Angry Foreigner – ”Sweden is what happens when you make political correctness the state religion”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 februari 2017
- NewsVoice redaktion
Swedish Citizen, 2017

Angry Foreigner talar fritt i om vad han anser om immigrationen, kulturkrockar, bostadskrisen och den svenska politiken. Syftet är att lösa de större problemen i landet som inte är den utopi som ofta målas upp av kultureliten och många inom regeringen.

Immigranten och tidigare flyktingen Angry Foreigner kom till Sverige som barn från Bosnien. Han är svensk medborgare och talar svenska, men har valt att lägga ut sina videos på engelska. Videon ovan har visats över 466,000 gånger.

Angry Foreigner säger att han inte är emot immigration som sådan.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq