Sveriges kommuner tvingas ta emot 20 000 flyktingar 2016 – Många skolor tar inte emot någon

2

Ylva Johansson (S) och Gustav Fridolin (MP) - Foto: Regeringen

Alla svenska kommuner tvingas att ta emot migranter som fått uppehållstillstånd och skolor ska utbilda ensamkommande barn. Den nya lagen som klubbades idag innebär att kommunerna måste ta emot 20, 000 flyktingar from 1 mars 2016.

Sammanställning: NewsVoice | Ylva Johansson (S) och Gustav Fridolin (MP) – Foto: Regeringen

“En tredjedel av alla nyanlända barn tas emot av endast fyra procent av landets skolor. Var femte skola tar inte emot en enda nyanlända asylsökande. Friskolors ovilja pekas ut som orsak till den skeva fördelningen”, skriver Statskoll.se.

“Några kommuner tar ett stort ansvar, andra gör det inte”, sade arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, när hon presenterade propositionen om etablering av nyanlända som regeringen beslutade om tidigare på torsdagen, vid en presskonferens på Rosenbad”. – Epoch Times.

Läs mer i Epoch Times

Läs mer på Statskoll.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Julius
Julius
Gäst
27 november 2015 kl 15:53

Precis, våra landsförreda till politiker håller på att sänka svenska höga standarden och spä ut ursprungsbefolkningen och resultatet det blir som NWO vill att i alla länder i Europa migranterna ska ta ursprungsbefolkningen plats och jobba för halva lönen gemfört med dagens höga löner.Men inte bara det,dessa migranter kommer alltid rösta på de eftersom det var dessa landsföredare som släppte in de.Jag har redan läst artilklar från visa docenter att svenskarna ska sänka sina levnads standard för att ge bort pengarna till dessa migranter.Sedan pratar de om integrartion. I Tyskland många turkar som har kommit dit 30-40-50 år sedan fortfarande har inte integrerats sig och kommer heller inte göra det eftersom de ser inte den väst kulturen som något man ska ta efter.Vaknar inte folket snart kommer vi också ha “No go zone” som i många europeiska länder där muslimska lagar som sharia råder.Förmodligen det är det vad många svenskar längtar efter.Så fort de blir så många att balansen vid röstningen går till de,kommer de rösta in dessa lagar i derass kommuner,var så säkert på det.Det är därför har de blivit hit skickade av Georg Soros fonden med mera och göra islam som härskar religion i hela Europa.

Peter
Peter
Gäst
27 november 2015 kl 01:01

Håll dom i förvar och utse någon som talar deras språk att ge barnen undervisning tills krisen är över! Inte fan kan dom stanna här, och för helvete, STOPPA ALLA VID GRÄNSERNA!!! Det här är inte klokt någonstans alls!

Det här handlar inte om att vara rasist, det handlar om vad som håller på att hända, men alla väljer att blunda, tills det är försent, vilket det ser ut att vara! Öppna ögonen och inse att vi håller på att bli invaderade av muslimer, och vi hjälper dom att rota in sig ordentligt i systemet så att de jämställs, helt villkorslöst, till alla andra och i många fall, över, då rasist-kortet är en bra “triumpf”!

Det är synd om alla andra invandrare som har kommit hit av helt andra anledningar, för att skapa sig ett annorlunda liv, eller kommer på semester och förälskar sig i landet och allt i det. Dessa människor blir nu tyvärr lidande p.g.a. av allt det här! Och varenda en av svenskarna också, Sverige håller på att bli förstört och alla väntar på att politikerna ska ta “bra” beslut?? Då kan man få vänta länge, för hittills har det ju bara gått söderut!