DN:s Anti-Trump-propaganda analyseras av Granskning Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 november 2016
- NewsVoice redaktion
Granskning Sverige

Erik Johansson:

“Här är DN:s propagandastycke om USA-valet. Om någon tvivlat på att Hillary är etablissemangets representant så kanske denna video kan skingra tvivlet. Jag säger inte att Trump är vår frälsare, men att DN vill ha Hillary som president i USA kan väl knappast undgått någon. Att hela västvärldens press har samma inställning är ett bevis så gott som något att Hillary är etablissemangets representant och media anser sig ha rätten att hjärntvätta sina läsare till att tycka detsamma oavsett vilka fakta som kommer fram.”

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq