Bilolycka och bilbrand i Hökarängen – En omkom – Stockholm

4

Det skedde vid 19:30-tiden en bilolycka nära Hökarängen centrum i Stockholm på onsdagskvällen. En person omkom.

Text, video och foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se, uppdaterat 7 juli 2016

NewsVoice rapporterar normalt inte om denna typ av olyckor, men eftersom redaktören råkade vara på plats strax efter olyckan publicerar vi denna video. Om du vet något mer, kommentera nedan.

“Bilen ska ha kört i väldigt hög hastighet” … “I nuläget vet vi inte om personen dog av själva krocken med trädet eller efter att bilen fattat eld. Det kommer nog att framgå först vid obduktionen”, säger Mikael Pettersson vid Stockholmspolisen [Expressen.se].

Bilbrand-hokarangen-6juli2016-panorama


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Danne
Gäst
7 juli 2016 kl 14:56

Vill ju inte vara helt okänslosam om denna tragedi faktiskt krävt ett liv. Har inga faktiska belägg för att det skulle vara som jag skriver ovan men faktum kvarstår att det är mycket ovanligt med brand i samband med bil-olyckor. Ringde faktiskt en kompis som jag visste befann sig i Hökarängen igår och han meddelade att han sett en övertänd bil vid centrum som nästan delats på mitten när den kört på eller träffat något i mycket hög fart. Det som var tydligt enligt han är att bilen måste hållit mycket, mycket hög fart.

Antoine Berthelin
Antoine Berthelin
Gäst
6 juli 2016 kl 22:26

Den som körde bilen körde om mig i extrem hög hastighet några sekonder innan olyckan. Tragisk

NK
NK
Gäst
6 juli 2016 kl 20:21

En dog i bilen!

Danne
Gäst
6 juli 2016 kl 20:20

Bilar brukar inte börja brinna bara sådär. Inte ens efter en olycka. Misstänker att det var någon som såg bensinen rinna ut och ville ha litet “kul” ..