Lars Bern om godhetsindustrin som drar fördel av flyktingströmmarna

0
180

Lars Bern skriver på sin blogg:

“Jag har tidigare uppmärksammat den godhetspsykos som numer styr mycket av det politiska livet i landet. Widar Andersson på Folkbladet påminner om en annan sida av detta fenomen som fullständigt exploderat i kölvattnet från de stora flyktingströmmarna. Han skriver om Alla dessa goda kändisar.

När medias strålkastare slås på för fullt med bilder av flyende barnfamiljer och drunknade barn är det en kategori som mer än andra vädrar morgonluft. Det är alla dessa som på olika sätt är beroende av publicitet för sitt uppehälle och sina affärer.”

Sara Mohammad,  en verklig hjälte:

“De verkliga hjältarna är alla de vardagsmänniskor utanför medias strålkastarsken som ställer upp för de människor som flytt hit och hjälper dem att hitta in i det slutna svenska samhället.

Låt mig bara peka på en – Sara Mohammad och hennes GAPF. Hon kämpar för invandrade flickor från s.k. hederskulturer i motvind från stora delar av det goda feministiska etablissemanget. Hon måste p.g.a. ständiga hot mot sitt liv leva med skyddad identitet. Våra politiker och de övriga goda tar inga risker. De behöver ingen skyddad identitet och de håller sig för det mesta på säkert avstånd från de områden där invandrarna bor. Det är bara att kolla var de bosatt sig och var de rör sig.”

Läs mer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer