Sigge Dabrowski på SR intervjuade Kalle Hellberg delvis om elektrosmog

1
529

Kalle Hellberg P1 maj 2015Kalle Hellberg bakom företaget Maxicom blev intervjuad i readioprogrammet ”Verkligheten i P3” av Sigge Davbrowski. Hellberg var mycket tveksam till denna intervju och han frågade sig om den var ännu ett led i det pågående drevet mot elöverkänsliga. Därför försökt Hellberg helst avstyra den, men den blev av och fick rubriken “Mobilkungen i Borås som blev branschens svar på Systembolaget” av SR.se.

Sigge Davbrowski ville inte prata om strålning och strålningsrisker, utan programmet skulle handla om Kalle Hellberg som person och andemeningen blev med Hellbergs egna ord: “Hur det kommer sig att någon idiot lägger så mycket tid på något som inte finns”.

Intervjun varade i 3 timmar och elöverkänslighet som sakfråga kom med på ett hörn, men det mest väsentliga blev givetvis bortklippt, skriver Hellberg.

“Men att man inte kan lita på journalister framgår av hans egna text, t ex att jag var ”mobilkung” i Borås och att jag gjort en förmögenhet på mitt företag, helt påhittat av honom. Jag är nu en vanlig ”fattigpensionär” med en ordinär pension som vi klarar oss på, tack vare vårt billiga lantliga boende.”

Källa


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Linda
Linda
Gäst
5 maj 2015 kl 10:01

Det hade varit så bra om du spelat in intervjun själv, Kalle!