Ryska RT intervjuade Jan Eliasson vice generalsekreterare för FN om FN:s kapacitet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 januari 2016
- NewsVoice redaktion
Jan Elisasson - RT-intervju - 11 jan 2016

Ryska RT intervjuade den 11 januari 2016 Jan Eliasson vice generalsekreterare för FN om FN:s roll i dagens konfliktplågade värld. FN styrs av vetorätt som innebär att organisationens kraft att påverka fred och krig i världen ifrågasätts.

Jan Eliasson (1940-) är en svensk diplomat och politiker (S). Han var ordförande i FN:s generalförsamling 2005–2006 och Sveriges utrikesminister 2006. Han är idag vice generalsekreterare för FN sedan 2012.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det är ett sundhetstecken att FN:s självpåtagna roll i att “påverka fred och krig i världen ifrågasätts” då de har en mörk agenda och använder ett dubbelspråk för att dölja sina sinistra mål.

  Den världsberömde journalisten Jon Rappoport, liksom majoriteten av all världens befolkning, har heller inget till övers för FN. Rappoport säger följande visdomsord:
  “the United Nations could vanish tomorrow, and after a few years no one would notice the difference. Except of course, the hand-wringing Globalist media, who would howl and shriek and predict doom for all humankind”

  “Instead of the UN, we could have one small apartment building in New York where countries might send representatives to live. These people, of course, would pay their own rent. They would chat, play cards, sit in community rooms, and have drinks. They could pass a few scribbled notes back and forth. No sumptuous assembly hall, no voluminous charter, no bad art celebrating “the unity of all peoples.” Instead, ping pong tournaments and air hockey.”

  “the UN Headquarters in New York sits was originally donated by John D Rockefeller, which should give you some clue about the organization’s agenda. One planet, indivisible, with an absurd pretension of liberty and justice for all. Or to put it another way, endless entangling alliances.

  “Let’s wrap everyone on Earth in coils and knots and tendrils up to their eyeballs and call it Love.”

  https://jonrappoport.wordpress.com/2017/01/31/mass-resignations-at-state-dept-funding-cut-to-un-its-a-start/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *