Lars Bern om godhetsindustrin som drar fördel av flyktingströmmarna

publicerad 8 september 2015
- Lars Bern

Lars Bern skriver på sin blogg:

“Jag har tidigare uppmärksammat den godhetspsykos som numer styr mycket av det politiska livet i landet. Widar Andersson på Folkbladet påminner om en annan sida av detta fenomen som fullständigt exploderat i kölvattnet från de stora flyktingströmmarna. Han skriver om Alla dessa goda kändisar.

När medias strålkastare slås på för fullt med bilder av flyende barnfamiljer och drunknade barn är det en kategori som mer än andra vädrar morgonluft. Det är alla dessa som på olika sätt är beroende av publicitet för sitt uppehälle och sina affärer.”

Sara Mohammad,  en verklig hjälte:

“De verkliga hjältarna är alla de vardagsmänniskor utanför medias strålkastarsken som ställer upp för de människor som flytt hit och hjälper dem att hitta in i det slutna svenska samhället.

Låt mig bara peka på en – Sara Mohammad och hennes GAPF. Hon kämpar för invandrade flickor från s.k. hederskulturer i motvind från stora delar av det goda feministiska etablissemanget. Hon måste p.g.a. ständiga hot mot sitt liv leva med skyddad identitet. Våra politiker och de övriga goda tar inga risker. De behöver ingen skyddad identitet och de håller sig för det mesta på säkert avstånd från de områden där invandrarna bor. Det är bara att kolla var de bosatt sig och var de rör sig.”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *