Dr Peter Rost tidigare vice VD för Pfizer varnar för den kriminella läkemedelsindustrin

2
2081

Dr Peter Rost (född i Göteborg) som tidigare var vice VD för läkemedelsjätten Pfizer varnar för läkemedelsindustrins bedrägerier i denna intervju. Peter Rost skrev boken: ”The Whistleblower, Confessions of a Healthcare Hitman”, en titel som matchar titeln på boken: ”Confessions of an Economic Hitman” skriven av John Perkins från 2005.

Relaterat

Pfizer Vice President Blows The Whistle & Tells The Truth About The Pharmaceutical Industry

Läs mer om Peter Rost på Bokus

Läs mer om Perkins budskap i NewsVoice

 


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. är filmen gammal? vem är det osm har gjort filmen? har sökt på onemoregirlmovie.com men hemsidan funkar inte och deras fb-sida visar inlägg från 2013.

  2. Intervjun är från 2013 och är fortfarande högaktuell. Den har inte tidigare visats på NewsVoice och är inte allmänt känd i Sverige. Intervjun ligger i linje med vad andra insiders avslöjat bla genom NewsVoice. Informationen är för viktig för att inte visas.

Comments are closed.