Peter Wolodarski – DN:s chefredaktör – nomineras till Årets Förvillare igen…

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 november 2016
- NewsVoice redaktion
Peter Wolodarski - Foto: SVT
Peter Wolodarski - Foto: SVT
Bild: Peter Wolodarski – Foto: skärmdump, SVT Agenda 13 nov 2016

För andra året i rad nomineras Peter Wolodarski till Årets Förvillare. En första nominering godkändes inte av Aretsforvillare.nu, men en ny gick igenom, meddelar redaktör “Jonas” bakom den allmänna röstningsbloggen. Han vill vara anonym pga av rädsla för repressalier från etablissemanget. Wolodarski fick priset för 2015 och nu hettar det till igen. Den nya röstningen startar i december.

Den politiska skribenten Alice Teodorescu på GP kritiserade nyligen Wolodarski för att han inte granskar makten utan istället låter DN vara en kanal för makten. Se video nedan.

Från motiveringen

”Analyserna han gör är inget annat än att förvilla läsaren att tro att han företräder allmänna uppfattningar då det är hans egna och som inte överensstämmer med verkligheten.”

“Utöver detta har han fortsatt att skrämma Svenska folket för ”rysshotet”, fortsatt att vurma för Natoanslutning utan att belysa riskerna samt KOSTNADEN för en anslutning.”

“Wolodarski är en dunkel chefredaktör med ett antal frilansande journalister som om ej företräder samma uppfattning som honom förmodligen inte får några framtida uppdrag.”

Nominator: G.N.

Rösta på Årets Förvilla här

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Peter Wolodarski kritiseras för att han låter DN vara en kanal för makten

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Wolodarski klagar på digitaliseringen , vad han egentligen menar är att att han tycker att det är problematiskt att många numera söker information utanför hönsgården som utgörs av DN och SVD .
  Dags att han vänjer sig för vi är många som har upptäckt hur toppstyrd Svensk Media är.

 • @Josef, du efterlyser ett annorlunda tänkesätt. Här är ett. Som bekant lever vi i den upp- och nervända världen. När vi vet hur absurt, idiotiskt och katastrofalt det är på det här klotet, kan det vara svårt tro och tänka: Alla gör faktiskt så gott de kan! Att Peter Wolodarski är chefredaktör för DN och ständigt hörs och syns i MSM, har noll värde eftersom kvaliteten på innehållet är undermåligt. Snacka om papperstiger. Att människor fortfarande tror på förmenta auktoriteter, avslöjar bara att verkligheten sprungit ifrån dem, eftersom utvecklingen går mot alltfler självständigt kritiskt tänkande människor.

 • Wallenberg kan få ett sympatipris för att vara århundradets försnillare istället. Det är väl förtjänt också. Nu är frågan, var skickar man lasset med dynga egentligen? Det bör kanske placeras strategiskt utanför vederbörandes ytterdörr. En delvis sönderbränd svensk flagga kan sedan stationeras ovanpå med en ask tändstickor bredvid.

 • Apropå förvillare;

  Det går ej att lösa problem med samma tänkesätt som skapade problemen. Det är omöjligt.

  Så det gäller att tänka annorlunda – ifall problemen i Sverige och världen ej skall förbli ”eviga” – eller ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *