DN:s Anti-Trump-propaganda analyseras av Granskning Sverige

0
869

Erik Johansson:

“Här är DN:s propagandastycke om USA-valet. Om någon tvivlat på att Hillary är etablissemangets representant så kanske denna video kan skingra tvivlet. Jag säger inte att Trump är vår frälsare, men att DN vill ha Hillary som president i USA kan väl knappast undgått någon. Att hela västvärldens press har samma inställning är ett bevis så gott som något att Hillary är etablissemangets representant och media anser sig ha rätten att hjärntvätta sina läsare till att tycka detsamma oavsett vilka fakta som kommer fram.”


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer