Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Annons: Rundvandring i Palmemordets fotspår med Ole Dammegård 28 feb 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 februari 2015
- NewsVoice redaktion
Ole Dammegard - Olof Palme - Grand

Följ med på en oförglömlig promenad i Stockholm på temat Palmemordet med författaren och privatutredaren Ole Dammegård.

Författaren av “Statskupp i Slowmotion”, Ole Dammegård, kommer på årsdagen av mordet att ta oss med på en guidad tur för att exponera ett av världens största olösta mordmysterier. Steg för steg får du själv vara med att se hur detta drama utspelades sig, på plats och på ett sätt som få ens kan föreställa sig.

Ole Dammegård som är en världsledande expert inom området, kommer att avslöja en verklighet som drastiskt skiljer sig från den officiella versionen.

Förbered dig på en spännande, intensiv och oerhört intressant dag. Varma kläder rekommenderas. Ta gärna med något att äta och dricka under turen.

Plats: Biografen Grand på Sveavägen, nära T-bana Rådmansgatan
Datum: 28:e februari, 2015
Tid: 11:00 – 16:00
Pris: Rekommenderad donation på 150 kr
Ole Dammegårds sida på Facebook | Hemsida: LightOnConspiracies.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq