Monsanto har en hel avdelning som smutskastar forskare som kritiserar GMO

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 april 2015
- NewsVoice redaktion

Anthony Gucciardi berättar i denna video [nedtagen från YouTube] att Monsanto har en hel PR-avdelning som smutskastar forskare som varnar för GMO. Uppgiften kommer från en person på Monsanto, enligt Natural Society. 

Christina SarichGucciardi var dock inte först med nyheten. Christina Sarich kom med avslöjandet den 6 april 2015 om Monsantos avdelning.

Sarich skrev artikeln: “Monsanto Employee Admits an Entire Department Exists to “Discredit” Scientists”.

Gucciardi skrev artikeln: “Monsanto and Others Caught Paying Internet ‘Trolls’ to Attack Activists” om hur bla Monsanto betalar internettroll för att angripa aktivister som motarbetar GMO och Monsanto.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • skummaste företaget förgiftar folk medvetet,,gift som fördummar, hjärnan blir manipulerad ,ett riktigt skumraskföretag,ägt av judar.

  • Menar alltså att naturen behöver renas/healas. Det Monsanto åstadkommer är förödelse. Tro inget annat trots deras staber av försvarare av deras skadliga nedsmutsande som är lika farligt som radioaktivt avfall.

  • Det finns en International Tribunal into crimes of Church and State ( Bruessel). De har gett ut en liten boklett ” Common Law Community Training Manual.ISBN 9781496192462 Jag har inte läst denna boklett ännu, då jag just fått den via Amazon, men vad jag förstår , är det anvisningar hur man som samhället kan skapa en Common Law Court och dömmar Kyrkan och regeringar for pågående och historiska brott mot mänskligheten. Till detta kan t.ex Monsanto räknas + regeringar som skyddar ett sådant företag. Vore bra om flera i forumet skaffar sig den information och vi senare diskutera hur vi kan föra klagan mot Monsanto och andra som äventyra medborgarnas hälsa och liv. Deras största fall 2012 var anklagelserna mot Påven Benidict och drottning Elisabeth för medveten genocide av urinvånarnas barn in Canada. Pga detta avgick påven.
    Jag tror bara legala aktioner kan stoppar det vansinne som sker.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *