Det accelererande hotet – Vi måste mobilisera oss via Facebook

publicerad 31 juli 2016
- Gästskribent

OPINION. Runt om i världen planerar psykopater att ta allt mer kontroll över världen. Det är en liten skara av extremt inflytelserika personer som gärna kallar sig själva för filantroper, en klick som tar sig rätten att sätta alla människors livsvillkor under lupp och sedan avgöra hela populationers öden. Det skriver Lasse Wikman i en text som uppmanar till motsånd.

Text: Lasse Wikman

Lasse WikmanAlltsedan 1900-talets början, har dessa ledare noga planerat och genomfört program efter program, för att nå sina mål. De säger sig vara världsförbättrare, men i sanning ska sägas att deras agendor är enbart destruktiva. De är Bilderberggruppens ständiga medlemmar och Illuminatis mest trogna.

Vi känner dem vid namn som Kissinger, Rockefeller, Soros, Bush, Clinton, Rothshild, Wallenberg, Bildt, Gates, Morgan, Rumsfeld m.fl.

Hotet mot livet

Boken: "Hotet mot livet" av William EngdahlI sin bok “Hotet mot Livet” har F. William Engdahl mycket noga och väldigt informativt redogjort för dessa psykopaters framfart, när det gäller att destabilisera världen, för att få den totala kontrollen. Genmodifierade grödor, GMO, är troligen den produkt som, om inget görs, kommer att fullständigt förstöra alla livsvillkor, växter, djur och människorna.

Det är därför av största vikt, att vi alla måste bidra till att öka förståelsen, bland våra innevånare här i Sverige. Vi har också ett socialt ansvar, att hjälpa människor i andra länder, som inte har det informationsflöde, som vi svenskar har och som vi är så bortskämda med.

Facebook samlar krafterna

På Facebook finns ett antal grupper som informerar om GMO. De heter “Vi som vill göra Sverige till en GMO-fri zon”, “Stoppa Monsanto”, “Stop GMO food stop Monsanto”, “GMO free”, ” För GMO-märkning och ifrågasättande av Monsanto” m.fl.

Dessa svenska grupper har ungefär 12,000 medlemmar. Många, som jag, är medlem i flera grupper. Det gör att informationen som kommer ut, hamnar hos än färre och de som redan är insatta i problematiken.

På Facebook finns också ekologiska sidor som “ECO warriors in Sweden”, “Ekologisk mat på alla skolbarns fat”, “Svenska ekologiska rörelsen” etc. Där pratas det också om hälsosamma och ohälsosamma produkter – GMO.

Lägger vi dessutom till att läkemedelsindustrin i stort är sammankopplad med GMO industrin, så inser vi det gigantiska helvetet, som vi måste göra något åt. Här finns bl a Facebookgrupper som heter “Kollodialt silver”, “Hälsa och folkbildning”, “Vi som vill avveckla Livsmedelsverket” m.fl.

I den grupp som jag är en av administratörerna i – Vi som vill göra Sverige till en GMO fri zon – har vi sedan jag tog mig an uppgiften om att administrera, ökat gruppantalets medlemmar med ca 115% på två år. Det låter bra, men det är alldeles för lite.

Vi kan tänka oss följande; av Sveriges innevånare är ungefär 100.000 insatta i GMO och vaccin/läkemedels biverkningar alt. läkemedel som inte botar utan bara lindrar symtom. Det låter mycket, men för att det ska börja hända väsentliga saker, måste vi se till att minst 500,000 till 1000,000 individer vet vad det är frågan om.

Ordets kraft

Därför vädjar jag till er alla som läser detta, till alla som delar detta till Twitter, Facebook o dyl. Be dessa era vänner att dela vidare. Samtidigt bör så många som möjligt läsa boken “Hotet mot livet”, då och först då när många många fler kan och inser vansinnet, kan vi bli tagna på allvar.

Då kan vi slippa epitet som “nyttiga idioter”, “stenkastarvänstern” och att vi ägnar oss åt krypskytte. Vi slipper kommentarer från Expressen som insinuerar om att vi får betalt av Putin.

Detta är viktigare än så, detta är en kamp för livet, för vårt eget liv, för våra nära och käras liv, för alla människors, djurs och växters liv. Gandhi använde ickevåldsprincipen, när han ville skapa ett fritt Indien, Mandela såg till att Sydafrika förlät sina bödlar.

Vi måste också hålla oss till ordens makt. För det är på den planen vi kommer att besegra den människoföraktande multinationella industrin och de okänsliga och omänskliga mediakoncernerna.

 • Se nu till att medlemsantalen ökar i de informativa grupperna på Facebook, ta er tid att informera era vänner.
 • Dela med av er kunskap och ställ upp när någon kallar på hjälp, då kommer vi att vinna.

För den sociala närvaron, den mänskliga empatin och glädjen av att vi alla kämpar för en gemensam sak, som rör oss alla, gör oss till vinnare. Människan är och förblir starkare än alla världens pengar. Sanningen kommer alltid fram.

Text: Lasse Wikman


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Lasse Wikman
Stöd NewsVoice 2024
 • Varför mobilisera sig på Facebook när de är den enskilt största institutionen för censur och möjlighet för statsmakten att kontrollera diskussioner på webben? Facebooks affärsmodell är att sälja vidare information – dels vad som skrivs och laddas upp men även analyser av detta – så det finns ju endast nackdelar med att ge GMO-företagen möjlighet att följa oppositionens utveckling genom att bara behöva slanta upp lite kaffepengar till Facebook.

  Ifall man ska mobilisera sig behöver det göras utanför silot. GNU social eller Diaspora (som enkelt diskussionsforum), bra är annars en vanlig epostlista med kopplad blogg. Vilken tjänst som helst egentligen som man _själv_ kan hosta (så ingen kan stänga ner den, då är det bara att komma igång igen från backup) följa med enkla verktyg (RSS-läsare, app, webbsida) och engagera sig genom (typ se när möten etc. sker).

 • Betr. facebook – vet någon vad som händer när man delar ‘officiellt’ i stället för bara till sina vänner.
  Det sägs att alla kan läsa, även de som inte har fb, men vilka är dessa alla? Vänner har sagt att de inte kan dela om det inte skickas ‘offciellt’. Har sökt svar men inte blivit klokare för det.

  Det vore ju suveränt om det på något sätt gick att koppla ihop alla dessa grupper med samma intressen.

 • Håller med Ronny.
  Sedan 12 år har jag haft en “filosofisk club” där vi har diskuterat de olika samhällsproblem. Medlemmarna kom från alla riktningar i samhället och hade oftast mycket värdefullt att bidra. Man kan inte läsa allt själv. Fördelen är att man värvar nya människor in i gruppen och därmed sprider man budskapet.
  Då vare sig media eller TV har tagit sitt ansvar att upplyser medborgare opartisk måste vi enskilda göra detta, news Voice är också ett bra forum men många går inte in i detta.
  Vissa i våran grupp som är väldig påläst går till olika församlingar och ställer de frågor som ingen vill höra. Varje frö som kan planteras är värd det. Sprid ordet var ni kan.

 • Det vore bra om man kunde se hur de artiklar man delar vidare på fb sedan delas vidare? Jag tror ju att de delas vidare till en massa människor men det kanske de inte gör, är ju isf bra att veta det.
  Sedan tycker jag det vore bra att också bilda träffgrupper där samhällsproblem och möjliga strategier mm kan diskuteras.

 • Martin Gustavsson.
  Jag är medveten om ägandet av Facebook. Såg ändå en möjlighet, att snabbt få ut information till än fler. Nu är jag bara en person. Därför vore det bra, om någon ytterligare vill hjälpa till med att informera, att samla allt under en “hatt”.

 • I sammanhanget finns en liten mental teknikalitet. Varje själ har ett sinne och flera sinnen sammankopplade blir ett gruppsinne (egregor) och där kommer in att det gruppen mentalt skapar materialiseras (om intentionen finns). Om nu gruppen önskar en pristin värld måste postulatet vara fri från negationer alltså “ett mot” någonting. För att vara emot någonting måste man alltså postulera även det man är emot, samtidigt som man postulerar det man är för, och på så sätt postulerar man ett problem – för och emot. Istället för ett önskat resultat blir ens postulat ett problem.
  Detta är enormt knepigt men universum fungerar så vare sig man vill eller inte.
  Det är gruppens livslängd (läs religion) som är avgörande inte den enskilda individens.

 • @Lasse Wikman

  I princip håller jag med dig, men jag anser att CIAs spionprogramvara Facebook och annan social fulmedia ägd av liknande girigbukar förmodligen är fel väg, kanske t.o.m. en ineffektiv väg om algoritmerna programmeras om.

  Personligen föreslår jag tillsvidare att du ex. promotar WordPress.com eller WordPress.org istället.

  Orsaken är ägarförhållandena.

  Vem kontrollerar WordPress?
  http://mor10.com/who-owns-wordpress/

  Vem kontrollerar Facebook?
  https://www.youtube.com/watch?v=ij_BlAxQ580

 • Hej Ingemar,
  Jag känner till TTIP och även de andra två, CETA och TISA. Tre människofientliga avtal. Jag har valt att inte ta med dessa nu, då det kan vara mycket nog, för de som vill sätta sig in i GMO.

 • Är helt överens med dig Lasse. Att mobilisera , att organisera är nu den nya uppgiften för oss som använt bloggar och facebook som våra universitet. Vill bara göra ett tillägg till din syn på GMO. Verktyget som man vill smyga på oss GMO med, utan vår vetskap heter TTIP.
  På denna helt unika blogg hos Annika Dahlqvist har gjorts inte mindre än 802 inlägg. De allra flesta innehåller, precis som du önskar, fakta som plockats fram genom ett samarbete med aktivister i andra länder .
  Låt den leva länge till: http://annikadahlqvist.com/2016/05/03/demonstration-mot-ttip-i-hannover/

  Ingemar Ljungqvist, chefred http://www.2000tv.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *