, hamnar jag för år 2014 på tidskriften DSM:s lista över landets 100-150 viktigaste opiunionsbildare i en mätning.

  Läs mer på Antropocene

  Se Sveriges viktigaste opinionsbildare enligt DSM


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer