Lars Bern: “I Sverige precis som i Ryssland går Public Service och övriga MSM maktens ärenden”

publicerad 3 mars 2015
- av Lars Bern
Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson,   NewsVoice.seLars Bern gör en jämförelse mellan ryska mainstream media och den svenska motsvarigheten. Det finns vissa likheter och tendenser. Han menar att vi inte ska ta oss för pannan gällande det ryska medieklimatet, med tanke på mordet på Putin-opponenten Boris Nemtsov, utan först sopa rent framför egen dörr.

En bit ned i sin senaste debattartikel “Sopa rent framför egen dörr först!” skriver han:

“I Sverige precis som i Ryssland går Public Service och övriga MSM maktens ärenden. Makteliten i vårt land har spikat en politiskt korrekt åsiktskorridor utanför vilken man inte tolererar några avvikelser. De stora tidningarnas s.k. debattsidor har sedan länge förvandlats till maktelitens anslagstavlor. Inga avvikande åsikter släpps längre fram.”

Läs mer på Berns blogg