Annons: Politiska mord och false flag-operationer – Föredrag med Ole Dammegård – 1 mars 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 februari 2015
- NewsVoice redaktion
CuiBono Dammegård 2015

Ole Dammegård är en författare, uppfinnare, tidigare journalist och privatspanare som ägnat de senaste 30 åren åt efterforskningar för att röja de verkliga förövarna bakom morden på bl a Olof Palme, JFK, Robert Kennedy, Martin Luther King och John Lennon med flera, samt att avslöja vilka som låg bakom terrorattackerna 11:e september, bombattackerna mot Oklahoma City och Boston Maraton.

Ole Dammegård har hittat starka kopplingar mellan dessa händelser och har kommit till slutsatsen att samma krafter var inblandade i både morden på JFK och Olof Palme såväl som många andra liknande stora politiska händelser. Den globala makteliten tycks ha använt sig av samma raffinerade metoder genom flera decennier för att uppnå sina mål.

Ole Dammegård, en internationellt erkänd expert på JFK & Palmemordet, har de senaste åren gjort hundratals radiointervjuer världen över och varit flitigt anlitad som föreläsare. Nu kommer han till Sverige för att delge oss sina insikter om hur dessa historiska händelser också speglar vår samtid samt försöka ge oss en bredare syn på varför världen ser ut som den gör.

FÖREDRAG
Arrangör: Föreningen Qui Bono
Datum och tid: 1 mars 2015 – kl. 17:30–20:30
Plats: TR-Huset, Storgatan 3, Göteborg, se karta
Föredraget hålls på engelska

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Önskar jag kunde få höra föredraget.

  Med tanke på att sann fred och demokrati var ett sådant kompakt hot mot den rådande oordningen i US på 60-talet, blir steget inte långt till varför religiösa läger blev dödsläger och knappast en gåta heller med tanke på vilka ekonomiska intressen som ville ha krigen.. Artister sågs också som hot mot dessa intressen, avlyssnades av FBI och såg ut som potentiella vilseledare av den allmänna opinionen bort från de blodiga och enda lösningarna på alla politiska och ekonomiska problem. Att FBI inte ens idag kan uppvisa några konkreta bevis på att de arbetar för yttrandefrihet och demokrati ska knappast förvåna.. Fullt upptagna med vad det än må vara slinker alltså “terrorn” närmast lägligt igenom det dyra och finmaskiga nätet allt för att gynna samma oordning och kaos..

  Ansträngningarna för att måla hotbilder är omvittnat kompakta och enastående förslagna. Operation Mockingbird. RAND Corporations ansträngningar för att måla hotbilder för det amerikanska folket.. Sätter vi de nya hoten inom dessa gamla trogna ramar och detta ljus blir inte porträttet mindre makabert utan också en uppdatering.. Ansträngningarna för att också försätta folk i rädsla och osäkerhet motsvarar allt Eisenhower varnade för. Inte har vi sluppit en bit av den bittra kakan heller.. Fågel, fisk eller mittimellan så framstår de alla som försmädliga trick att lura också denna befolkning in i den lönsamma dimman.

  Religion är ingen förutsättning för krig. Den är bara den förvanskade grunden för ett bedrägeri. En simpel och ful motivation till att bringa hat och förakt in i en intet ont anande mänsklighet.

 • Önskar jag kunde få höra föredraget.

  Med tanke på att sann fred och demokrati var ett sådant kompakt hot mot den rådande oordningen i US på 60-talet, blir steget inte långt till varför religiösa läger blev dödsläger och knappast en gåta heller med tanke på vilka ekonomiska intressen som ville ha krigen.. Artister sågs också som hot mot dessa intressen, avlyssnades av FBI och såg ut som potentiella vilseledare av den allmänna opinionen bort från de blodiga och enda lösningarna på alla politiska och ekonomiska problem. Att FBI inte ens idag kan uppvisa några konkreta bevis på att de arbetar för yttrandefrihet och demokrati ska knappast förvåna.. Fullt upptagna med vad det än må vara slinker alltså “terrorn” närmast lägligt igenom det dyra och finmaskiga nätet allt för att gynna samma oordning och kaos..

  Ansträngningarna för att måla hotbilder är omvittnat kompakta och enastående förslagna. Operation Mockingbird. RAND Corporations ansträngningar för att måla hotbilder för det amerikanska folket.. Sätter vi de nya hoten inom dessa gamla trogna ramar och detta ljus blir inte porträttet mindre makabert utan också en uppdatering.. Ansträngningarna för att också försätta folk i rädsla och osäkerhet motsvarar allt Eisenhower varnade för. Inte har vi sluppit en bit av den bittra kakan heller.. Fågel, fisk eller mittimellan så framstår de alla som försmädliga trick att lura också denna befolkning in i den lönsamma dimman.

  Religion är ingen förutsättning för krig. Den är bara den förvanskade grunden för ett bedrägeri. En simpel och ful motivation till att bringa hat och förakt in i en intet ont anande mänsklighet.

 • Ibland kan det räcka med att man ägnar sig åt satirer – vilket nyligen ledde till mord och kaos i Paris, samt oro i många huvudstäder runt om i Europa!

  Ole Dammegård och GW Persson lever nog relativt trygga … Förmodligen även den som är ansvarig för News Voice – trots att han låter författaren till Haveristerna få presentera det ena kapitlet efter det andra varje vecka om vad som händer i skymundan i det bästa och finaste av alla länder … Där ledande bankägare säger sig äga de svenska domstolarna, som varning till alla dem som tänker gräva mer i det förgångnas händelser eller de senaste skurkerierna bland bankernas och revisionsbolagens direktioner …
  .
  Men det gäller att inte kliva på alltför ömma tår! Sånt kan nog bestraffas hårt – om eller när de sitter på någon ledande myndighetsperson eller kanske t o m på en nyligen nyutnämnd rikspolischef …

  Expressen ges ju trots allt i alla fall ut fortfarande – trots vissa insinuationer om vad som hänt när myndigheten hade “stängt för dagen” och miljontals med epostbrev hastigt kasserades trots att de behövdes för att avslöja möjlig korruption bland hjälpbehövande eller ledningen – alternativt om granskningar inte blir alltför närgångna eller grävande journalister hålls tillbaka av massmediernas ägare – så att inte nödvändig information når allmänheten …

  Läs Bertil Lindquists berättelse “Haveristerna” – om Du vågar! Din bild av fosterlandet kan flagna rätt fort om Du läser dagens tidningar eller ser SVTs Rapport med rentvättade ögon och rensade örongångar …

 • Ibland kan det räcka med att man ägnar sig åt satirer – vilket nyligen ledde till mord och kaos i Paris, samt oro i många huvudstäder runt om i Europa!

  Ole Dammegård och GW Persson lever nog relativt trygga … Förmodligen även den som är ansvarig för News Voice – trots att han låter författaren till Haveristerna få presentera det ena kapitlet efter det andra varje vecka om vad som händer i skymundan i det bästa och finaste av alla länder … Där ledande bankägare säger sig äga de svenska domstolarna, som varning till alla dem som tänker gräva mer i det förgångnas händelser eller de senaste skurkerierna bland bankernas och revisionsbolagens direktioner …
  .
  Men det gäller att inte kliva på alltför ömma tår! Sånt kan nog bestraffas hårt – om eller när de sitter på någon ledande myndighetsperson eller kanske t o m på en nyligen nyutnämnd rikspolischef …

  Expressen ges ju trots allt i alla fall ut fortfarande – trots vissa insinuationer om vad som hänt när myndigheten hade “stängt för dagen” och miljontals med epostbrev hastigt kasserades trots att de behövdes för att avslöja möjlig korruption bland hjälpbehövande eller ledningen – alternativt om granskningar inte blir alltför närgångna eller grävande journalister hålls tillbaka av massmediernas ägare – så att inte nödvändig information når allmänheten …

  Läs Bertil Lindquists berättelse “Haveristerna” – om Du vågar! Din bild av fosterlandet kan flagna rätt fort om Du läser dagens tidningar eller ser SVTs Rapport med rentvättade ögon och rensade örongångar …

 • Det militära intresset av att röja undan Palme var säkert av samma slag som lät två Kennedybröder få sätta livet till. Det var intressant att höra Castro berätta om hur fackföreningarnas ledare stöttade Diktatorn Batista. Så maffian var redan etablerad och djupt involverad där som på hemmaplan.. Girigheten har alltid trivts bäst ihop med den organiserade kriminaliteten..

 • Hörde häromåret en serie intervjuer med Ole Dammegård angående morden på Olof Palme och JFK och måste säga att hans utredningsarbete imponerar. Vet inte om jag kan ta mg till Gbg detta datum men ska helt klart anteckna i kalendern.

  Sedan måste jag säga att valet av lokal är intressant. Råkar detta bero på att det är en lämplig lokal som allmänheten kan hyra eller har möjligen föreningen Cui Bono en koppling till ett hemligt sällskap? (…Och i så fall blir ju följdfrågan; cui bono?)

  • Fastigheten Storgatan 3 i Göteborgs centrum (TR-huset kallat) ägs av Tempel Riddar Orden. Fastigheten har ett antal lokaler för uthyrning till offentliga arrangemang för företag, föreningar, organisationer eller privatpersoner. På grund av det centrala läget och de mycket moderata priserna är lokalerna eftertraktade och i stort sett alltid fullbokade för lång tid framåt. I lokalerna förekommer arrangemang av de mest skiftande slag och Föreningen Cui Bono är en av många hyresgäster. Någon koppling mellan Föreningen Cui Bono och Tempel Riddar Orden har jag svårt att tro skulle finnas. De är bara en vanlig hyresgäst av en lokal i huset.

   • Jo jag tror nog också att det är så det ligger till men jag hajade helt klart till när jag som inte har så bra koll på Göteborg kollade upp adressen. Man kan ju tycka att hemliga sällskap står i ganska mycket i kontrast till den världsbild som Föreningen Cui Bono vill förmedla och jag hoppas att de inte drar sig för att granska hemliga sällskaps roll i samhället historiskt och i nutid.

  • Frågan kring lokalvalet är absolut relevant.
   Eliten har i alla tider försökt infiltrera sig i motståndet mot dem.
   Stalin sa att för att vinna över din motståndare måste du bli din motståndare.
   Polis och andra brottsbekämpande myndigheter gör på samma sätt, man infiltrerar det man vill få bort. Du ser samma med FRA, NSA, CIA eller viken organisation som helst som styrs av eliten. Inte nödvändigtvis av politiker. Vi har en lång tradition att arbeta så här i Sverige på mycket hög nivå.
   Men man arbetar på alla nivåer.

   Min rekommendation är sekretess och vaksamhet.

 • Det militära intresset av att röja undan Palme var säkert av samma slag som lät två Kennedybröder få sätta livet till. Det var intressant att höra Castro berätta om hur fackföreningarnas ledare stöttade Diktatorn Batista. Så maffian var redan etablerad och djupt involverad där som på hemmaplan.. Girigheten har alltid trivts bäst ihop med den organiserade kriminaliteten..

 • Hörde häromåret en serie intervjuer med Ole Dammegård angående morden på Olof Palme och JFK och måste säga att hans utredningsarbete imponerar. Vet inte om jag kan ta mg till Gbg detta datum men ska helt klart anteckna i kalendern.

  Sedan måste jag säga att valet av lokal är intressant. Råkar detta bero på att det är en lämplig lokal som allmänheten kan hyra eller har möjligen föreningen Cui Bono en koppling till ett hemligt sällskap? (…Och i så fall blir ju följdfrågan; cui bono?)

  • Fastigheten Storgatan 3 i Göteborgs centrum (TR-huset kallat) ägs av Tempel Riddar Orden. Fastigheten har ett antal lokaler för uthyrning till offentliga arrangemang för företag, föreningar, organisationer eller privatpersoner. På grund av det centrala läget och de mycket moderata priserna är lokalerna eftertraktade och i stort sett alltid fullbokade för lång tid framåt. I lokalerna förekommer arrangemang av de mest skiftande slag och Föreningen Cui Bono är en av många hyresgäster. Någon koppling mellan Föreningen Cui Bono och Tempel Riddar Orden har jag svårt att tro skulle finnas. De är bara en vanlig hyresgäst av en lokal i huset.

   • Jo jag tror nog också att det är så det ligger till men jag hajade helt klart till när jag som inte har så bra koll på Göteborg kollade upp adressen. Man kan ju tycka att hemliga sällskap står i ganska mycket i kontrast till den världsbild som Föreningen Cui Bono vill förmedla och jag hoppas att de inte drar sig för att granska hemliga sällskaps roll i samhället historiskt och i nutid.

  • Frågan kring lokalvalet är absolut relevant.
   Eliten har i alla tider försökt infiltrera sig i motståndet mot dem.
   Stalin sa att för att vinna över din motståndare måste du bli din motståndare.
   Polis och andra brottsbekämpande myndigheter gör på samma sätt, man infiltrerar det man vill få bort. Du ser samma med FRA, NSA, CIA eller viken organisation som helst som styrs av eliten. Inte nödvändigtvis av politiker. Vi har en lång tradition att arbeta så här i Sverige på mycket hög nivå.
   Men man arbetar på alla nivåer.

   Min rekommendation är sekretess och vaksamhet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *