Ta pulsen på DN.Åsikt – testa var gränsen går

publicerad 22 augusti 2015
- Torbjörn Sassersson red.

DN.Åsikt
Ta pulsen på DN.Åsikt och se var gränsen går. “En redaktör läser igenom ditt bidrag och om vi bedömer att det är en fråga som kan publiceras på DN.Åsikt…”, skriver debattredaktören.

Hittills har DN publicerat artiklar om ett par ämnen och dessa är snus och Arbetsförmedlingen, men DN lovar att skapa heta debatter och det måste rimligen finnas intressantare saker att diskutera. Testa att skicka in en debattartikel om DN, som tidning!

Skicka in här

Läsare och inbjudna gäster ska kunna göra sina röster hörda, och få svar på sina åsikter på DN.Åsikt. Den som accepteras som debattör ska även kunna påverka vilka parter som ska få replikera. Idén är inte dum. Går det även att slippa få repliker från vissa också? Det framgår inte.

Om du inte får in din debattartikel på DN.Åsikt, ta den till NewsVoice och testa oss. Om du inte heller får replikera på DN kan du kanske få in en slutreplik här, men så har det varit länge. NewsVoice ska vara de refuserade slutreplikernas Mecka.

Torbjörn Sassersson, red NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice