Peter Wolodarski – DN:s chefredaktör – nomineras till Årets Förvillare igen…

publicerad 30 november 2016
- av NewsVoice
Peter Wolodarski - Foto: SVT
Peter Wolodarski - Foto: SVT
Bild: Peter Wolodarski – Foto: skärmdump, SVT Agenda 13 nov 2016

För andra året i rad nomineras Peter Wolodarski till Årets Förvillare. En första nominering godkändes inte av Aretsforvillare.nu, men en ny gick igenom, meddelar redaktör “Jonas” bakom den allmänna röstningsbloggen. Han vill vara anonym pga av rädsla för repressalier från etablissemanget. Wolodarski fick priset för 2015 och nu hettar det till igen. Den nya röstningen startar i december.

Den politiska skribenten Alice Teodorescu på GP kritiserade nyligen Wolodarski för att han inte granskar makten utan istället låter DN vara en kanal för makten. Se video nedan.

Från motiveringen

”Analyserna han gör är inget annat än att förvilla läsaren att tro att han företräder allmänna uppfattningar då det är hans egna och som inte överensstämmer med verkligheten.”

“Utöver detta har han fortsatt att skrämma Svenska folket för ”rysshotet”, fortsatt att vurma för Natoanslutning utan att belysa riskerna samt KOSTNADEN för en anslutning.”

“Wolodarski är en dunkel chefredaktör med ett antal frilansande journalister som om ej företräder samma uppfattning som honom förmodligen inte får några framtida uppdrag.”

Nominator: G.N.

Rösta på Årets Förvilla här

Text: NewsVoice

Peter Wolodarski kritiseras för att han låter DN vara en kanal för makten