Rundvandring i Palmemordets fotspår med Ole Dammegård 28 feb 2015

  3

  Ole Dammegard - Olof Palme - Grand

  Följ med på en oförglömlig promenad i Stockholm på temat Palmemordet med författaren och privatutredaren Ole Dammegård.

  Författaren av “Statskupp i Slowmotion”, Ole Dammegård, kommer på årsdagen av mordet att ta oss med på en guidad tur för att exponera ett av världens största olösta mordmysterier. Steg för steg får du själv vara med att se hur detta drama utspelades sig, på plats och på ett sätt som få ens kan föreställa sig.

  Ole Dammegård som är en världsledande expert inom området, kommer att avslöja en verklighet som drastiskt skiljer sig från den officiella versionen.

  Förbered dig på en spännande, intensiv och oerhört intressant dag. Varma kläder rekommenderas. Ta gärna med något att äta och dricka under turen.

  Plats: Biografen Grand på Sveavägen, nära T-bana Rådmansgatan
  Datum: 28:e februari, 2015
  Tid: 11:00 – 16:00
  Pris: Rekommenderad donation på 150 kr
  Ole Dammegårds sida på Facebook | Hemsida: LightOnConspiracies.com

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  3 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Stefan Frankel
  Stefan Frankel
  Gäst
  8 mars 2015 kl 13:18

  Henning Witte har nu lagt ut del ett och två av rundvandringen med Ole Dammegård.
  http://whitetv.se/sv/palmemordet/1168.html

  Stefan Frankel
  Stefan Frankel
  Gäst
  8 mars 2015 kl 08:46

  Jag läser just nu “Statskupp i Slowmotion” av Ole Dammegård. Han har lagt ner väldigt många år av forskning och framställande av boken som än så länge endast finns tillgänglig som e-bok. En mycket intressant, skrämmande och spännade läsning. Jag har länge varit övertygad om att den så kallade polisutredningen av mordet på statsminister Olof Palme varit ett totalt misslyckande och kanske till och med en bromskloss. Efter att ha läst (inte allt ännu) Oles bok så är jag övertygad om att utredningen har så gott som hela bilden klar och att samma utredning endast haft som syfte och har som syfte att mörklägga det politiska mordets upphovsmän, dess motiv och syfte. Läs den!
  http://www.lightonconspiracies.com/

  Danne
  Gäst
  27 februari 2015 kl 03:31

  Är själv sugen på att hänga i denna rundvandring. Kände inte till så mycket om den här mannen sen tidigare men han har mycket att säga om sina efterforskningar. Han har en egen teori gällande Palme-mordet, en teori som jag inte hade hört talas tidigare. Men hans teori verkar inte allt för långsökt tycker jag och Ole verkar vara säker på sin sak.

  Openmind conference i Danmark delade nyligen en intevju med Ole där han beskriver mer än bara Palme-mordet. I denna intevju berättar han vidare om andra statsmän som blivit mördade och han hävdar att spåren oftast leder till samma ställen och samma människor.

  http://www.youtube.com/watch?v=aTwlJLiMVwU