Migranter utsatte kvinnor för massövergrepp i Tyskland – landet i chock

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 januari 2016
- NewsVoice redaktion

En grupp på 90 tyska kvinnor har anmält att de utsatts för sexuella övergrepp, attacker med smällare och stölder. En del kvinnor fick sina underkläder avslitna. Det skedde på nyårsnatten intill Kölns (Cologne) centralstation. Ögonvittnen säger att det rörde sig om “araber” och nordafrikanska män som genomförde övergreppen. Det rör sig om en helt ny dimension av brottslighet, enligt bedömare.

Sammanställning: NewsVoice

“Between 500 and 1,000 men described as drunk and aggressive are believed to have been behind the attacks on partygoers in the centre of the western German city.” / “Cologne inquiry into ‘coordinated’ New Year’s Eve sex attacks”, The Guardian

Det är tydligt att övergreppen var riktade mot kvinnor och de tycks ha varit samordnade eller samtida. De utfördes av mellan 500-1000 män i 25-årsåldern. De flesta verkar ha kommit från Tunisen, Marocko och Algeriet, skriver The Guardian.

“Women were robbed, groped, and had their underwear torn from their bodies, while couples had fireworks thrown at them.” / “German women report string of sexual assaults by ‘Arab and North African men'”, The Telegraph

BBC tyska kvinnor overgrepp

Minst en kvinna våldtogs, en poliskvinna utsattes för sexuella övergrepp, men de flesta blev rånade på plånböcker och mobiltelefoner. En kvinna fick allvarliga brännskador efter att en man placerat en nyårssmällare i hennes huva. Övergrepp rapporterades även i Hamburg, skriver BBC.

“The scale of the attacks on women at the city’s central railway station has shocked Germany. About 1,000 drunk and aggressive young men were involved. City police chief Wolfgang Albers called it “a completely new dimension of crime”. The men were of Arab or North African appearance, he said.” / “Germany shocked by Cologne New Year gang assaults on women”, BBC

Spiegel Online skriver att den lokala polisen i Köln observerat gängen av migranter och de har utfört många brottsliga gärningar sedan en period. Nu befaras att främlingsfientligheten kommer att öka. De som utför brott kastar en skugga över de migranter som beter sig normalt och fredligt.

“The attacks occur at a time when sentiment toward Muslims and foreigners in Germany appears to be becoming increasingly antagonistic. Even as the numbers of refugees arriving in Germany has slowed with the onset of cold weather, those critical of Chancellor Angela Merkel’s policy of welcoming refugees fleeing war and violence have become more vocal.” / “New Year’s Eve Attacks: Dozens of Women Sexually Assaulted in Cologne”, Spiegel Online

Sammanställning: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: migranter
Stöd NewsVoice 2024
 • 23-24 maj 2014 framfördes “Operan Kvinnovåldet på Tahirtorget” (Kairo), en timmes föreställning på Folkoperan, där egyptiska skådespelerskor framförde sina och andra kvinnors erfarenheter under revolutionen 2011 -2012:

  Ett exempel var Miryam som kom till torget för att demonstrera med några väninnor. Plötsligt hände detta:

  ” – Miryam fick 200 män runt omkring sig. De cirklade tätare och tätare runt henne och drog i henne från alla håll och kanter. Vi såg hur de stötte sina fingrar mot hennes kropp och drog av hennes blus och blottade hennes överkropp…”

  Bara under en kväll i juni 2011 rapporterades 46 fall av sexuella attacker mot kvinnor på och runt Tahrirtorget i Kairo, mörkertalet oräknat. Några kvinnor fick sina underliv penetrerade. En kvinna dog.

  Det som beskrivs i artikeln ovan förekommer alltså i alla fall i Nordafrika, fastän det varit relativt okänt här i Sverige, där okunskapen är stor då det gäller detta. Bara för drygt en vecka sedan förnekades dessa skeenden i Köln och Kungsträdgården av en okunnig ledarskribent i SvD, som inte kände till denna företeelse inom arabvärlden.

  Läs gärna hela artikeln på
  http://humanismkunskap.org/2014/08/11/kvinnovaldet-pa-tahirtorget-en-opera/

 • Divide and conquer.

  Klingar lite illa att msm nyheter “avslöjar” att nåt liknade har hänt i sverige.
  När avslöjade msm något de senaste 20 åren? IS support från vår egen regering? 9/11? Va hände med WMD i Irak? Västerländska soldater klär ut sig till araber och skjuter ihjäl folk? Politiker avvecklar och privatiserar statliga företag, och får sen ett fint jobb hos konkurrenten…
  Listan kan göras väldigt lång.

  Har dessa ofredande och våldtäkter ens skett? Mycket möjligt.
  MEN vad är det msm inte rapporterar?
  Samma aktörer som ligger bakom krigen i Mellanöstern har även byggt upp en nazist-regering i Ukraina.
  Kan vara värt att minnas.

  Divide and conquer.

 • Nu har man fått det till att det är polisens fel att de mörkat det som hände i Stockholm i somras. Det är inte konstigt att polisen drar sig att koppla sammanhangen, då skåne-polisen fick sån medial skit för “romer-registren”. Ingen brydde sig då om svensk-registren eller dansk-registren. Då höll man hov i media hur rasistiska polisen var utan att ha provat på jobbet.

 • Det börjar bli altmer tydligt för till och med Gemene man att detta är en agenda för att sänka Svea Rike. Och se så dom lyckas med hjälp av “gammelmedia” eller så kanske vi kan namnge dom som äger media… kommer från en viss folkgrupp.

  Leta där och ni skall finna svaren til varför detta pågår. Samma folkgrupp som George Soros som blvit anklagad för att sprida ut guider till utnyttjande av bidragssystemet i Europa tillsammans med en stor summa kontanter till “resan”.

  Ja så har det gått till förstår ni.

  Kallergiplanen , Bonnierfamiljen och kollaboratörer i våran regering.

 • DN har mörkat en liknande masshändelse i Kungsträdgården i augusti. Detta var under perioden som Sverige hade fullt upp med flyktingkrisen. Att i det läget slänga bensin i den brasan tyckte väl media inte var så lämpligt. Man undrar ju hur mycket annat som de mörkar för att de leker censorer. Särskilt kul är det att notera att Hanne Kjöller är inblandad i den smeten. Det var hon som täppte till ett läckande hål.

 • Skall tilläggas att, det är inte migranterna som är problemet, det är inte deras fel.
  Håller helt med Sture B i att:
  “det är vår media och våra politiker som är det verkliga problemet. Inte ”migranterna”.”

 • ivanbjorn fattar grejen! Är det någon som är bekant med “Kalergis plan”? Det är precis det som sker just nu, läs och lär. Som en liten prick över i:et, Angela Merckel har erhållit Kalergis Europa-pris! Kan Rothschild’s hålla på i hundratals år, varför skulle inte denna plan kunna genomföras? Rothschild’s var ju involverade med Kalergi, och deras “lakej” George Soros är ju direkt utpekad som organisatören bakom massflykten till Nordeuropa. Detta får man naturligtvis icke läsa eller höra om i några nyheter……….. De nämnda äger nämligen media……..

 • Åke i Sörmland. Vad gör soldater i krig? – Våldtar fiendens kvinnor. Även om det kan uppfattas som en aktion mot kvinnor så är det egentligen en subliminal våldshandling mot männen och i förlängningen mot vårt samhälle.Våra normer och lagar är inte deras. Även om de får asyl så är de inte medborgare utan bara människor i ett, för dem, laglöst land.

 • Det verkar som händelsen i Köln bara var en av flera synkroniserade attacker och som organiserades genom sociala medier. Våldsverkarna är nog i händerna på någon grupp som sitter och styr deras beteenden. Kanske har de fått betalt och/eller kontrollerade genom andra digitala metoder. Vi vet ju inte hur många av migranterna som har tjänstgjort som avlönade legosoldater och som nu tjänstgör inom EU för att störa homogeniteten.

  De synkroniserade händelserna kan ses som uttryck för flash mobs som är psykologiska experiment. Man vill se hur allmänheten reagerar. Avsikten är att desensibilisera människor dvs få ner nivån för känsloreaktioner. Är det inte Charlie Hebdo- eller Paris-attacker så är det terrorister än här och än där. Terroristsnöret har ju redan dragits några gånger under hösten. Dags för något nytt som kan chockera och tumla om känslor och instabilisera samhället. Målet är allas krig mot alla. Sexuella attacker är ett nytt vapen som kommit för att stanna.

  Kontroll av befolkningar diskuterades redan på 70-talet av Toffler i boken “Future chock”. Trauma based society.

 • Polisen i Köln stod med händerna i fickorna (precis som den svenska i Husby) när män från Nordafrika eller Mellanöstern (läs muslimer) begick övergrepp.
  https://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2950021-ilska-och-oro-i-koln-efter-massovergreppen

  Så här har media hållit på under en längre period. De skriver inte rent ut. Men lite “subjektivt” visar de vilka de menar när de skriver att gärningsmannen/männen skrek “Allahu Akbar” eller “det här är för Syrien”. Precis som när de vitpixlar ansikten och även ibland händer, så vet man ju vad de låtsas försöka dölja.

  Istället för att delta i denna grupp mot grupp hetsning kan vi komma med ett eget förslag, där den dysfunktionella gruppen repatrieras.

 • Enda sedan 9/11 har vi via media blivit matade med hotet från “muslimsk terrorism”. Trots detta var det för ett par veckor sedan fritt fram att komma in i Sverige utan att behöva visa ID. Om jag vill hyra en DVD-film måste jag visa ID-kort. Enligt vår media och våra politiker är muslimsk terror ett världsproblem men att ca 96 000, av totalt ca 160 000, migranter inte kunnat identifieras är inget problem. Kan ni inte se att det finns en bakomliggande agenda?

  Resten är en form av enkel barnpsykologi. Du har två barn och du behandlar dem orättvist. Du ger den ene den andres rum (lägenhetsbeståndet) och du är mild när denne slår och begår övergrepp (misshandel, rån och våldtäkt). När den orättvist behandlade ungen protesterar tillrättavisar du honom via verbala övergrepp. Och så håller du på under en längre period. Vilket resulterar i att den orättvist behandlade ungen lär sig hata den andre ungen. När hatet är tillräckligt stort släpper du lös nihilisten i den förfördelade ungen genom att säga, det är OKEJ…

  Jag ser problemen med en alltför stor invandring och de “kulturkrockar” den medför (misshandel, rån, mord och våldtäkter mm.), men det är ju bara att hjälpa dessa människor tillbaka till deras egen kulturella region.

  Jag vägrar delta i någon media/politikerstyrd pöbel, då det är vår media och våra politiker som är det verkliga problemet. Inte “migranterna”.

  @ivanbjorn

  Du har helt rätt i det du skriver.

 • Hellertz. Det handlar inte bara om könsobalanser utan problemet ligger mycket djupare än så. Indiens problem med våldtäkter kom efter att Indien tecknat avtal med världsbanken. De ställde då krav om liberalisering av hela samhället, vilket bla fick till följd att porrindustrin kom in och salufördes hårt. Det är så man gör när man vill förstöra ett konservativt och religiöst samhälle för att vända landet på “rätt köl” mot konsumtion, “demokratisering” och sekularisering.

  Var finns feministerna när nu våldtäktshistorier rullar upp på löpande band såväl inom landet som utomlands? Har de något att säga eller är de upptagna med viktigare saker?

  Läs gärna Libido Dominandi: Sexual Liberation & Political Control av E Michael Jones. Finns på youtube också.

 • Ta inte ifrån vuxna människor sitt ansvar för sitt eget beteende.

  MSM har hjärntvättat den vita, kristna befolkningen i Västvärlden så de inte ens vågar tänka att icke-vita kan vara onda.

 • Föreställ dig att du lever i ett samhälle där våld förekommer. Du kommer att anpassa dig och om du skulle råka ut för våldet i någon form kommer du kanske inte in i jätte trauma för att det finns våld överallt runt dig och du vill ändå leva eller överleva på något sätt.

  Föreställ dig att du lever i ett samhälle, där du går säkert, där våld förekommer sällan och du behöver knappast tänka på vad du har på dig. Du är respekterad för den du är, tar kontakt med vem du vill och älskar när du vill. Du är fri helt enkelt. Du lever sådant liv som du skapar själv.

  Föreställ dig att du sluter ögon och känner av energier inom dig. Hur känns det att leva på det ena eller det andra sättet?

  Frågan som uppstår är var någonstans gör våldet mest skada. Där den redan förekommer, eller där människor har tillit till varandra.

  Föreställ dig att du är den som styr världen. Vad skulle du göra när du vet hur energierna och skapandet fungerar, vad skulle du göra om du skulle vilja tillfoga den största möjliga skada?

  Du skulle se till att människor inte utvecklas på ett naturligt sätt. Du skulle se till att de lever i våld och hårda regler på ett geografiskt ställe på jorden. Sedan skulle du se till att människor på ett annat ställe på jorden knappast vet vad våldet är, att de utvecklas med tillit.

  Sedan och i rätt ögonblick blandar du ihop våld och tillit. Då får du fram en flödande energi som kommer att göra människor upptagna med det nya problemet så att du kan förbereda ännu värre ting åt dem och styra dem med järnhand.

 • @Pia: Jag är inte riktigt med. Vad skulle lösningen vara? Att se till att det finns just lika många kvinnor som män med samma hudfärg i Köln. Sett till hela Kölns population råder det ju ingen obalans mellan könen.

 • Jag tycker mig se ett system här, eftersom det verkar så samordnat. Det är helt enkelt en test inför nästa Maidan. Test för att se hur allmänheten ställer upp mot pöbeln. Det första testet av format var väl i Iran när Mohammad Mosaddegh blev utkuppad av CIA. Instigatorer är väl välkända vid det här laget.

 • Idag fick jag en intressant analys av problemet i ett mail från Contra – jag citerar hela texten:

  “Angreppen mot kvinnor i centrala Köln under nyårsnatten återspeglar en särskild aspekt på könsobalansen i invandringen. Det råder ingen balans mellan könen när det gäller invandringen, och alldeles särskilt obalanserat är det när det gäller den senaste tidens flyktinginvandring, med en mycket kraftig överrepresentation för män. Ser man på siffrorna för invandrare till Sverige så är 78 procent av thailändarna kvinnor och 66 procent av ryssarna. För flertalet länder är det manliga överskottet däremot stort, ett av de stora invandringsländerna i Sverige är Afghanistan med 60 procent män. Av pakistanierna är 63 procent män, av syrierna 57 procent, av libyerna 71 procent, av algerierna 64 procent osv. Siffrorna gäller de som befinner sig i Sverige och i förekommande fall fått hit sin familj. För nyanlända flyktingar är proportionerna annorlunda, med högre andelar män.

  I Köln var det män från Nordafrika som angrep tyska kvinnor vid Kölns centralstation. Vad gäller invandrare från Nordafrika är män kraftigt överrepresenterade också i Tyskland.

  Att ha så stora könsobalanser är att släppa loss naturkrafter som inte kan kontrolleras lätt.

  Med obalans i inflödet i könsfördelningen när det gäller människor som kommer till Sverige uppstår också en obalans i hela befolkningen. Sociologiska studier som har gjorts visar att det blir ökat våld när det blir överskott på män. Enkelt uttryckt, så länge det finns “brudar” ägnar sig grabbarna åt dem, när “brudarna” inte räcker till blir det slagsmål istället.
  Det här gäller alla kulturer, åtminstone de där undersökningar har gjorts. I Indien, där det råder stort överskott av män, kan man se att våld är överrepresenterat i områden med särskilt stora könsobalanser. Och våldsverkarna är i första hand unga, ogifta män med låg status (arbetslösa, dåliga jobb)

  Att det är så stora obalanser i könsfördelningen på den nuvarande flyktinginvandringen bäddar för framtida problem. Särskilt om man som nu är planerat stramar åt möjligheterna för anhöriginvandring.

  (för mer om sociologiska studier om könsobalanser se exempelvis http://www.pnas.org/content/103/36/13271.full )”

 • Nu börjar media lyfta fram migrationen som problematisk och vi kommer få se fler såna här artiklar, där media hetsar ursprungsbefolkningen mot migranter och Islam. Samtidigt som de kommer låtsas göra motsatsen genom att hävda en “objektiv nyhetsrapportering” (som om de ens visste innebörden av ordet objektiv). Jag brukar själv lyfta fram denna massinvandring som problematisk, men jag avskyr när media försöker valla runt oss via en illa dold masspsykologi.

  De lättvallade och “goda” PK-zombierna kommer bli de första att kräva hårdare tag, eftersom de är de lydigaste fåren. Vänta får ni se…

 • Det är naivt, för att uttrycka mig snällt, när ett alternativt medium som Newsvoice förlitar sig på gammelmedia, i synnerhet så notoriska lögnhalsar som BBC och Der Spiegel. Hela Tyskland kokar över att fulmedia, politiker och polisen försökt mörklägga det hela för att vara politiskt korrekt. Men de misslyckades, då kvinnooffren var ovanligt många.
  Dessutom hände liknande i Stuttgart, Bielefeld och delvis Berlin.
  Newsvoice missar helt att denna helt nya typ av brottslighet även förekom i Sverigen, vilket t.o.m.den minst seriösa av alla, Expressen, rapporterade om igår; också med stor försening.
  Se hela bilden på http://www.whitetv.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *