Bern: “Varför är svenskar kraftigt överrepresenterade på Bilderbergmöten?”

publicerad 11 juni 2016
- av Lars Bern
Bilderberg Group chart | Bilerbergergruppen karta

DEBATT OCH ANALYS. Lars Bern frågar sig varför några framstående svenskar deltar på Bilderbergmötena där all transparens saknas. Svaret kan vara att de deltar i ett maktspel som förklarar annars obegripliga politiska beslut utan folklig förankring, som till exempel inom migrationspolitiken, EU-politiken och vid smyganslutningen till NATO. 

Text: Lars Bern, Antropocene

Hänsynslös och skrupelfri girighet fick ett ansikte för drygt hundra år sedan genom världens första dollarmiljardär oligarken och grundaren av Standard Oil – John D. Rockefeller. Han byggde upp en av historiens största familjeförmögenheter med hjälp av olagliga, oetiska och manipulativa affärsmetoder som saknade all beröring med en sund och fri marknadsekonomi. Trots ingripande från USA:s högsta domstol år 1911 lyckades man inte stoppa familjen Rockefellers synnerligen oetiska och manipulativa verksamheter utan dessa fortsätter denna dag.

Rockefellers har i armkrok med andra angloamerikanska olikarkfamiljer såsom bankirfamiljen Rotschild m.fl. kunnat fortsätta sitt giriga manipulerande som idag utövar en påfallande makt över hela den västliga hegemonin. Dessa hyperförmögna frodas som aldrig förr och sträcker sin manipulativa makt likt en enorm bläckfisk över hela världen med tentakler ända in i Rosenbad. De utgör en liten exklusiv krets som äger en stor del av världens banker och globala företag, där de har total kontroll.


De affärsmetoder som man med framgång fortsatt tillämpa sedan John D:s tid, går ut på att manipulera marknaden så att konkurrenter slås ut och det skapas en växande skyddad marknad för de egna bankerna och företagen.


Manipulationen sker genom marknadspåverkan förklädd som filantropi och via tillskapandet av förment ideella organisationer s.k. NGO:s i kombination med ytterst inflytelserika lobbyorganisationer som man startat.

Jag har i tidigare krönikor pekat på hur Rockefellers via sin Rockefeller Foundation lyckats skaffa sig näst intill total kontroll över västvärldens (inkl. Sveriges) skolmedicin. Man har genom falsk propaganda och förtalskampanjer lyckats sätta stopp för gammal beprövad naturmedicin och dess utövare, vilket skapat en växande och skyddad marknad för den egna pillerindustrin – Big Pharma. Denna har på detta sätt med bitvis rent brottsliga metoder [Adlibris], kunnat utvecklas till en av världens största och mest lönsamma verksamheter. Bruket av industrins preparat är idag den tredje vanligaste dödsorsaken i västvärlden.

Familjen Rockefeller spelade också en framträdande roll vid skapandet av FN. Deras plan var att på sikt kunna sjösätta en ny världsordning med en överstatlig regering inom FN:s ram, där man hade ett avgörande västligt inflytande (3 av 5 permanenta platser i Säkerhetsrådet var vikta tillväst). Initiativet till bildandet av NATO togs även av Rockefellers under det kalla kriget.

Lex LuthorTrots att detta krig har upphört, utvidgar man nu aggressivt NATO, vars verkliga roll är att manipulera fram en marknad för oligarkernas enormt omfattande vapenindustrier. För att hetsa Europas länder att lägga mer skattepengar på vapen från dessa industrier använder man skurken Lex Luthors gamla trick; ju mer rädsla man kan skapa, ju större blir bytet.

Man har sjösatt en intensiv hatpropaganda mot Ryssland, där hela den svenska mediekåren medverkar som zombies. Just nu gäller det att kunna sälja det svindyra amerikanska stridsflygplanet F35, ett plan som allt mer framstår som en kalkon långt sämre än JAS, för att inte tala om betydligt potentare ryska flygplan.


Rockefellers står som jag tidigare skrivit om, bakom bildandet av den nymalthusianska lobbyorganisationen Romklubben. Den har varit den kanske viktigaste drivande kraften bakom den våldsamt överdrivna klimatalarmism som kostat västvärlden tusentals miljarder i meningslösa s.k. klimatkostnader.


Anders Wijkman, 2011 - Foto: Boberger, WikimediaDen svenska politikern Anders Wijkman medverkar som en av ordförandena i organisationen. Miljölarm har varit dessa lobbyisters verktyg för att försöka bromsa den globala ekonomiska tillväxt som är det största hotet mot oligarkernas maktställning. Denna verksamhet har i stort sett varit ett misslyckande som mest slagit tillbaka på den ekonomiska utvecklingen i västvärlden. Oligarkins bankirer har dock kunnat glädjas åt en skenande skuldsättning i länder som påtvingats dessa bortkastade klimatmiljarder.

Bilderberggruppen

Bilderberg Group chart | Bilerbergergruppen kartaRockefellers står också bakom bildandet av den mycket inflytelserika Bilderberggruppen vars första ordförande var den gamla nazisten och drottninggemålen prins Bernhardt som även var med och grundade den nykoloniala miljöorganisationen WWF. Den spelar en viktig roll i strävan att bromsa utvecklingsländernas ekonomiska tillväxt tillsammans med ett otal NGO:s som man skapat med sina filantropiska pengar.

Bild: Bilderberggruppens förgreningar (klicka på bilden för förstoring)

De angloamerikanska oligarkerna har med stor skicklighet lierat sig med kungahusen (inkl. det svenska) i de gamla kolonialmakterna för att på så sätt öka sin legitimitet. Senare har oligarkerna bildat ytterligare en inflytelserik organisation för manipulation av den politiska sfären – den s.k. Trilaterala kommissionen med nära band till Bilderberggruppen.


Bilderberggruppens viktigaste uppgift i manipulerandet av marknaden, är att försvaga nationalstaternas roll för att underlätta för de globala företagen och bankerna att tillväxa fritt med minimal kontroll från nationella regeringar och parlament i olika länder.


Ett exempel är en av de ledande oligarkerna i gruppen George Soros – som utarbetat en handbok på arabiska för fattiga migranter som hjälper och uppmanar dem att migrera in i EU. Målsättningen är att destabilisera nationalstaterna så att de blir lättare att kontrollera för oligarkerna.

Allt inom Bilderbergruppen sker i det fördolda utan någon som helst insyn från granskande media [The Guardian]. Vid förra årets möte hade oligarkerna bjudit in tre premiärministrar, två utrikesministrar, en president plus andra viktiga politiska beslutsfattare, som under tre dagar satt instängda med en grupp osannolikt mäktiga lobbyister och hyperförmögna oligarker. På dagordningen stod bl.a. överstatlig globalisering och det mångomtalade Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) som skall flytta över ännu mer makt från nationalstaterna till oligarkernas banker och storföretag – om det kan drivas igenom vill säga.

NYT-ReinfeldtSveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt var speciellt inbjuden till Bilderbergmötet år 2006 några månader innan han blev statsminister. Där blev han ingående programmerad för den nedmontering av den svenska nationalstaten som han sedan med framgång kunde leverera till sina hyperförmögna uppdragsgivare. Han är numer rikligt avlönad av en av oligarkernas främsta banker – Bank of America Merrill Lynch.

Med denna bakgrund återkommer jag till rubrikens fråga; varför svenskar är så kraftigt överrepresenterade i detta sammanhang? Den som främst sticker ut är familjen Wallenbergs överhuvud Jacob Wallenberg som tillhör styrkommittén. Han fullföljer en familjetraditionen från farbrodern framlidne Marcus Wallenberg som likaledes tillhörde styrkommittén.

De svenska Wallenberg-oligarkerna har med andra ord mycket nära band till den angloamerikanska oligarkin. Den svenska politiker som också har mycket nära band till gruppen, är förre statsministern och utrikesministern Carl Bildt som varit lierad sedan sin tid som statsminister och som nu är permanent medlem.


Det är dessa två herrar som dragit Sverige djupt in i det manipulativa maktnätverk som skapats av de angloamerikanska oligarkerna. En ytterst berättigat ytterligare fråga är varför några framstående svenska journalister deltar i denna typ av maktspelande där all transparens saknas. Hur pålitliga är dessa journalister?


Här hittar du en djupare förklaring till många av de obegripliga politiska beslut utan folklig förankring som numera fattas i vårt land, såsom smyganslutningen till NATO, migrationspolitiken, EU-politiken mm.

Text: Lars Bern, Antropocene

Relaterat

Svenskar som enligt Wikipedia lierats med Bilderberggruppen är eller har varit: Carl Bildt, Mikael Damberg, Carola Lemne, Jonas Bonnier [publicist], Anders Borg, Urban Bäckström, Gunilla Carlsson, Börje Ekholm, Stefan Löfven, Lars Renström, Jacob Wallenberg, Marcus Wallenberg (2014 [13]), Tove Lifvendahl [journalist], Håkan BuskheCarl-Henric Svanberg, Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Maud Olofsson, Tom Johnstone, Hans Stråberg, Carin Jämtin, Lars Heikensten, Gunnar Brock, Percy Barnevik, Leif Pagrotsky, Leif Johansson, Lars-Eric Petersson, Björn RosengrenTom Hedelius, Mauricio Rojas, Björn Svedberg, Mona Sahlin, Ines Uusmann, Kung Carl XVI Gustaf, Stig Larsson, Hans Bergström [journalist], Sten Gustafsson, Lars Jonung, Bo Ramfors, Anders Thunborg, Staffan Burenstam Linder, Olof PalmePeter Wallenberg, Hans Werthén, Stig Synnergren, Pehr G. GyllenhammarThorbjörn Fälldin, Gunnar Sträng, Krister Wickman, Marcus Wallenberg d.ä., Björn Lundvall, Arne Geijer, Tage Erlander och Herbert Tingsten [publicist].


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Nya Dagbladet: Fyra svenskar deltar vid årets Bilderbergmöte 2018 i italienska Turin.

  “Vid årets Bilderbergmöte finns fyra svenskar närvarande. Det handlar om Marcus Wallenberg, styrelseordförande i SEB och en van Bilderbergsbesökare. Även Nordeas finlandssvenske styrelseordförande Björn “Nalle” Wahlroos deltar. Danica Kragić, professor i datalogi och vice skolchef för Skolan för datavetenskap och kommunikation vid KTH, deltar i sitt första Bilderbergmöte liksom Maria Rankka, som är vd för Stockholms handelskammare.”

  https://nyadagbladet.se/utrikes/de-ar-svenskarna-som-deltar-vid-arets-bilderbergmote/
  http://bilderbergmeetings.org/participants2018.html

 • [Sylthammar… off topic, förvirrande]

  Kerstin Unger Salen – CO2 och temperaturer är ju inga konstanter med fixa värden, utan varierar genom cykler och händelser i historien…

  Om tempen stiger i haven…

  Nu är det dags att sticka sina lovikkavantar…

 • Imponerande text som vanligt från Lars Bern.

  Både äkta miljöförstöring och påhittad finns. Det man kan tjäna pengar på avgör vad som är vad.

  Kärleken till pengar är roten till allt ont i värden. Alltför många människor är köpta och korrumperade både på hög och låg nivå. Det är precis som det står i bergspredikan (Matt 6:24) “Ni kan inte tjäna både Gud och mammon”.

 • Hej Birgitta haller verkligen med dig om att vi inte ska vara sa godtrogna och ar val medveten om geoingeneering och vilket vansinne det ar. men menar du verkligen att vi inte har en stadigt okande förgiftning av var planet.Har man inte hittat ett stort antals gifter i navelstrangen pa nyfödda barn? CO2 ar utsläpp som bidrar till forsurning i haven. Hur bra ar det. Eller att vi ater “pesticidberikad” mat som okar kroppens forskning med allt vad det for med sig av forsamrad halsa.Spelar det ingen roll?

 • Lars Bern, finns det inte enligt ditt formenande stader som har sa mycket CO2 utsläpp tidvis att bristen av syretillgang blivt en akut fara for manniskornas halsa. och varför svarar du inte pa hur mycket gifter du anser ok att vi oser ut i natur och atmosfär? Vad med forsurnigen av haven?
  Spelar det ingen roll?

 • Kerstin Unger Salen skriver
  “Du vet också att ju mer CO2 som finns i atmosfären ju mindre syre finns i luften och aven om det far traden att vaxa sa blir vi fran djurriket sa småningom alltmer sjuka av okad syrebrist.”
  Skulle 0,01% koldioxid tränga ut 2100 gånger mer syre menar du? Prata om att sprida förvirring.

 • Kerstin: Det är inga sanningar som forskare rapporterar utan “fakta”. Allt och alla kan köpas för pengar. Du har väl hört talas om climate scam? Slogans som hållbart samhälle och grön ekonomi är bara andra ord för business as usual.

  Idag kan man producera vilket väder som helst via geoengineering, dvs skapa torka eller översvämningar; oftast som ett politiskt/ekonomiskt maktmedel.

  Själv tycker jag att Lars Bern gör ett alldeles strålande arbete och tar sitt fulla ansvar som representant för en äldre generationen och sin utbildning. Vi har ingen som helst anledning att blint tro på allt som “forskningen” spottar fram utan kritiskt tänkande är livsnödvändigt för att inte elitisterna, via “forskarna” ska krascha hela planeten och släcka ut allt liv via sin naturvetenskapliga ingenjörskonst. Vi måste lita på vårt sunda förnuft.

 • Lars Bern, jag forstar uppriktigt sagt inte din hallning angående klimathot och miljoforstorelse.
  Jag vill paminna dig om att miljoforstoring och manniskors halsa gar hand i hand. Var halsa ar helt beroende av jordens halsa.
  Du skriver att klimatalarmism ar våldsamt överdriven och har kostat västvärlden tusentals miljarder i meningslösa s.k. klimatkostnader.
  Vad som verkligen kostar ar att vi inte gjort tillrackligt mycket.
  Det som skapar tung ekonomisk borda for lander ar nar de far ta konsekvensen av miljokatastrofer som bl.a.skapas av klimatkaos/forandringar.
  Eller tror du inte att klimatkatstroferna okar och/eller att det beror pa extrema klimatforandringar? Har de kanske inte framkallats genom manniskans försorg?

  Lat mig bara ta ett av tusentals exempel hur okat CO2 utsläpp hotar var existens.
  Havens PH varde precis som syra/bas balansen i var kropp ar ytterst viktig for att kunna upprätthålla liv.
  Vi vet att haven numera forstors alltmer pga forsurning som har att gora med okade CO2 utsläpp. Det ar fakta som rapporteras och som sedan blir underlag for regeringsbeslut om miljon.
  Du har sakert hort talas om detta och att det bland annat lett till att korallreven dor och att fiskbestandet minskar.
  Vad hander nar livet i haven inte langare frodas och borjar slackas ner?
  Vad med allt det fantastiska djurbestand som lever i haven? Tror du inte de påverkas av forsurningen eller ar det ett pahitt?
  Dessutom, de som lever av havsfiske bidrar till varldsekonomin och nar de inte langre kan forsorja sig kommer farre munnar kan mattas.
  Overfiskning ar också ett problem, det vet jag, men forsurning och uppvärmning av haven rubbar balansen och det ar ett store problem vars allvarliga konsekvenser vi knappt kan overskada.

  Du vet också att ju mer CO2 som finns i atmosfären ju mindre syre finns i luften och aven om det far traden att vaxa sa blir vi fran djurriket sa småningom alltmer sjuka av okad syrebrist.
  Allt ar en delikat balans som sedan lange har fungerat alldeles utmärkt men nu haller vi pa att förstora den.

  Forsurning i manniskokroppen skapar också mindre syretillgang i cellerna vilket ar ett skal varför vi far cancer.Ja, det ar det.
  Las vad Dr Enby har att saga om kroppsmiljon, mikrober och cancer.
  Virus parasiter och skadliga bakterier trivs nämligen i en försurad miljö som ar syrefattig.
  Forstar du sammanhangen?
  Jag antar att du vet att celler och mitokondria behöver rikligt med syre for att kunna skapa energi och fungera pa ett riktigt satt.
  Brist pa syre framtvingar ett annat satt att framställa energi(ATP)som ar väsentligen samre och som tvingar cellerna bli anearobiska (det som kännetecknar de flesta cancerceller).
  I manga stader ar CO2 nivåerna numera sa hoga att syrehalten gatt ner betänkligt och manniskor dor i fortid. Fornekar du detta? Atmosfären blir mindre syrerik for att CO2 utsläppen okat for mycket. Ta somliga stader i Kina, eller Los Angeles och Mexico City som exempel.

  En renare miljö , farre gifter och mindre utsläpp ar den enda chansen att lyckas vanda en hopplös trend av standigt okande cancer. Cancer ar en mänsklig tragik och dessutom ater den upp sjukvårdens resurser.
  Manga i västvärlden har en försurad kropp dar parasiter bakterier och andra mikrober fatt overhanden tillsammans med Candida svamp. Antibiotika biter inte langre.
  Jag staller dig fragan som du i anständighetens namn bor besvara.
  Hur mycket gifter anser du att vi ska forstatta att osa ut i atmosfären? Har CO2 inget att gora med giftiga utsläpp?

  Jag tycker dessutom du använder dig av ett fult grepp att bunta ihop Bilderbergruppen och framställa dem som anledning till klimatalarmism. Pa sa satt lyckas du misstankliggora klimatforskare världen over som har slagit larm.
  Pa samma satt misstänkliggör du Anders Wijkmans viktiga miljoarbete for regeringen for att han skulle deltagit i Bilderberggruppen.Det ar inte seriöst eller trovärdigt.

  Normalt sett ar mycket av det du skriver bra och jag laser garna dina artiklar men tyvärr har du blivit offer for paranoia i det har fallet..Mycket negativt kan vi med ratta tillskriva makt och rikedom men att maktens herrar skulle ha uppfunnit klimathotet som ett satt att skapa finanskris i världen ar minst sagt langsokt.
  Att inte ha tagit konsekvensen av klimathotet ar val snarare det som skapar finanskris.
  Vad som verkligen hotar ekonomi och fred i varlden ar flyktingkriser pga torka, oversvamningar, svalt och sjukdomar.Det blir varre ju mer klimatkaoset tar over och redan nu ar det ett faktum.
  Somliga sager att Syrienkrisen borjade som en bonderevolt for att en viss region i Syrien hade långvarig torka som ledde till en ohållbar situation.De bonder som bodde i regionen lar till sist i desperation ha marscherat till huvudstaden. Da de forsokte gora sig horda blev de nerslagna.Det kan mycket val ha varit borjan till det som idag ar en av var tids storsta humanitära tragik.
  Nasta vag av flyktingar ar klimatflyktingar som knackar pa dörren till Europa.Var sa saker.

  Ju snabbare vi gor overgangen till en mera hallbar ekonomi och bygger en miljovanlig varld, ju mer meningsfullt blir det att leva. Dessutom ger vi vara barnbarn en chans att fa leva i en trygg och positiv tillvaro.

  En gron ekonomi ar vad som kommer satta fart pa ekonomin pa ett vettigt satt och förhoppningsvis minska klimatkaosets tragiska konsekvenser.

  Ingen hellre an jag skulle onska att klimathotet ar en illusion men du och andra klimatskeptiker hor till en standigt minskande skara. Era argument ar inte trovärdiga.
  Overvagande antal forskningsexperter världen over ar numera helt eniga om att vi behöver agera snabbt.”There is a sense of urgency”.

  Du har ett tungt ansvar for vad du sager Dina synpunkter skadar och sprider forvirring. Vad vi verkligen behöver ar att enas i ett synnerligen angeläget arbete, nämligen att forsoka ratta till det vi stallt till med.
  Tiden ar knapp.
  Du har speciellt ansvar med tanke pa din alder och utbildning.
  MVH Kerstin Unger Salen

 • Utmärkt artikel av Lars Bern. Det höga svenska deltagarantalet i Bilderberggruppen kan också ha sin bakgrund i mordet på Ivar Kreuger 1932 där familjer som Wallenberg och Stenbeck spelade framträdande roller. Kreugers innehav av skuldsedlar och reverser från olika länders tändsticksindustrier hade stor politisk betydelse som de ovanstående kretsarna lade beslag på. @Ivar Björn; helt klart att de synliga familjerna enbart är en fasad utåt då de ingår i ett kollektivistiskt system där inga fria och oberoende beslut någonsin tagits. Enbart ett samhälle grundat på autentiska individers autonomi kan föra en civilisation framåt. Med dagens officiella agenda är det tvärstopp vilket allt flera börjar förstå. Finns en hel del om detta på http://www.autentopia.se/blogg/?page_id=5542

 • Vilka styr eller har styrt “våra ledande politiker” under de senaste åren? – T ex Reinfeldt, Borg och nu senast Löfvén! Alla har på skilda sätt “åkt snålskjuts” till nuvarande och kanske senare framtida ännu mycket mer väl avlönade internationella positioner!

  Några vet vi redan har nått höga positioner i USA-banker! På vilka grunder?

  När får vi senare se var Löfvén hamnar – sedan han nyss hastigt och lustigt gjorde Sverige till en Nato-medlem – utan att ens ha rådfrågat svenska folket – om detta var dess önskan!

  Opinionen lär ha varit mot detta!!!!

  Ovan nämnda personer är förmodligen inte de enda vilka fått sina fina nya karriärer!

  Vår förre socialminister, utbildad till handläggare på försäkringsbolag, blev senare Kristdemokratisk partiledare och kunde där fortsätta tjäna försäkringsindustrin, med hjälp av samma principer han där inskolats i, för att i nästa steg uppåt få en mycket säkert tryggad position i en av branschen kontrollerad verksamhet. Samband fanns/finns tydligen … Folkets man ändå – eller kanske inte ???

  Hur var det med Margot Wallström, som bl a hade en ledande position i EU-verksamheten – när ett svenskt regeringsplan lär ha landat i Bryssel – varefter någon form av förhandling torde ha ägt rum – varefter svenska medborgares EU-rättigheter till gränsöverskridande vård förändrades på något sätt – så att de mer eller mindre därefter annullerades!
  – Avslag med hjälp av uttryck som “Vetenskap och beprövad erfarenhet” skedde sedan! – Varefter Försäkringskassans skyldighet att ersätta svårt drabbades utgifter för vård och utredningar enligt EU kunde avslås med hänvisning till olika begrepp – vilka enligt SANCO, EUkommissionen absolut inte alls skulle få användas vare sig i medicinska eller juridiska sammanhang! – Men som ändå fortfarande tycks få styra avslagen till svårt skadedrabbade – i det bästa av alla länder … Sverige!

  Fanns möjligen där sambandet till att dess generaldirektör senare blev vår nye rikspolischef – trots avslöjad korruption i Försäkringskassans ledning, samt att där ett mycket stort och viktigt register gällande förhindrande av felaktiga utbetalningar och korruption gällande verksamheten – plötsligt bara försvann – utan att någon genomlysande revision ens blivit genomförd?

  Minns Du ramsan från barndomen, som NU påminner om mycket som skett/sker i dagens Sverige – nämligen “Den som ger och tar igen – är tjuvens bäste vän!”

  Minns Du NU alla vallöften våra politiker utfärdat genom åren – innan folket skall rösta in “sina” egna riksdagsledamöter !!!

  Hur många av de löftena har inte senare omtolkats på lämpligt sätt för – att inte behöva uppfyllas??

  Vad är inte löftesbrott här i dagens läge ….???

  Lagstiftningens texter duger inte – när “Svensson” försöker hänvisa till dem! – – – Avslag utan någon motivering alls eller med total tystnad oavsett om det är JO, JK eller en domstol som avkrävs svar – vid försök till överklagan ….

  Känner “Svensson” kanske först NU – igen bilden av sitt Sverige? – Eller sover Du fortfarande????

  Det Internationellt demokratiskt ledande föregångslandet ??? Eller kanske ändå inte ….

 • [Sylthammar…]

  De som är där är ju inte tex där som min representant eller representerar inte någon enhet som för folks talan i Sverige. Därför kan man inte tala om representation på det sättet som görs i artikeln. Vad det står för nationalitet i passen är inte det primära gällande vad de representerar.

 • En rik och girig människa kan inte styra världen. De som styr världen skryter inte med sin rikedom. De är enkelt klädda och de går barfota. Deras planering sträcker sig över flera hundra år och de lämnar inget åt slumpen. De har ögon och öron i varje stat och deras medarbetares lojalitet hör till deras ledare (inte staten de lever i). Rockefeller och Bilderberg är bara en operativ synlig arm i denna värld. De verkliga makthavarna är osynliga för allmänheten och opererar i en inre cirkel som är maskerad och täckt med en yttre cirkel så att en människa inte kan upptäcka dem.

  Benjamin Fulford skriver: http://ivansbj.blogspot.se/2014/10/benjamin-fulford-1310-2014.html

  I ett stark och surrealistisk ögonblick som jag någonsin upplevde, kontaktade mig en medarbetare till Obama för att jag ska ta reda på vem bestämmer och är över USAs president Barack Obama. Det bästa svaret jag kunde leverera är att vem det än är, om det är en entitet eller någon kraft så är det detta som skapar världen runt oss som vi i sin tur upplever som vår realitet.

  Därför har det gått många år innan jag kunde upptäcka och lokalisera med en exakthet som en domstolssakkunnig vem som är ansvarig förr så mycket död och kaos som vi upplever på jorden.

  Min väg har lett mig alldeles klart till familjer vid Federal Reserv, men från den stunden har sakerna komplicerats. Rockefellers familjemedlemmar har sagt att de är i familjens Rothschilds tjänst och Rothschild har bekräftat att de är i tjänst åt frimurarlogen P2 i Vatikanen.

 • Var det allmänna svenska valet år 2006 riggat av Bilderberg-gruppen?
  I mötet i juni blev de närvarande Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt båda anmodade från presidiet att ta väl vara på makten efter höstens val.

  Vid sidan av den ovanstående rekommendationen tillsades Göran Persson att: ‘om du inte förlorar makten i år kommer det att gå för dig som för Olof Palme.’

  Var det så det gick till? Efter tolv år vid sin allians-befriade utnämningsmakt, kunde Göran HSB Persson via sin mobiltelefon styra alla de domare, polischefer och generaldirektörer i Landet Lagom som han tillsatt från sitt ‘Torp’ i Sörmland ända fram till, och väl förbi det märkliga övertrampet: DecemberÖverenskommelsen….

 • Tack Lars för en bra artikel.
  Och att du tagit upp den tråd jag länge fört fram. Tyvärr har jag inte den skrivande förmågan.
  Har någon frågat varför statsm Löfvén, påstådd sosse, sitter i knäet hos Wallenberg och Bilderbergarna sedan våren 2013? Jag har frågat honom men han vägrar svara.
  Jag frågade ungsossarna och de svarade “vi har fullt förtroende för Löfvén”, de väntar ju bara på sin tur att hamna vid köttgrytorna…
  Socialdemokratin borde stavas socialdiktatur.

 • Komplettering av inlägg om kidnappad utbildning och forskning av FN/Unesco, vilket inväntar moderering.

  Nyliberalism, bl a via New Public Management, är elitisternas sätt att styra världen och människor. Ideologin blir alltmer totalitär och utmanar nu alltmer aggressivt den fria forskningen vid högskolor och universitet. Det ska naturligtvis bara utbildas och forskas kring det som Rockefeller/FN ser som angeläget.

  Förra året kom utredningen “Utvecklad ledning av universitet och högskolor, SOU 2015: 92”. Insamlingsstiftelsen Academic Rights Watch, som bevakar den akademiska friheten i landet, befarar att vi nu kan se slutet på ett kollegialt beslutsfattande på högskolor och universitet. Anledningen är att utredaren föreslår “en ren toppstyrning enligt New Public Management” som utmanar forskningens frihet.

  “Utredarens förslag (svarar) på punkt efter punkt mot den högskolereform som genomfördes i Tyskland av nationalsocialisterna i samband med maktövertagandet 1933/34. Tanken då var att ta bort det kollegiala beslutsfattandet för att säkra det politiska inflytandet över akademin. Rektorn skulle göras till en ”Führer”, direkt underställd ministeriet.”

  På område efter område ser vi nu demokratins sönderfall…

  Bilderbergsgruppen vill se konsensus kring sina egna (van)föreställningar om världens och människornas utveckling. Göteborgs universitet har nu bildat ett centrum som ska studera “storskaliga samarbetsproblem”. Avsikten är naturligtvis att ta fram mål och medel för att alla ska nå “konsensus” och arbeta för ett kollektivt handlande.

  http://academicrightswatch.se/?p=2098

  http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/nyheter/detalj//nytt-forskningscentrum-studerar-storskaliga-samarbetsproblem-.cid1376065

 • Lars har som vanligt skrivit en mycket bra artikel! Jag skulle vilja uppmärksamma hur även utbildning och forskning manipuleras för att förverkliga Rockefellers/FN:s agenda. Wallenberg är också en mycket stor forskningsfinansiär och sätter agendan inom olika ämnen vid våra universitet.

  År 2013 fanns det 773 Unesco-professorer i världen. Antalet växer stadigt. Sverige har fn fem professorer; tre i Göteborg och två i Lund. Antalet professorer utökas vart 4e år.

  Hur går det med den fria forskningen? “The holder of the professorship shall be a professor working with research development, training and networking activities within the fields identified by Unesco.”

  “The Swedish National Commission for UNESCO and the Swedish Research Council together offer four Unesco professorships. The professorships have been established as a way to contribute to the fulfilment of the Swedish cooperation strategy.”

  Göteborgs universitet spelar en viktig roll i förverkligandet av NWO. Här finns bl a Professor Delian Chen, tidigare ordförande för IPCC och huvudförfattare för den 1a klimatrapporten och en viktig garant för upprätthållande av klimathotsideologin.

  http://www.vr.se/inenglish/researchfunding/applyforgrants/callforproposals/closedgrants/callforapplicationsunescoprofessorships.5.3c5434a9150d46fe1ba8f5ba.html

  http://www.unesco.se/om-oss/unescoprofessurer/unescoprofessurer-i-sverige/

  http://www.unesco.org/fileadmin/MULTIMEDIA/HQ/ED/UNITWIN/pdf/Doc_annexes/listchairs10092013_01.pdf

 • Det Lars ev missar med sitt högklassiga basebollträ är inte invandringen utan banksystemets roll i “oligarikin”.
  https://www.youtube.com/watch?v=p-0BPMwgKNA

  Video by Zane Henry.

  You are welcome to make copies and to distribute this video freely.

  But first a quote from me (PaCmAn):

  Question: War – What do YOU think its all about ?

  My answer: War is not about starting or ending them, and even less about who win or who loose. War is always funded 100% on both sites by the global banks (The IMF) with only TWO goals: Population reduction / genocide / mass killing in order to get forward to their main goal: WORLD DOMINATION and this is done from the very start by making sure the IMF system is in total control over the DEBT their war create. Controlling the DEBT of war IS the main purpose, in order to not just control the countries but to TOTALLY take EVERYTHING over !!!

  In other words: The pure purpose of a war, is the war it self !!”

 • @Julius: Inte på något sätt tydligt i artikeln att invandringen till Sverige är initierat av Svenska Bilderbergare sedan tidigt 70-tal. Det borde vara fokus på alla Svenska forum som fortfarande är öppna för den delen. Bedrägeriet är astronomiskt.

  George Soros finansierar strömmarna direkt med euro kontanter i flyltinglägrena. Inte bara guider på Arabiska. Mallen som följs är den så kallade Kallergiplanen. Zionister är klart dominerande i Bilderbergergruppen med cirka 40-50% ig representation.

 • Mycket bra och sammanfattad artikel Lars. Johanna@ Lars har inte missat migranterna – Ett exempel är en av de ledande oligarkerna i gruppen George Soros – som utarbetat en handbok på arabiska för fattiga migranter som hjälper och uppmanar dem att migrera in i EU. – och här är sidan http://www.w2eu.info .

 • Bra artikel Lars men jag anser att du svingar basebollträt och missar ,

  Det är viktigt i våran del av världen som heter Sverige att belysa Bilderbergarnas agenda. Du tar upp deras bedrägliga tankesätt genom att allt som ska implementeras sker genom filantropiska skäl. Så långt helt enig. Men sedan missar du det stor ämnet.

  Du borde då ta upp invandringen som det mest talande exemplet för Bilderbergarnas påverkning på Svenska samhället.

  Invandringen är vad jag ser som det största hotet mot Svenskarnas suveränitet. Demografiskt är det också ett extremt hot. Klart en skapelse av Bilderbergarna. Utan tvivel.

  Palme var pådrivande Bilderbergare på den tiden för det mångkulturella Sverige(ja ni alla som trodde Palme var Sverigevän.) Han var ju också med och lurade löntagarna genom devalveringen osv. Många suspekta drag sammantaget från en man som utgav sig för att vara en av folket.
  Kanske någon Sverigevän tyckte det fick räcka. Jag tror inte med tanke på hans “globaliserings meritlista” att han var på Bilderbergarnas(CIA´s ) dödslista som så populärt skrivs på konspirationssiter. Tydligt blev detta när efterträdaren Carlsson(ej Bilderbergare) var på plats och det blev förändringar till Svenskarnas bästa. Sverige blev mer Svenskt igen. Luciafördraget röstades igenom (89) och man ansåg att mångkulturen redan då höll på att spåra ur. Man visste att immigranterna inte kom ut i jobb och att detta var ett hot mot Svenska samhället och kulturen. Det blev totalstopp för invandringen.

  Men så kom Bilderbergaren Carl Bildt till makten och vips så var både Estonia under betong och luciafördraget upprivet. Så stark makt har Bilderbergergruppens agenda. Då kan ni tänka er idag med all registrering och elektronisk övervakning hur stark deras makt är. Tydligare och mer osmidig agent för Bilderbergarna finns väll inte. Hans försök med twitter från Bilderbergergruppen osv är ju bara fjantigt. I jämförelse med Reinfelt så var dock Bildt en Sverigevän.

  Reinfelt är också Bidlerbergare som du skriver men han var också den som förde invandringsagendan tydligast. Det var inte tal om att invandrarna skulle anpassa sig till oss tidigt i hans statsministerskap. Han höjde bidragen för immigranterna , underlättade väsentligt för PUT , såg till att gränsposteringar tull blev svaga minskade anslagen. Han talade till och med om för oss på Svensk tv att Sverige tillhör invandrarna och vad dom gör med det. Han talade också om för oss att vi inte kommer att ha råd med något annat än invandringen.

  Det värsta av allt i allt detta att trots att detta har pågått så “in our face” så länge och så tydligt som det blev förra sommaren så tror svenskar fortfarande att 1.000.000 muslimer i Svea rike inte är något problem och inte är ett hot mot Sveriges suveränitet och ursvenskarnas säkerhet. Det måste jag kalla för en väl genomförd plan – Grattis Reinfelt , Grattis George Soros, Grattis Carl Bildt och framförallt Löwfen som nu framgångsrikt tagit över mellanchefsrollen. Planen som stiftades någon gång på 60-talet för ett icke-suveränt och svagt Sverige har verkligen fått genomslag. Ingen skulle ha trott er 1960 någonting om ni sagt att Muslimer skulle dominera Sverige 2030 – Agenda 2030.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *