Sigge Dabrowski på SR intervjuade Kalle Hellberg delvis om elektrosmog

publicerad 5 maj 2015
- av NewsVoice

Kalle Hellberg P1 maj 2015Kalle Hellberg bakom företaget Maxicom blev intervjuad i readioprogrammet ”Verkligheten i P3” av Sigge Davbrowski. Hellberg var mycket tveksam till denna intervju och han frågade sig om den var ännu ett led i det pågående drevet mot elöverkänsliga. Därför försökt Hellberg helst avstyra den, men den blev av och fick rubriken “Mobilkungen i Borås som blev branschens svar på Systembolaget” av SR.se.

Sigge Davbrowski ville inte prata om strålning och strålningsrisker, utan programmet skulle handla om Kalle Hellberg som person och andemeningen blev med Hellbergs egna ord: “Hur det kommer sig att någon idiot lägger så mycket tid på något som inte finns”.

Intervjun varade i 3 timmar och elöverkänslighet som sakfråga kom med på ett hörn, men det mest väsentliga blev givetvis bortklippt, skriver Hellberg.

“Men att man inte kan lita på journalister framgår av hans egna text, t ex att jag var ”mobilkung” i Borås och att jag gjort en förmögenhet på mitt företag, helt påhittat av honom. Jag är nu en vanlig ”fattigpensionär” med en ordinär pension som vi klarar oss på, tack vare vårt billiga lantliga boende.”

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *