Det accelererande hotet – Vi måste mobilisera oss via Facebook

publicerad 31 juli 2016
- av Gästskribent

OPINION. Runt om i världen planerar psykopater att ta allt mer kontroll över världen. Det är en liten skara av extremt inflytelserika personer som gärna kallar sig själva för filantroper, en klick som tar sig rätten att sätta alla människors livsvillkor under lupp och sedan avgöra hela populationers öden. Det skriver Lasse Wikman i en text som uppmanar till motsånd.

Text: Lasse Wikman

Lasse WikmanAlltsedan 1900-talets början, har dessa ledare noga planerat och genomfört program efter program, för att nå sina mål. De säger sig vara världsförbättrare, men i sanning ska sägas att deras agendor är enbart destruktiva. De är Bilderberggruppens ständiga medlemmar och Illuminatis mest trogna.

Vi känner dem vid namn som Kissinger, Rockefeller, Soros, Bush, Clinton, Rothshild, Wallenberg, Bildt, Gates, Morgan, Rumsfeld m.fl.

Hotet mot livet

Boken: "Hotet mot livet" av William EngdahlI sin bok "Hotet mot Livet" har F. William Engdahl mycket noga och väldigt informativt redogjort för dessa psykopaters framfart, när det gäller att destabilisera världen, för att få den totala kontrollen. Genmodifierade grödor, GMO, är troligen den produkt som, om inget görs, kommer att fullständigt förstöra alla livsvillkor, växter, djur och människorna.

Det är därför av största vikt, att vi alla måste bidra till att öka förståelsen, bland våra innevånare här i Sverige. Vi har också ett socialt ansvar, att hjälpa människor i andra länder, som inte har det informationsflöde, som vi svenskar har och som vi är så bortskämda med.

Facebook samlar krafterna

På Facebook finns ett antal grupper som informerar om GMO. De heter "Vi som vill göra Sverige till en GMO-fri zon", "Stoppa Monsanto", "Stop GMO food stop Monsanto", "GMO free", " För GMO-märkning och ifrågasättande av Monsanto" m.fl.

Dessa svenska grupper har ungefär 12,000 medlemmar. Många, som jag, är medlem i flera grupper. Det gör att informationen som kommer ut, hamnar hos än färre och de som redan är insatta i problematiken.

På Facebook finns också ekologiska sidor som "ECO warriors in Sweden", "Ekologisk mat på alla skolbarns fat", "Svenska ekologiska rörelsen" etc. Där pratas det också om hälsosamma och ohälsosamma produkter – GMO.

Lägger vi dessutom till att läkemedelsindustrin i stort är sammankopplad med GMO industrin, så inser vi det gigantiska helvetet, som vi måste göra något åt. Här finns bl a Facebookgrupper som heter "Kollodialt silver", "Hälsa och folkbildning", "Vi som vill avveckla Livsmedelsverket" m.fl.

I den grupp som jag är en av administratörerna i – Vi som vill göra Sverige till en GMO fri zon – har vi sedan jag tog mig an uppgiften om att administrera, ökat gruppantalets medlemmar med ca 115% på två år. Det låter bra, men det är alldeles för lite.

Vi kan tänka oss följande; av Sveriges innevånare är ungefär 100.000 insatta i GMO och vaccin/läkemedels biverkningar alt. läkemedel som inte botar utan bara lindrar symtom. Det låter mycket, men för att det ska börja hända väsentliga saker, måste vi se till att minst 500,000 till 1000,000 individer vet vad det är frågan om.

Ordets kraft

Därför vädjar jag till er alla som läser detta, till alla som delar detta till Twitter, Facebook o dyl. Be dessa era vänner att dela vidare. Samtidigt bör så många som möjligt läsa boken "Hotet mot livet", då och först då när många många fler kan och inser vansinnet, kan vi bli tagna på allvar.

Då kan vi slippa epitet som "nyttiga idioter", "stenkastarvänstern" och att vi ägnar oss åt krypskytte. Vi slipper kommentarer från Expressen som insinuerar om att vi får betalt av Putin.

Detta är viktigare än så, detta är en kamp för livet, för vårt eget liv, för våra nära och käras liv, för alla människors, djurs och växters liv. Gandhi använde ickevåldsprincipen, när han ville skapa ett fritt Indien, Mandela såg till att Sydafrika förlät sina bödlar.

Vi måste också hålla oss till ordens makt. För det är på den planen vi kommer att besegra den människoföraktande multinationella industrin och de okänsliga och omänskliga mediakoncernerna.

  • Se nu till att medlemsantalen ökar i de informativa grupperna på Facebook, ta er tid att informera era vänner.
  • Dela med av er kunskap och ställ upp när någon kallar på hjälp, då kommer vi att vinna.

För den sociala närvaron, den mänskliga empatin och glädjen av att vi alla kämpar för en gemensam sak, som rör oss alla, gör oss till vinnare. Människan är och förblir starkare än alla världens pengar. Sanningen kommer alltid fram.

Text: Lasse Wikman