Tysk underrättelsetjänst: verkliga dödssiffran i Ukraina är 50 000

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Uglegorsk Ukraina 2015Enligt den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung är den verkliga dödssiffran i Ukraina hittills nästan tio gånger högre än vad som rapporterats från Kiev-regeringen. 50 000 människor (civila och servicepersonal) har hittills dött i Ukrainakriget.

Relaterat

50, 000 casualties in Ukraine? German intel calls Kiev’s 6k toll ‘not credible’

Sicherheitskreise: Bis zu 50.000 Tote


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Ukraina
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *