Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Lars Bern: Sverigebilden rasar ihop som ett korthus

publicerad 27 februari 2017
- Lars Bern
Bild: Trump om Sverigebilden i Fox News, 2017

Lars Bern som blivit en stark röst i den svenska debatten gör rent hus med det politiska korrekta etablissemang som gör allt för att skydda Sverigebilden som en humanitär stormakt trots att Sverige lider svårt av att integrera sig till en mycket stor flyktingsström av immigranter som består av många människor i nöd blandat med enstaka kriminella individer. 

Text: Lars Bern, Anthropocene

I ett tal i Florida för några dagar sedan nämnde den amerikanska presidenten Donald Trump ett antal europeiska länders allvarliga problem med senare års muslimska immigration. Han pekade speciellt på svenska problem i våra segregerade no go-zoner. Utgångspunkten var ett amerikanskt TV-program inspelat i Rinkeby där det amerikanska TV-teamet attackerades av invandrare. Programmet hade sänts på amerikansk TV kvällen före Trumps tal.


Talet har fått hela det politiskt korrekta svenska etablissemanget att fullständigt tappa fattningen och gå till ett besinningslöst hatiskt motangrepp på USA:s president.


Vår tidigare stats- och utrikesminister Carl Bildt hade t.o.m. det dåliga omdömet att gå så långt i sin hatattack, att han ifrågasatte om USA:s president rökt på. Trump anklagas över hela linjen falskeligen för att ha påstått att vi dagen före hans tal haft en terrorattack, vilket han bevisligen inte sa, även om han uttryckte sig lite oklart. Han refererade bara vad amerikansk TV [nedan] visat dagen före talet.

“My statement as to what’s happening in Sweden was in reference to a story that was broadcast on @FoxNews concerning immigrants & Sweden” – Donald Trump, Twitter

Påståenden om motsatsen är ett skolexempel på politiskt korrekt FAKE NEWS!

Bakgrunden till hysterin är att hela det svenska politiska och mediala etablissemanget (inte hela svenska folket) totalt slutit upp bakom den globalistiska agendan med raserande av alla nationalstater och helt fri rörlighet över gränser.

Den antiglobalistiska rörelse som på senare år utlöst en folklig revolt i hela västvärlden, är det som burit fram Trump till hans jordskredsseger i det amerikanska valet. Trump är därför numera globalisternas främsta hatobjekt. Fram till valet hade Rysslands president Putin den rollen. Han motsätter sig nämligen också den globalistiska agendan. Vårt etablissemang är så förblindade av detta hat mot Trump att man slutat tänka klart och tappat sin självbevarelsedrift.

Konsekvensen av det svenska etablissemangets obalanserade reaktion på Trumps tal är, att media över hela världen nu riktar in sina strålkastare på våra enorma problem med integrationen av de 160,000 migranter som släpptes in 2015 och de hundratusentals anhöriga som kommer i deras spår.

Läs mer i AOL News: “Trump’s baffling ‘Sweden’ comment came from a FOX News segment”

Att Sverige är helt oförmöget att ta hand om alla de invandrare som vi föst samman i ett antal segregerade getton, där vår polis inte tar sig in, kommer att bli blottat för hela världen. Man kommer även att bli varse den svenska polisens oförmåga att avvisa de som inte får uppehållstillstånd och att de blir kvar och livnär sig i stor utsträckning på brottslighet.

Man kommer överallt att göra sig löjlig över svenska politikers självförhärligande om att Sverige skulle vara en humanitär stormakt. Den som myntade det löjliga begreppet var f.ö. sagde Carl Bildt, så man kan verkligen undra vem det varit som rökt på?

Vårt hyckleri kommer att kastas i ansiktet på oss.

Världen kommer att se att vi inte är något annat än ett ömkligt segregerat klassamhälle, där invandrarna är vår nya underklass. Vi måste nu räkna med att varje invandrarmord, våldtäkt, mordbrand och annan grov brottslighet kommer att få stor uppmärksamhet i USA och resten av världen.

Jag ser idag att en ledande amerikansk nyhetskanal har med en rubrik om den senaste branden i ett asylboende, sådant fick inte internationell uppmärksamhet för någon vecka sedan. Vår tid i det internationella rampljuset som det goda exemplet är över!

Det inträffade är utomordentligt allvarligt för ett litet land med ett starkt beroendeförhållande till omvärlden och med en lång rad utländska ägare i svenska företag. När man framöver skall fatta beslut om investeringar och satsningar, kommer givetvis många investerare att dra åt sig öronen och fundera både en och två gånger om det är så smart att investera i ett dysfunktionellt samhälle som det svenska.

Kompetenta personer som vi vill locka till våra företag kommer att dra sig för att tacka ja. Turister kommer att fråga sig om det är så klokt att resa till ett land med stigande brottslighet och en underbemannad poliskår. Jag känner många, idag stora skattebetalare, som överväger att emigrera. Den raserade Sverigebilden kommer att skada landet på en lång rad områden.

Till de rent ekonomiska problemen skall läggas att den svenska politiska eliten nu gjort sig till ovänner med presidenten i världens mäktigaste land och viktigaste ekonomi. De var tidigare ovänner med ledningen för vår närmaste östra supermakt. Vi ser även hur de få vänner de har kvar bland europeiska ledare är på väg att ersättas, även de av antiglobalister.

Snart står den svenska politiska eliten med sin förblindade tro på globalismen ensam i en hård värld med bara palestinier som vänner. Sveriges röst i världen har försvagats på alla plan och svenska folket riskerar att få betala ett högt pris.

Text: Lars Bern, Anthropocene

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq