Annons: Militär och storfinans bakom Palmemordet – Heldagseminarium med Ole Dammegård 28 feb Göteborg

publicerad 9 februari 2016
- av NewsVoice

Analytikern Ole Dammegård håller ett heldagsseminarium den 28 februari i TR-Huset i Göteborg kl 10:30-16:00 om Palmemordet. Dammegård menar att bla det militärindustriella komplexet och iskall storfinans på högsta nivå ligger bakom mordet.

Seminariet finns i en utförligare och mycket detaljerad form i Ole Dammegårds bok "Statskupp i slow motion".

Dammegård skriver:

"Under många år har jag försökt få min bok ‘Statskupp i Slowmotion’ publicerad, något som visat sig mycket viktigt men samtidigt extremt farligt. Det har inte bara försatt mig själv i fara; avslöjandet av de verkliga omständigheterna bakom mordet på Sveriges statsminister Olof Palme har även kostat två nära vänner livet.

‘Statskupp i Slowmotion’ är inte vilken bok som helst, men en mycket detaljerad studie av den största mordutredningen i modern tid (med fler än 800 sidor med många foton, dokument, detaljerade kartor och bilder). Det som fortfarande påstås vara en ensam galnings verk har visat sig vara kopplat till det internationella militärindustriella komplexet och iskall storfinans på högsta nivå, allt sanktionerat lokalt bakom mörka kulisser.

För första gången avslöjas hur det så kallade Polisspåret, Sydafrikaspåret och Boforshärvan inte utesluter varandra – de är istället koppade ihop. Här exponeras allt minut för minut, dag för dag, blandat med hemligstämplade protokoll, kartskisser, mördarens eget handskrivna brev och bevismaterial så manipulerat att det kan få vem som helst att tappa hakan. Vi talar här om en internationell konspiration av samma storlek som den som låg bakom mordet på John F Kennedy. Faktum är att det handlar om samma maktelit bakom båda dåden."

Ole Dammegårds hemsida: LightOnConspiracies.com

Föreningen Cui Bonos hemsida: ForeningenCuiBono.se