Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Epoch Times: Fem sätt att ge hjärtat näring enligt traditionell kinesisk medicin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 april 2015
- NewsVoice redaktion

blomma-heart-crestockEpoch Times. Vi har länge vetat att hjärtat förknippas med alla typer av känslor. Du kan ha ett brustet hjärta, känna något av hela ditt hjärta, eller tacka någon från djupet av ditt hjärta. Du kan vara hjärtsjuk, ha någon som slår an en hjärtsträng hos dig, och skicka ett kort till din älskling på Alla hjärtans dag.

Text: Lynn Jaffee

Intressant inom kinesisk medicin är att ditt hjärta är hemmet för ditt ´Shen`. Det omfattar sinnet, minnet, medvetandet och anden. Medan alla dessa är aktiviteter som tillskrivs hjärnan, inom västerländsk medicin, har vi en benägenhet att intuitivt veta att hjärtat är ett organ för känsla och andlighet.

Inom kinesisk medicin förknippas alla dina organ med en känsla, och det är ingen överraskning att glädje är hjärtats känsla.

Läs mer om de fem sätten att ge hjärtat näring

Källa: Epoch Times


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq