Annons: Rundvandring i Palmemordets fotspår med Ole Dammegård 28 feb 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 februari 2015
- NewsVoice redaktion
Ole Dammegard - Olof Palme - Grand

Följ med på en oförglömlig promenad i Stockholm på temat Palmemordet med författaren och privatutredaren Ole Dammegård.

Författaren av “Statskupp i Slowmotion”, Ole Dammegård, kommer på årsdagen av mordet att ta oss med på en guidad tur för att exponera ett av världens största olösta mordmysterier. Steg för steg får du själv vara med att se hur detta drama utspelades sig, på plats och på ett sätt som få ens kan föreställa sig.

Ole Dammegård som är en världsledande expert inom området, kommer att avslöja en verklighet som drastiskt skiljer sig från den officiella versionen.

Förbered dig på en spännande, intensiv och oerhört intressant dag. Varma kläder rekommenderas. Ta gärna med något att äta och dricka under turen.

Plats: Biografen Grand på Sveavägen, nära T-bana Rådmansgatan
Datum: 28:e februari, 2015
Tid: 11:00 – 16:00
Pris: Rekommenderad donation på 150 kr
Ole Dammegårds sida på Facebook | Hemsida: LightOnConspiracies.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag läser just nu “Statskupp i Slowmotion” av Ole Dammegård. Han har lagt ner väldigt många år av forskning och framställande av boken som än så länge endast finns tillgänglig som e-bok. En mycket intressant, skrämmande och spännade läsning. Jag har länge varit övertygad om att den så kallade polisutredningen av mordet på statsminister Olof Palme varit ett totalt misslyckande och kanske till och med en bromskloss. Efter att ha läst (inte allt ännu) Oles bok så är jag övertygad om att utredningen har så gott som hela bilden klar och att samma utredning endast haft som syfte och har som syfte att mörklägga det politiska mordets upphovsmän, dess motiv och syfte. Läs den!
  http://www.lightonconspiracies.com/

 • Jag läser just nu “Statskupp i Slowmotion” av Ole Dammegård. Han har lagt ner väldigt många år av forskning och framställande av boken som än så länge endast finns tillgänglig som e-bok. En mycket intressant, skrämmande och spännade läsning. Jag har länge varit övertygad om att den så kallade polisutredningen av mordet på statsminister Olof Palme varit ett totalt misslyckande och kanske till och med en bromskloss. Efter att ha läst (inte allt ännu) Oles bok så är jag övertygad om att utredningen har så gott som hela bilden klar och att samma utredning endast haft som syfte och har som syfte att mörklägga det politiska mordets upphovsmän, dess motiv och syfte. Läs den!
  http://www.lightonconspiracies.com/

 • Är själv sugen på att hänga i denna rundvandring. Kände inte till så mycket om den här mannen sen tidigare men han har mycket att säga om sina efterforskningar. Han har en egen teori gällande Palme-mordet, en teori som jag inte hade hört talas tidigare. Men hans teori verkar inte allt för långsökt tycker jag och Ole verkar vara säker på sin sak.

  Openmind conference i Danmark delade nyligen en intevju med Ole där han beskriver mer än bara Palme-mordet. I denna intevju berättar han vidare om andra statsmän som blivit mördade och han hävdar att spåren oftast leder till samma ställen och samma människor.

  http://www.youtube.com/watch?v=aTwlJLiMVwU

 • Är själv sugen på att hänga i denna rundvandring. Kände inte till så mycket om den här mannen sen tidigare men han har mycket att säga om sina efterforskningar. Han har en egen teori gällande Palme-mordet, en teori som jag inte hade hört talas tidigare. Men hans teori verkar inte allt för långsökt tycker jag och Ole verkar vara säker på sin sak.

  Openmind conference i Danmark delade nyligen en intevju med Ole där han beskriver mer än bara Palme-mordet. I denna intevju berättar han vidare om andra statsmän som blivit mördade och han hävdar att spåren oftast leder till samma ställen och samma människor.

  http://www.youtube.com/watch?v=aTwlJLiMVwU

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *