Föredrag om det snabbaste paradigmskiftet i människans historia – 26 april 2015 – Annons

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 april 2015
- NewsVoice redaktion
Jens Jerndal - Foto: Partiet Enhet, pressbild

Vet Du att vi just nu lever mitt i det mest omvälvande och snabbaste paradigmskiftet i mänsklighetens hela kända historia och att vi alla påverkas av det på många olika sätt. Vad är det då som sker och varför?

Nu kan Du få svar på de frågorna söndag 26 april i Göteborg.

Det nya paradigmet betonar mänskliga och andliga värden mer än materiella egendomar, pengar och makt, men trots det blir den materiella sidan väl tillgodosedd. Paradigmskiftet medför nämligen exponentiellt ökande teknisk kapacitet som kan befria hela mänskligheten från varje form av brist eller fattigdom. Allt beror på vår vilja och våra prioriteringar. Det råder ingen brist på resurser.

Missa inte detta unika tillfälle att lyssna på JENS JERNDAL, f.d. diplomat, statsvetare, nationalekonom, professor i holistisk medicin och astrolog, som i över 20 år studerat detta ämne både övergripande och inträngande. Bland annat leder paradigmskiftet till helhetssyn, vidgat medvetande och intimt samarbete mellan hjärna och hjärta. Utvecklingen går då mot medkänsla, solidaritet, rättvisa, personlig frihet, fred och kärlek. Och välstånd utan stress.

Jens har skrivit flera böcker på engelska, utgivna i USA. Böckerna ”CRACKING THE RAINBOW CODE” och “PARADIGM PULSE”, har bidragit till en vetenskaplig förklaring av “den osynliga verklighetens” roll i våra dagliga liv, i kvantfysikens spår. De kommer att kunna köpas i samband med föredraget.

ArcanumSkolan 2024

Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Tid: Söndagen den 26 april kl. 16.00 – 18.00

Entré: 250 kr som betalas vid entrén.

BINDANDE ANMÄLAN GÖRS VIA FACEBOOK, men Du kan också anmäla deltagare per email till dr.jerndal[snabela]gmail.com.

Plats kan inte garanteras utan föranmälan.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Ännu en konspirationsprofet. Ett väckelsemöte för okritiska följare. Professor? Nyvald språkrör för Enhet – som nyligen genomlevt en omfattande kris med uteslutning av fd språkrör, pågående avhopp av många. Nyandlighetens snack om “paradigmskifte” är ett arrogant von oben-perspektiv och en härskarteknik.

  • Ännu en konspirationsprofet. Ett väckelsemöte för okritiska följare. Professor? Nyvald språkrör för Enhet – som nyligen genomlevt en omfattande kris med uteslutning av fd språkrör, pågående avhopp av många. Nyandlighetens snack om “paradigmskifte” är ett arrogant von oben-perspektiv och en härskarteknik.

  • Han har helt rätt, och ett autentiskt världssystem är en logisk konsekvens av de allomfattande avslöjandena av det urartade slavsystemets fundament – khazarmaffians bankbedrägeri och myntets andra sida, d v s illusionsjuridiken. Som filosofen Derrida sa, så kan mänskligheten välta ett system om dess fundament avslöjas, och dessa är fullt synliga nu för den som är mogen att inse det. Medvetandetillväxten är exponentiell även om det ibland kan tyckas gå långsamt. Hoppas många ansluter till föredraget!

  • Han har helt rätt, och ett autentiskt världssystem är en logisk konsekvens av de allomfattande avslöjandena av det urartade slavsystemets fundament – khazarmaffians bankbedrägeri och myntets andra sida, d v s illusionsjuridiken. Som filosofen Derrida sa, så kan mänskligheten välta ett system om dess fundament avslöjas, och dessa är fullt synliga nu för den som är mogen att inse det. Medvetandetillväxten är exponentiell även om det ibland kan tyckas gå långsamt. Hoppas många ansluter till föredraget!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *