Till regeringen och Stefan Löfven – Regeringen stryker kriminella element i flyktingströmmen medhårs

publicerad 26 juli 2016
- av NewsVoice
Criminal refugees (2015) - Photographer unknown - Article by Pamela Geller

Criminal refugees (2015) - Photographer unknown - Article by Pamela Geller

Debattören Lasse Wikman reagerar kraftigt mot det svenska ledarskapets hantering av den mörka sidan av flyktingfenomenet i Sverige. Regeringen felprioriterar och stryker kriminella element i flyktingströmmen medhårs, anser Wikman. Texten har skickats till regeringen, och den återpubliceras här i ett något redigerat skick.

Text: Lasse Wikman, redigerad av NewsVoice | Bild från artikeln: “German authorities playing down refugee shelter sex crime reports” av Pamela Geller – fotograf okänd

Nu måste ni sätta stopp för vansinnet, ni har ställt till med i Sverige. Ni har låtit 163,000 flyktingar komma in i vårt land. Många av dem är säker i stort behov av hjälp. Tyvärr gäller det inte alla. Bland dessa 163,000 gömmer sig våldtäktsmän, pedofiler, mördare, IS-krigare, hustrumisshandlare, människokränkare mm. Hade ni direkt vi ankomsten sett till att, alla som ville in i Sverige, måste lämna DNA, då hade troligen flera våldtäkter, misshandel och andra grövre brott varit uppklarade.

Jag är en av dem som sade, då jag såg alla flyktingar; Det är klart att vi ska ställa upp. Vi är ett rikt land och vi är ett humanitärt land. Vi ska och kan hjälpa. Jag har blivit kritiserad för mitt humanitära ställningstagande. Jag har tagit det, för jag såg att hjälp behövdes.

Nu har så många grova brott skett, att jag sällar mig till de som säger, Nu får det vara nog! Nu måsta alla resurser se till att freda våra barn och ungdomar. Se till att unga kvinnor ska kunna gå ut och roa sig, utan att vara rädda för män, som omringar och tafsar på tjejerna. Dessutom våldtar de i folkmassan.

För att få ordning på de skakande händelserna, måste en ny Rikspolischef tillsättas per omgående. Det går inte att ha en pajas, som tror att ett armband ska avskräcka arabiska våldtäktsmän, som inte kan svenska, till att begå dessa vidrigheter. Dan Eliasson är ett skämt. Ta bort honom omedelbart.

Alla flyktingar kan väl för Guds skull få ett papper, där det står skrivit på arabiska några regler vi i Sverige måste förhålla oss till. Om de på minsta sätt överträder dessa regler, ska de utvisas på livstid omedelbart. Är DNA tagit vid ankomsten, så är det lätt att få fast förövaren. Dessutom ska inte män över 18 år, kunna gälla för att vara ungdom. I Danmark och Norge klarar man av denna åldersgallring väldigt bra. Se till att det blir ordning på detta.

Att ni har tagit emot 163,000 flyktingar och för detta betalat uppemot 300 miljarder är så huvudlöst som det kan bli. Pensionärerna ska tydligen gå på knäna, så att våldtäktsmän ska få komma in och härja fritt i vårt samhälle. Se till att uppgradera Pensionärernas pensioner, nu genast och kör ut de personer, som redan begått brott och de som är IS-krigare. Inga av dessa kommer vi någonsin att sakna.

Polisen bör genast ändra inriktning på att jaga brott och brottslingar. En vän till mig sade; Strunta i fortkörningar och ägna full tid till att freda samhället från dessa våldsverkare. Ut med dem.

Vi i Sverige har länge kunnat leva i en idyll. Det har du också Stefan [Löfven]. Jag vet att du hade en mycket bra uppväxt i Ådalen, du var tydligen en skicklig fotbollsspelare, omtyckt och accepterad av alla. Se till att våra ungdomar får en lika fredlig, harmonisk och idyllisk uppväxt som du har fått. För deras föräldrar har betalt och betalar skatt, så det är en av många saker vi alla som arbetar och lever i Sverige, förväntar oss. Att vi får valuta för de pengar vi betalar till statskassan.

Sveriges television är också ett skämt. Ingen vill ha nyheter som är förvanskade, förljugna och fullständigt felaktiga. Jag vet att SVT ska vara oberoende, men det är de absolut inte. De går statsmaktens väg. Nere i Tyskland mördades en kvinna med machete av en arabisk kille som är 21 år. I SVT:s nyheter, så nämner man inte att han är arab. Det är rent ut sagt för jäkligt!

Det är väl självklart att sanningen ska fram direkt, för hur tror du att jag och många med mig fått veta denna sanning? Vi litar inte längre på svenska televisionen, inte heller svenska dagstidningar ex DN, SvD etc. Eftersom SVT tar direktiv från er och USA, så kan ni programmera om dessa personer till att ta fram fakta.

Ni i Regeringen skyller allt elände och all upptrappning av krigshets och allmänt osäkert världsläge på Ryssland. Hela tiden säger du och din kompanjon Peter Hultqvist, det allra vidrigaste saker om Ryssland. Men inte har Ryssland anfallit oss. Utan de som gör livet till ett helvete i EU, är dessa IS-krigare, dessa våldtäktsmän, dessa brottslingar, som ni skyddar genom att ta in dem i våra fredliga länder.

Swisha Lasse WikmanSer ni inte vilka som är faran? Inte är det Ryssland i alla fall. Stopp er vansinniga retorik, sluta gå USA:s väg, se till att vi alltid kommer att gå vår väg – Sveriges väg.

Se till att vi får folkomrösta om Värdlandsavtalet, NATO och EU. För det är vår rätt att få bestämma hur vi vill ha det i Sverige. Inte en enda liten klick, som dessutom bara går USAs , Bilderberggruppens väg. För Nu får det vara nog!

Text: Lasse Wikman, redigerad av NewsVoice