Bern om Brexit: EU har blivit en odemokratisk, krigshetsande och proamerikansk union

publicerad 27 juni 2016
- Lars Bern
Operation Anakonda 16 - Foto: US Army in Europe

Operation Anakonda 16 - Foto: US Army in Europe

Lars Bern,  feb 2015 - Foto: Torbjörn SasserssonBrittiska folket har valt frihet och demokrati och är beredda att betala ett pris för det. Revolten mot det politiska etablissemangets bristande respekt för människors krav på demokrati och folkligt inflytande i Europa ökar nu i styrka.

Text: Lars Bern, Antropocene | Bild: Operation Anakonda 16 – en europeisk-amerikansk militärövning mot Ryssland- Foto: US Army in Europe

Försöket att skapa en superstat dominerad av en politisk elit som skor sig själva hämningslöst har misslyckas. Ursinnet från vårt och andra länders politiska etablissemang över att guldkalven är på väg att glida dem ur händerna är inte att ta miste på.

EU har framställts och sålts in av eliten som ett fredsprojekt

Detta var en gång sant när det gällde frihandelsunionen. Den dag eliten slutade lyssna på folkviljan för att driva igenom sin odemokratiska superstat förvandlades projektet till raka motsatsen.

Motsättningarna mellan Europas folk har skärpts och nationalistiska partier i opposition mot etablissemanget går fram över hela EU.

Istället för att skapa ett fredligt Europa har vårt etablissemang desavouerat demokratin och i armkrok med NATO/USA:s militärindustriella komplex och börjat inringa och krigshetsa mot Ryssland, Europas kanske viktigaste land. Fredsprojektet har totalhavererat.

Låt oss hoppas att brittiska folkets ställningstagande blir inledningen till att etablissemanget tar ett stort steg tillbaka, för att återskapa den en gång så lovande handelsunionen mellan Europas fria och suveräna stater.


Och den handelsunionen skall även omfatta de övriga europeiska länderna i öst. Först då får fredsprojektet trovärdighet.


Om vi inte lyckas skapa en handelsunion som omfattar hela Europa kommer EU att falla ihop som ett korthus i takt med att antietablissemangspartier tar över i land efter land.

Länderna kommer att lämna denna klubb för inbördes beundran och Europas splittring blir total.

Historiens dom över misslyckandet för vårt politiska etablissemang kommer då att bli tung.

Följande uttalande från den s.k. liberalen Cecilia Malmström inger inget hopp för att EU:s pompösa etablissemang kommer att lyckas rädda EU. Alla dessa maktfullkomliga figurer måste bort först.

“I do not take my mandate from the European people.” – Cecilia Malmström, The Independent

Text: Lars Bern, Antropocene


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: brexit
Stöd NewsVoice 2024
 • Först när två parter vill ha en överenskommelse kan konflikt undvikas. När Putin, som gammal KGB-man, säger sig vilja att någon likvärdig motspelare från andra sidan tar tag i hans näve, finns en chans att världen kan bli en tryggare plats – även för oss övriga !!!.

  Om mitt minne inte fallerat helt – tycker jag mig minnas att presidentkandidaten Trump yttrat sig i liknande termer.

  – Efter att ha upplevt hur senaste årens USA-presidenter fullständigt rumsterat om i hela världen – styrda av sina egon och makt över allas tillgångar – finns givetvis stora förhoppningar om att kärnvapenskrig NU skulle kunna undvikas, DÅ bägge parter har tillräckliga resurser för att förinta det mänskliga släktet snabbt och effektivt, samt mycket mer därtill …

  Politiker vilka vill styra allt och alla tror sig alltid veta bäst – och då går det som regel alltid mot alla andras önskningar! Minns hur Hitlers Herrefolk-idéer i slutändan havererade … Det finns alldeles för många politiker med samma inbilska tankar om sin egen förmåga att få styra framtiden …

  Minns söta liberalen Cecilia Malmströms replik – om att hon inte hade blivit vald av “folket” …
  Fler är av samma skrot och korn …

  Är det så ordet “demokrati” skall omtolkas numera och framöver….???

 • @Per

  Du beskriver verkligheten som varje tänkande individ har insett för länge sedan! Ryssland är förberedd och Putin som är gammal KGB-man har också full insikt om dessa faror. Vad du skriver står även i gamla östeuropeiska medier, analyser och de befarar samma utveckling som du har formulerat här ovan.
  Min enda förhoppning att ryssen kommer att bekämpa angreppet från USA/NATO/Väst till sista man. Känner man till Historien om ryssen vet man också att ryssarna har varit utsatta för angrepp tidigare men Ingen har vunnit över de.
  Ryssens inblandning i IIVk hade aldrig inträffat om inte Tyskland understödd av England hade våta drömmar om att äga ryska folket och deras land.
  Ryssland idag är militärt förberedd och även ekonomin skall klara ett fulltskaligt krig jämfört med början av 40-talet när Ryssland var en mycket fattigt land utan större kunskaper om avancerat krigsföring.
  Men vad händer med oss i Europa? Jag vågar inte ens tänka på detta! Skulle jag bara skriva att om den krighetsandet leder till krig skulle den Europa som vi känner historisk försvinna helt. En kärnvapenkrig skulle förstöra dricksvattnet, odlingsmarken och allt som är nödvändig för att överleva. Min förhoppning även att USA kan även själv gå under fullständigt i detta. Som ryskättling skulle jag säga att ryssen är Ingen maktmänniska men oslagbar när det gäller kamp!
  För ryssen är detta en kamp för den ondaste i hela världen.

 • Det har jag sagt länge nu att våra och andar länders politiker representerar inte oss och de flesta är landsförredare.Tydligare kan inte bli när C.M. säger rakt ut att hon inte tar mandat från folket.Tyvärr Brexit är inte i hamn än eftersom engelska parlamentet måste rösta igenom och vi har flera exempel i EU där i Grekland struntade de i folkets vilja och i Holland också när de rösta mot Ukraina.Boris som var stor Brexit pådrivare nu säger att det är inget bråtska med att lämna EU. Jag är rädd att engelska folkets vilja också kommer att vara ett slag i luften och deras landsförredare till politiker kommer ogiltigförklara beslutet.

 • Ju fortare splitringen sker desto bättre, dock är det bekymmersamt att Sverige numera har i sin grundlag att vara medlem i EU. Det innebär nog att Sverige är de sista råttorna att lämna skeppet, och vid det laget så är den muslimska invasionen säkert redan fullbordad, med sharia och allt!

 • När olika EU-motsvarigheter till det borgerliga SD når en nivå på ca 43% som 1933 behöver ingen Hitler invadera Europa. Gross-Deutschland (EU) och det militärindustriella komplexet kommer då redan vara redo att invadera Ryssland igen tillsammans med övriga stridskåta partier i riksdagen (S, MP, Allians).

  Dessa Hitlers stor-EU-vurmare och ryss-hatare har som lök på laxen dessutom lagt grunden för en ny diktator genom att återigen ta emot en extrem bokstavstroende sekt till Europa genom en medvetet extrem migration, dessutom segregerat sekten från samhället under hucklen och beteckningen “mångkultur” och “religionsfrihet”.

  Dessa EU-vurmare har skapat arbetslöshet, sänkta pensioner och sänkt välfärd genom EUs inflationsbekämpning och genom frihandelns race mot välfärdsbottnen. De har uppmuntrat till att extrema predikanter fritt kunnat predika i sektens lokaler och att rumäniens tiggare kan sitta och tigga i Sverige åt de kriminella som organiserat eländet tillsammans med våra korrupta politiker. Det är en krutdurk redo att explodera.

  S.k. integration med en sekt vars strofer de facto ser ut som de gör, där medlemmarna instrueras enligt bokstaven av dess predikanter i olika segregerade getton med hög arbetslöshet, är naturligtvis fullkomligt omöjlig.

  Den som vill vinna freden lämnar EU och deporterar migranterna till länder där assimilering är möjlig, ex. länder där sekten tagit över och slagit rot och där sektens strofer praktiseras, ex. Saudiarabien, där hucklen tillhör kulturen.

  Där kan de bekriga varann i profetens fotspår, gifta sig med sexåringar, avla horder med ungar, skära halsen av varann i halalslakt, kasta homosexuella från höghus och som martyrer få sina 72 jungfrur i himmelriket eftersom det är fullkomligt korrekt enligt sektens skrifter.

 • Medan vi diskuterar Storbritanniens medlemskap i EU, så lägger USA och NATO sista handen vid de förberedelser som skall leda fram till ett krig mellan NATO och Ryssland på europeisk och rysk mark. Somliga debattörer anser att detta är planerat att starta redan hösten 2016. Risken är alltså att Europa och Ryssland bombas tillbaks till stenåldern och att människornas nyvunna insikter om hur världen fungerar faller i glömska. Det råder delade meningar om vad man har tänkt sig att detta skall leda till i förlängningen. Bland andra Eric John Phelps menar att Ryssland ytterst styrs av samma personer som styr USA och Europa och att motsättningarna vi ser mellan dessa maktsfärer endast är fabricerade svepskäl för att manipulera oss människor in i en militär konflikt, som skall föra världen ännu närmare en global slavstat. Hur det än är med den saken måste vi en gång för alla förstå att det verkliga kriget inte står mellan nationer och stater, utan mellan oss människor och en liten skara psykopater som vill göra sig själva till enväldiga härskare över hela världen, där de, tänker de sig, skall leva och verka som gudar och vi, människorna, skall vara deras fysiskt och kognitivt degenererade trälar. Du kan motverka denna utveckling genom att känna samhörighet med och värna de sannolikt över 95 procent av världens befolkning som hatar krig och i grunden vill väl. Du har mycket mer gemensamt med dessa, oberoende av varifrån i världen de kommer, än med den klick individer som säger sig vara dina ledare och uppviglar till krig och förödelse.

  Den här korta filmen visar hur USA/NATO är i full färd med att manipulera oss in i ett krig mellan Europa och Ryssland och att det man anklagar Ryssland för ifråga om hets mot andra länder i själva verket beskriver det egna propagandistiska och militära agerandet: https://www.youtube.com/watch?v=i-GBEQfRAWg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *