Skandal kring amerikanskt TV-ankare som påstås dra valser växer enligt SvD som drar andra valser

  0

  Brian Williams mytomaniskt TV-ankare?Historien kring det amerikanska TV-ankaret ger associationer till filmen “Wag the Dog”. Gränsen mellan nyheter och sagor suddas ut i och med att skandalen växer och sagolik nyhetsrapportering täcks av, enligt SvD. TV-ankaret tycks vara en mytoman, baserat på källor som uttrycker skeptisism, men hur vet vi att det är sant?

  SvD som utvecklats till en propagandakanal för militärindustrin och USA, som dagligdags angriper Ryssland och Putin, hur vet vi att SvD inte hittar på eller hakar på något? Det är inte lätt att veta.

  SvD Skriver:

  “Det började med Williams påstående att en militärhelikopter han flög med i Irak träffades av granateld. Detta förnekades av personal som var ombord och det stämde heller inte med Williams egen rapportering efteråt. Han tvingades erkänna lögnen – men ursäkten i sändning räckte inte och tv-bolaget NBC fattade beslut om avstängning utan lön i sex månader.”

  Läs mer: “Skandalen växer kring tv-ankaret”


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelBill O’Reilly tjafsar med Jon Stewart – Roliga klipp
  Nästa artikelLars Bern fd styrelsemedlem i SvD: Medierna styrs av journalisternas och makthavarnas ömsesidiga beroendeförhållande
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer