Till regeringen och Stefan Löfven – Regeringen stryker kriminella element i flyktingströmmen medhårs

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 juli 2016
- NewsVoice redaktion
Criminal refugees (2015) - Photographer unknown - Article by Pamela Geller

Criminal refugees (2015) - Photographer unknown - Article by Pamela Geller

Debattören Lasse Wikman reagerar kraftigt mot det svenska ledarskapets hantering av den mörka sidan av flyktingfenomenet i Sverige. Regeringen felprioriterar och stryker kriminella element i flyktingströmmen medhårs, anser Wikman. Texten har skickats till regeringen, och den återpubliceras här i ett något redigerat skick.

Text: Lasse Wikman, redigerad av NewsVoice | Bild från artikeln: “German authorities playing down refugee shelter sex crime reports” av Pamela Geller – fotograf okänd

Nu måste ni sätta stopp för vansinnet, ni har ställt till med i Sverige. Ni har låtit 163,000 flyktingar komma in i vårt land. Många av dem är säker i stort behov av hjälp. Tyvärr gäller det inte alla. Bland dessa 163,000 gömmer sig våldtäktsmän, pedofiler, mördare, IS-krigare, hustrumisshandlare, människokränkare mm. Hade ni direkt vi ankomsten sett till att, alla som ville in i Sverige, måste lämna DNA, då hade troligen flera våldtäkter, misshandel och andra grövre brott varit uppklarade.

Jag är en av dem som sade, då jag såg alla flyktingar; Det är klart att vi ska ställa upp. Vi är ett rikt land och vi är ett humanitärt land. Vi ska och kan hjälpa. Jag har blivit kritiserad för mitt humanitära ställningstagande. Jag har tagit det, för jag såg att hjälp behövdes.

Nu har så många grova brott skett, att jag sällar mig till de som säger, Nu får det vara nog! Nu måsta alla resurser se till att freda våra barn och ungdomar. Se till att unga kvinnor ska kunna gå ut och roa sig, utan att vara rädda för män, som omringar och tafsar på tjejerna. Dessutom våldtar de i folkmassan.

För att få ordning på de skakande händelserna, måste en ny Rikspolischef tillsättas per omgående. Det går inte att ha en pajas, som tror att ett armband ska avskräcka arabiska våldtäktsmän, som inte kan svenska, till att begå dessa vidrigheter. Dan Eliasson är ett skämt. Ta bort honom omedelbart.

Alla flyktingar kan väl för Guds skull få ett papper, där det står skrivit på arabiska några regler vi i Sverige måste förhålla oss till. Om de på minsta sätt överträder dessa regler, ska de utvisas på livstid omedelbart. Är DNA tagit vid ankomsten, så är det lätt att få fast förövaren. Dessutom ska inte män över 18 år, kunna gälla för att vara ungdom. I Danmark och Norge klarar man av denna åldersgallring väldigt bra. Se till att det blir ordning på detta.

Att ni har tagit emot 163,000 flyktingar och för detta betalat uppemot 300 miljarder är så huvudlöst som det kan bli. Pensionärerna ska tydligen gå på knäna, så att våldtäktsmän ska få komma in och härja fritt i vårt samhälle. Se till att uppgradera Pensionärernas pensioner, nu genast och kör ut de personer, som redan begått brott och de som är IS-krigare. Inga av dessa kommer vi någonsin att sakna.

Polisen bör genast ändra inriktning på att jaga brott och brottslingar. En vän till mig sade; Strunta i fortkörningar och ägna full tid till att freda samhället från dessa våldsverkare. Ut med dem.

Vi i Sverige har länge kunnat leva i en idyll. Det har du också Stefan [Löfven]. Jag vet att du hade en mycket bra uppväxt i Ådalen, du var tydligen en skicklig fotbollsspelare, omtyckt och accepterad av alla. Se till att våra ungdomar får en lika fredlig, harmonisk och idyllisk uppväxt som du har fått. För deras föräldrar har betalt och betalar skatt, så det är en av många saker vi alla som arbetar och lever i Sverige, förväntar oss. Att vi får valuta för de pengar vi betalar till statskassan.

Sveriges television är också ett skämt. Ingen vill ha nyheter som är förvanskade, förljugna och fullständigt felaktiga. Jag vet att SVT ska vara oberoende, men det är de absolut inte. De går statsmaktens väg. Nere i Tyskland mördades en kvinna med machete av en arabisk kille som är 21 år. I SVT:s nyheter, så nämner man inte att han är arab. Det är rent ut sagt för jäkligt!

Det är väl självklart att sanningen ska fram direkt, för hur tror du att jag och många med mig fått veta denna sanning? Vi litar inte längre på svenska televisionen, inte heller svenska dagstidningar ex DN, SvD etc. Eftersom SVT tar direktiv från er och USA, så kan ni programmera om dessa personer till att ta fram fakta.

Ni i Regeringen skyller allt elände och all upptrappning av krigshets och allmänt osäkert världsläge på Ryssland. Hela tiden säger du och din kompanjon Peter Hultqvist, det allra vidrigaste saker om Ryssland. Men inte har Ryssland anfallit oss. Utan de som gör livet till ett helvete i EU, är dessa IS-krigare, dessa våldtäktsmän, dessa brottslingar, som ni skyddar genom att ta in dem i våra fredliga länder.

Swisha Lasse WikmanSer ni inte vilka som är faran? Inte är det Ryssland i alla fall. Stopp er vansinniga retorik, sluta gå USA:s väg, se till att vi alltid kommer att gå vår väg – Sveriges väg.

Se till att vi får folkomrösta om Värdlandsavtalet, NATO och EU. För det är vår rätt att få bestämma hur vi vill ha det i Sverige. Inte en enda liten klick, som dessutom bara går USAs , Bilderberggruppens väg. För Nu får det vara nog!

Text: Lasse Wikman, redigerad av NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Välskriven och mycket korrekt artikel, Lasse!!!
  Om alla de som ser det du och många av oss andra ser och informerade andra om detta så skulle situationen snart vara löst!
  Eftersom våra ( eller är de kanske elitens) politiker inte verkar ha förmågan att erkänna sina medvetet eller omedvetet begångna felgrepp så kanske, om vi är tillräckligt många som enas runt detta, vi t ex skulle kunna arbetsvägra för att på så sätt skapa en tillräckligt stor effekt för att få till stånd en ändring.

 • Instämmer ju helt vad du skrivit mycket bra skrivit . Vår s k pajas regering måste ju för fan börja sätta ner foten för dessa kriminella . O inte jävlas me vanligt folk . När ska de vakna ur sin törn rosa sömn .

 • Tack Lasse! Åter igen har du ‘slagit huvudet på spiken’. Bra att du skickat brevet till regeringen, men tyvärr har de långsemester och kommer väl inte tillbaka förrän i September nån gång. De har ju långa ledigheter, både sommar och vinter, och hinner väl inte göra så mycket i mellantiden. Ja, det är ju att höja skatterna då förstås.

  Då polis och Migrationsverket vet var våra asylsökande finns, så är det väl bara att åka runt och ‘topsa’ för DNA. Kolla åldern via – var det röntgen de använde i Danmark? Inrätta ene speciell avd. på ett laboratorium som endast har till uppgift att registrera inkommande DNA-prover. Rapporteringsskyldighet så fort det utbryter bråk på någon förläggning, och då plocka in bråkstakarna direkt så de förstår att så här gör vi inte i Sverige.

  Ge alla kvinnor, oavsett ålder, en behållare med pepparspray, så att de kan freda sig när de är ute.

  Facebook svämmar över av meddelande från kvinnor som är rädda. Rädda för att gå till jobbet, rädda för att gå och handla, rädda för att ta sina barn till dagis, rädda för sin fritid…..

 • Det är fem minuter i tolv och dags för våra odugliga politiker att vakna.
  Tror dock tyvärr inte på att detta skall ske. Deras största kardinalfel är att strunta i och att underskatta sina väljare.
  Håller fullständigt med att alla brottslingar bland flyktingarna skall utvisas omedelbart.
  Prioritera istället våra gamlingar och sjuka, som har arbetat och betalat skatt i Sverige och bidragit till att bygga upp vårt samhälle. Sverige skall sluta spela världssamvete och uppfylla istället sitt samhällskontrakt med sina skattebetalare.
  Enligt min uppfattning är det bara en sak som hjälper: nämligen att lägga “rätt” valsedel i urnan nästa gång det är val.
  Det är vår enda möjlighet att påverka, eftersom etablissemanget struntar i folkets vilja.

 • En mycket heltäckande artikel, som borde ge politikerna lite att tänka på. Men de har ju inte ändrat sig hittills, tydligen biter inte saklig kritik på dem. Vi får börja visa lite civil olydnad, kanske skattestrejka eller dyl.
  Mycket bra skrivet!

 • Sjukt själv sitter jag med tre övergrepp som invandrare begått mot mig och familjemedlemmar i min familj under ett års tid!
  En misshandel av min då 16 åriga son som har Asperger samt sexuellt ofredande mot min dotter i vintras och sist men inte minst en misshandel på mig och min son som nu är 17 år för ca:3 veckor sedan! Tur att jag var inne på kiosken där vi bor så jag kunde hoppa på dom och skydda min son då dom försökte ta hans moped som han måste ha för att han inte kan åka buss bland för mycke människor pga sin diagnos!
  Det som händer här i Sverige nu är sjukt och det gör mig arg att regering media och myndigheter mörkar och skyddar dessa förövare?!
  Mvh en utsatt familj pga oansvarig invandrar politik!
  Ps samtliga händelser är polis anmälda men vad hjälper det?

 • Ja. När ska något hända? Debatten har svängt. Många har erkännt sina misstag de haft angående massinvandringen. Vi fick rätt och dom fick fel. Punkt. Det är inget mer att säga om den saken. Nu får dom andra fan i mig erkänna sina misstag. Alla. Reinfeldt, Löfven, miljöpartiets språkrör och alla andra medlöpare och jasägande nickedockor. Be om ursäkt och gör något rätt för en gångs skull. Följ råden i texten här ovanför, DNA-testa alla som kommit och kommer in, ut med alla som begår brott, permanent utvisade ska de bli. Ska alla tjejer behöva bli ofredade och våldtagna innan åtgärder kommer? Skärpning för i h—–e! Ni har ansvaret för våran säkerhet ni politiker!

 • Jag följde Almedals veckan någorlunda noggrant.Det som Berörde mej Mest var den vänster politiska
  Kvinnliga Muslimen!! Om motsvarande Svensk Kristen skulle
  Utrycka sig med Hennes Ord…
  DÅ Skulle det Blivit ETT D….A LIV!
  Räkna med ATT Ni får läsa det Senare!!!
  Ni har naturligtvis Rätt!!!
  Att kalla någon RASIST (ett Uttryck som har Blivit SÅ ur vattnat så folk
  har Glömt dess Verkliga innebörd)
  Är GROVT FÖRTAL! SOM KAN GE
  UPP TILL 2-4 Års FÄNGELSE…!
  Jag håller med Både Er och den
  Vänster/Muslimska Kvinnan!
  Stå På Er Båda TVÅ!!!

 • Ser att Ingemar Wärnström ger artikeln godkänt. Det ger stor tyngd och jag håller med.

  Polischef Dan Eliasson gör Sverige till åtlöje inför hela värden. Han skall avskedas innan hela regeringen tvingas avgå. Han kan sälja sitt kräkmedel, “Åkesson”, utanför apoteket.

  Försvarsminister Peter Hultqvist kan sälja armbanden, “Tafsa Inte”, till Ryssland. De kan behövas inför NATOs tafsande invid de ryska gränserna.

 • Tänk om vi kunde skapa en namnlista som hänvisar till ditt brev. Förmodligen händer inget, minister Morgan är förmodligen kompis med Eliasson.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *