Sammanställning av naturkatastrofer och mänskliga aggressioner under 3 månader – Starka bilder

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 juni 2015
- NewsVoice redaktion

Denna sammanställning av naturkatastrofer och mänskliga aggressioner samlade under den korta perioden november 2014 till januari 2015 visar på en intensitet av destruktiva händelser. Filmen är producerad av kristna amerikaner som spinner på händelserna för att attrahera medlemmar.

Känsliga tittare varnas för det mycket grafiska innehållet! 

Filmen är uppseendeväckande även om den är kristen propaganda eftersom varje enskild händelse i sig har hänt i verkligheten. De kristna hoppas desperat att Kristus ska återvända och lösa alla problemen varav de flesta är helt människoskapade.

Videon är upplagd av: ?”Follower of Christ777″?

Reservation: NewsVoice har inte möjligheten att kontrollera exakt datum för varje enskild händelse.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *