Patientberättelse: Homeopati botade halsfluss på några dagar

1
265

HomeopatiakutenFör några veckor sen kom en patient som tidigare haft halsfluss vid upprepade tillfällen in med halsflussymtom till Homeopatiakuten på Krukmakargatan 3 på Södermalm i Stockholm.

Patienten träffade de två tjänstgörande homeopaterna och berättade om sina symptom, som bland annat bestod av halsont och svullna halsmandlar med vita prickar. Patienten kände sig också allmänt påverkad som vid en begynnande halsfluss.

Baserat på symtomen fick patienten det indikerade homeopatiska läkemedlet med sig hem.

När den behandlande ansvariga homeopaten några dagar senare ringde för att höra hur det hade gått berättade patienten att svullnaden hade lagt sig och att de vita prickarna höll på att försvinna. Patienten hade börjat bli bättre redan inom några timmar efter intaget av det homeopatiska läkemedlet.

Läs mer på Dagens Homeopati

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here