Föredrag om det snabbaste paradigmskiftet i människans historia – 26 april 2015 – Annons

  4

  Jens Jerndal foto EnhetsbloggANNONS. Vet Du att vi just nu lever mitt i det mest omvälvande och snabbaste paradigmskiftet i mänsklighetens hela kända historia och att vi alla påverkas av det på många olika sätt. Vad är det då som sker och varför?

  Nu kan Du få svar på de frågorna söndag 26 april i Göteborg.

  Det nya paradigmet betonar mänskliga och andliga värden mer än materiella egendomar, pengar och makt, men trots det blir den materiella sidan väl tillgodosedd. Paradigmskiftet medför nämligen exponentiellt ökande teknisk kapacitet som kan befria hela mänskligheten från varje form av brist eller fattigdom. Allt beror på vår vilja och våra prioriteringar. Det råder ingen brist på resurser.

  Missa inte detta unika tillfälle att lyssna på JENS JERNDAL, f.d. diplomat, statsvetare, nationalekonom, professor i holistisk medicin och astrolog, som i över 20 år studerat detta ämne både övergripande och inträngande. Bland annat leder paradigmskiftet till helhetssyn, vidgat medvetande och intimt samarbete mellan hjärna och hjärta. Utvecklingen går då mot medkänsla, solidaritet, rättvisa, personlig frihet, fred och kärlek. Och välstånd utan stress.

  Jens har skrivit flera böcker på engelska, utgivna i USA. Böckerna ”CRACKING THE RAINBOW CODE” och “PARADIGM PULSE”, har bidragit till en vetenskaplig förklaring av “den osynliga verklighetens” roll i våra dagliga liv, i kvantfysikens spår. De kommer att kunna köpas i samband med föredraget.

  Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
  Tid: Söndagen den 26 april kl. 16.00 – 18.00

  Entré: 250 kr som betalas vid entrén.

  BINDANDE ANMÄLAN GÖRS VIA FACEBOOK, men Du kan också anmäla deltagare per email till dr.jerndal[snabela]gmail.com.

  Plats kan inte garanteras utan föranmälan.

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  4 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  25 april 2015 kl 00:32

  Wish I could be there.. får nöja mig med böckerna – hoppas på en artikel efteråt.
  Bästa önskningar för stor uppslutning!

  therm
  Gäst
  24 april 2015 kl 19:16

  Detta gillas inte :/

  Kolliderar med föredraget om månlandningen
  http://www.foreningencuibono.se/2015/03/manlandningarna-en-bluff/

  Fredrik Larson
  Gäst
  24 april 2015 kl 08:07

  Ännu en konspirationsprofet. Ett väckelsemöte för okritiska följare. Professor? Nyvald språkrör för Enhet – som nyligen genomlevt en omfattande kris med uteslutning av fd språkrör, pågående avhopp av många. Nyandlighetens snack om “paradigmskifte” är ett arrogant von oben-perspektiv och en härskarteknik.

  Carina af Autentopia
  Gäst
  23 april 2015 kl 10:37

  Han har helt rätt, och ett autentiskt världssystem är en logisk konsekvens av de allomfattande avslöjandena av det urartade slavsystemets fundament – khazarmaffians bankbedrägeri och myntets andra sida, d v s illusionsjuridiken. Som filosofen Derrida sa, så kan mänskligheten välta ett system om dess fundament avslöjas, och dessa är fullt synliga nu för den som är mogen att inse det. Medvetandetillväxten är exponentiell även om det ibland kan tyckas gå långsamt. Hoppas många ansluter till föredraget!