Brittiska sexringar har tentakler in i parlamentet och ut i världen – Hur ser det ut i Sverige?

9

Sexring-England-2015NOTERAT. Brittiska medier har sedan avslöjandet att “filantropen” och celebriteten Jimmy Savile våldfört sig på 100-tals barn och kvinnor även publicerat artiklar om hur brittiska sexringar förgrenar sig upp i parlamentet. Några artiklar sticker ut ur mängden och NewsVoice tipsar om vidare läsning. En laddad fråga är hur dessa sexringar representeras i Sverige.

Svenska medier har inte skrivit om ämnet “sexringar” överhuvudtaget under en mycket lång period, vilket indikerar att sexnätverken finns även här. Vid en sökning på Google inställd på att finna svenska artiklar om “sexringar” publicerade i Sverige de senaste 10 åren hittas endast en artikel om en sexring i Texas.

Även om sökningen kan ha missat artiklar är det tydligt att svenska medier kan tänka sig att skriva om enstaka pedofiler, men inte om hur organiserad sexhandel med barn och unga kvinnor gestaltar sig på högre nivåer i samhällspyramiden. Ett exempel på den mentala tendensen är hur lång tid det tog för Sverige att acceptera att tiggeriet är organiserat i vårt land.

Text: NewsVoice

Urval av artiklar i utländsk press om sexringar med förgreningar in i det brittiska parlamentet och ut i världen:

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ivanbjorn
Gäst
17 maj 2015 kl 15:56

För många av avslöjanden står ITCCS arbete bakom. Detta nämns dock aldrig i den etablerade pressen.

Dessutom som Pål Bergström skriver att detta är ett sätt för kabalen att kontrollera mänskligheten.

Traumatiserade och osäkra människor är lätta att manipulera, därför så mycket våld över allt i världen.

ALLA som tittar på våld och sexuell utnyttjande på t.ex. TV i helt “oskyldiga” filmer eller serier bidrar till att upprätthålla gällande ordning genom det kollektiva medvetandet!

Vi ska inte heller glömma ITCCS arbete med att få en upprättelse för de ungefär 50 000 barn i Kanada som plågades och torterades till döds och där ITCCS arbete är ständigt motarbetat därför att drottningar, kungar, påvar, biskopar, politiker är i högsta grad inblandade i mord och rituella mord på främst barn!

This Sunday, May 3, Radio Free Kanata uncovers crimes by the church and crown of England in Brantford, Ontario – and how the guilty were brought to common law trial.
Generations of children were ritually raped, tortured and killed at the Anglican church’s Mohawk Indian school in Brantford, and thrown into mass graves nearby. But in 2011, those graves were opened for the first time, by Mohawk elders and people like Lori O’Rorke, who was part of an International Tribunal’s inquiry into crimes at the school.

http://itccs.org

castoropollux
Gäst
17 maj 2015 kl 10:18

Listan på prominenta kunder som fanns hos hallicken som råkade hoppa ut genom fönstret finns i säkert förvar hos polismyndigheten… Där kommer ingen grävare åt den eller kunderna.. Något måste ju offras för korruptionen inte ska förlora sin charm. Vad vore maktmissbruket utan unga villiga tjejer och eventuella pojkar… Det ena ge ju med förkärlek det andra..

Lotta
Lotta
Gäst
17 maj 2015 kl 09:42

Här finns det garanterat krafter som vill mörka.

Bo Valhjalt
Gäst
16 maj 2015 kl 23:11

Polischefen Göran Lindberg hade ju ett stort nätverk- Hur långt räckte det? Var är grävarna, de brukar ju vara förtjusta i skalper!

castoropollux
Gäst
16 maj 2015 kl 17:24

SD fiskar bara i lömska hav med lämliga redskap. De flesta drabbade av övergrepp har väl råkat illa ut utan att pedofili varit temat. Vanvård, misshandel och nochalans smakar piska i alla fall och vad upprättelsen, senkommen bestod i går tyvärr de flesta förbi. Även i denna tidsålder visades att det finns barn eller vuxna man inte alls bryr sig om eller respekterar..

Lobotomins offer fick ju bara veta att vetenskap och beprövad forskning kan vara frankensteinlik och helt normal. Den anpassar sig bara till den rådande verkligheten.. Likblek och anemisk är vår tids bästa naturlika rödskinn i lånta fjädrar.. Totempolarna är lobbytomismen som lyckas sopa rent på all medmänsklighet framför vilken port de än tågar in i..

pelle
pelle
Gäst
16 maj 2015 kl 17:07

Och dessa personer röstar ni på när det är val……

Rascasse
Gäst
16 maj 2015 kl 16:08

@Ove Svidén
Det var några år sedan jag läste din blogg. Hur var det nu? Jo, 1% av stadsbudgeten går genom LVU/HVB systemet som mutor till utvalda politiker och andra priviligierade medlöpare. Belöningssystemet inkluderar pengar, gratis arbetskraft och fri sex med minderåriga, fullständig lojalitet mot bidragsgivaren garanterar motprestationen.

Hästgårdar finansieras ofta på detta sätt. Nyutexaminerade socionomer gör karriär genom att göra så många omhändertaganden som möjligt, ingen tar något ansvar och inget kan överklagas. Trots dina upprepade inlägg till alla tänkbara parter så möts du av en blytung tystnad.

Redaktören letar ju efter artikelskribenter och newsvoice kan ha ganska stort genomslag. Skicka in en sammanfattande artikel, eller flera detaljerade. Detta system gör en spyfärdig och behöver exponeras. Peka gärna ut exempel med namn och adress, att bara skriva allmänt om ett systemfel är vad etablissemanget tolkar som ofarligt.

Pål BergströmD
16 maj 2015 kl 14:50

Gissar att samma eller liknande system om än i mindre skala existerar här. Ett sätt att etablera makt och kontroll för kabalen, den dolda regeringen.

Ove Svidén
Gäst
16 maj 2015 kl 12:52

Sexköp i Sverige görs diskret & dolt via LVU/HVB-Systemet.
Det har alla sju partierna i DecemberÖverenskommelsen heligt lovat att mörka och hålla helt tyst om.
Sverigedemokraterna skiver i sin SD-Kuriren om hur pedofilerna nästlar sig in i Ersättningskommittén för att där kränka de som söker upprättelse, en gång till!