Forskare föreslår att hjärnan måste skyddas från “mind hacking”, påverkan och datastöld

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 29 april 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark
Bild: Torbjörn Sassersson – Foto: Anna Böhlmark, Pelican Media

En hjärnforskare föreslår att samhället måste utveckla mänskliga rättigheter för att skydda hjärnan från att utsättas för “mind hacking”, påverkan eller stöld av data. Det skriver The Guardian och du kanske associerar till filmen “Inception” om hur agenter specialiserat sig på att i drömstadiet placera ut eller stjäla idéer från målpersoner.

En läsare till NewsVoice hörde av sig för något år sedan, en kvinna som säger sig vara medial. Hon säger att hon vaknade på natten av att hennes mobiltelefon subliminalt sände reklam direkt till hennes hjärna. Påståendet kan enkelt avfärdas och polisen brukar kalla personer som påstår liknande saker för “strålisar”.

Vid en närmare eftertanke måste en tillämpning av “mind hacking” ha enorm kommersiell betydelse och en diktatur som vill kontrollera sitt folk vore också intresserade av en sådan teknologi. Nu verkar det som om åtminstone några forskare uttalat är oroade för att detta kan bli verklighet.

Utvecklingen inom neuroteknologi har lett till nya typer av hot mot den personliga integriteten och friheten, enligt Marcello Ienca, en “neuroethicist” vid universitetet i Basel och Roberto Andorno, en advokat som arbetar med mänskliga rättigheter vid universitetet i Zürich. De skriver i en artikel i “Life Sciences” att hjärnan är den sista fristaden för vårt privatliv och att den platsen måste lämnas i fred.

“The suggested new rights assert what the researchers call cognitive liberty, mental privacy, mental integrity and psychological continuity. The first of these concerns a person’s freedom to use, or refuse to use, brain stimulation and other techniques to alter their mental state.”

The Guardian skriver för övrigt att forskare inom USA:s militär rapporterat att tekniken “transcranial direct current stimulation” (tDCS) kan förbättra den mentala kapaciteten hos militär personal.

Läs mer i The Guardian:

“The Monroe Institute” har under mer än 20 år marknadsfört en besläktad teknik som kallas för “hemisync” en förkortning av “hemispheric synchronization”. Tekniken utvecklar mental förmåga för “brain hacking”, men inte för att hacka sin egen hjärna utan för att hacka vad som helst. Det handlar om uppfattningen att hjärnan med teknikstöd kan hacka verkligheten.

The Guardian: Are you thinking what I’m thinking? The rise of mind control”

“The Monroe Institute” tar på regelbunden basis in personal från CIA:s högkvarter i Langley för att vaska fram individer med talang för detta, enligt rykten. Stanford Research Institute (numera SRI International) var med och utvecklade liknande teknik (remote viewing och remote influencing). Enligt andra rykten är NSA involverat sedan många år. I Kanada finns forskaren Michael Persinger som utvecklade en elektromagnetisk hjälm som bland annat testades på Ingo Swann en “natural psychic” för att se om elektromagnetiska fält kunde förstärka mental kapacitet.

Läs mer i Skeptiko: “God Helmet” Inventor, Dr. Michael Persinger Discovers Telepathy Link in Lab Experiments

I Sverige har föreningen Kreaprenör tagit fasta på problemen kring den omvända situation som hopar sig vid horisonten. Med omvänd avses riskerna med att maskinell teknik kan användas för att ickefysiskt tränga in i hjärnan. Inom ramen för projektet “Hjärnans frihet” varnar de för att Sverige är världsledande inom neurovetenskap och att denna forskning utan informerat samtycke blivit vanligare på svenska medborgare.

Är möjligen Ericsson inblandat för att testa subliminal reklam via mobiltelefonnätet? Köpte populationen mer Cornflakes efter en nattlig reklamsändning? Det borde gå att mäta. Skämt åsido, nu lyfts frågan från flera håll om rätten att påverka hjärnan.

“Svenska hjärnforskare förnekar visserligen att oetisk forskning förekommer i Sverige, eller åtminstone att de själva medverkar i sådan forskning. Men, borde inte svenska forskare i så fall känna ansvar för att med sin specialistkunskap försöka skydda svenska medborgare från missbruk av tekniken? Och varför saknas en etisk debatt kring denna forskning?”

“Vi inbjuder till Dialog om Artificiell Intelligens (AI) och Hjärnans frihet”, skriver i Kreaprenör som vill ha en etisk debatt om ämnet.

Swisha Sassersson valfri summaNewsVoice publicerade 2013 en artikelserie som handlar om hjärnkontroll och transhumanism, dvs idéen om att intrusiv teknik kan förbättra människokroppen inklusive hjärnan.

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: mind hacking
Stöd NewsVoice 2024
 • De har väldigt lite information om homeopati…därför rekommenderas homeopatisk guld här i tråden, skippa det om du e offer…bidrar enbart till mer smärta!

 • Jan Rosbäck
  Hormoner kan vara färskvara i en reaktiv omgivning, men om de är väl inneslutna består de. Och du återkommer här till desinformationer liknande den om ‘harmonisk frekvens som påverkar biologisk vävnad’. Det är nonsens. Och vad menar du med ‘harmonisk’ i det sammanhanget?
  Men eftersom nobelpristagaren Luc Montaigner sprider ännu mer nonsensartade påståenden om fantastiska egenskaper inom biofysiken är du i gott sällskap.
  Emellertid figurerar han i sammanhang med HIV-forskning och eliterna kanske har en hållhake på honom. Den bästa förklaringen för ursprunget till HIV är nog Edward Hoopers som hävdar att det härrör från en omgång av Hilary Koprowski’s experimentella orala poliovaccin vilket gavs till ett stort antal afrikaner from 1957. Wikipedia och andra källor påstår felaktigt att Hooper är motbevisad. Det handlar sannolikt om rädsla för stora skadestånd från Usa. Kanske med negativ påverkan på forskningsbudgetar här och var vilket kan fungera som påtryckning.
  Men att nonsens sprids inom just biofysik kan vara nära relaterat till ämnet för artikeln, att man vill lägga ut rökridåer kring hemlig teknologi.

 • Vetenskapen är väl inte så mycket inne på denna generation för påverkan utan för kontroll. Majoriteten av beslutsfattare befinner sej i en välkonserverad akademisk mind-control-fälla sedan generationer. Man är istället inne på nästa generation för att kunna optimera befolkningspotential. Räkna inte med några egna barn om du inte tillhör de godkända. Chippet som begränsar befolkningstillväxt finns sedan ett antal år och info kring den är inte riktigt pålitlig. Tillverkaren påstår att det finns hormoner för 16 år i chippet, enligt filmen. Fältet och materia fungerar inte så i vårt elektriska universum. Hormoner är färskvara och tillverkas kontinuerligt i människokroppen genom att en harmonisk frekvens påverkar biologisk vävnad. Detta lilla chip eller tekniken blir säkert en standard i en smartapparat. Att sälja ett separat chip är ju bra för investeraren Bill Gates plånbok. Men kunden måste ju få veta om chippet i förvägen så man kan välja bort och kasta skiten. Bifogar en kort film till i ämnet, själv undviker jag sjukhus, framför allt i korrupta korporativa stater.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=haPOCm7wbfY

 • Mind control med hjälp av mikrosystemteknik, articifiell intelligens och trådlös kommunikation, kanske via skalärvågor, är en realitet. De ansvariga för dessa så onda och grymma experiment, utförda på människor utan deras samtycke och mot deras vilja, kommer mycket snart att exponeras i ljuset.

  • Om vi bortser från de tekniska detaljerna denna gång, vill jag åter understryka att denna teknologis skandaliserande är ett sätt att bevara hemligheten. Detta försvårar även för majoriteten av seriösa forskare att få full insyn och kunna ta den i bruk.
   Annars erbjuder cybernetisk teknologi många värdefulla och legitima tillämpningar av tekniskt enklare slag.
   Ett skäl att man vill hemlighålla den är nog just för att kunna spionera på (inflytelserikt) folks tankar och framförallt att kunna styra dem. Men även för att hindra andra att kunna vända teknologin mot den nation som skapat den, i första hand Usa.

 • Glömde säga att tekniken sitter vägg i vägg från kanske 2-3 håll och räcker det inte med elektromagnetiska o lågfrekventa radiovågor??!!

 • Så här är det…henning har ju rätt i att tekniken existerar, troligen dock på annat vis än han beskriver den… (Troligen vet han om det). Det existerar enbart pga man vill veta mer om hur hjärnan fungerar….ni som haft åsikter här är troligen hjärnforskare eller wannabies…och er uppgift är kort o gott att ifrågasätta er själva….(henning e dock inte hjärnforskare)

 • Detta har de hållit på med i Norge.

  “MKUltra in Norway: Researcher Put Electrodes in People’s Brains for the US Government

  In the mid-1950s, neurophysiologist Carl Wilhelm Sem-Jacobsen built his own EEG lab at Gaustad psychiatric hospital in Norway with copious funding from the Rockefeller, Ford, and other “charitable” foundations.

  He soon took on multiple US government contracts from the Air Force, the Navy, and NASA for research using electrodes implanted in the brains of psych patients to carry out what many have said was unethical research on them.”
  http://humansarefree.com/2016/03/mkultra-in-norway-researcher-put.html

  Att de t.ex. valde Norge beror bl.a. på att de där har ett sämre patientskydd än i USA och att det inte på samma sätt går att stämma i domstol. Lägger man sen ut forskningen på en underentreprenör så är man inte direkt skyldig för själva forskningen och det är ju ändå ingen som tror på en mentalpatient som påstår sig “fått antenner på huvudet”. När experimentet var avslutat var det bara att lobotomera patienten för att sopa igen alla spår. Med tanke på Sveriges historia av tvångssteriliseringar som tvångslobotomi så skulle det inte förvåna om de även här har experimenterats på mänskliga försöksobjekt.

 • Okunskapen är stor bland både troll och andra tycks det. Här kommer tips för uppdatering, dom är gamla. Hur läget är idag kan vi bara gissa. Men som en inblandad sa utan att bli specifik “we are far beyond science fiction”, tro´t den som vill.
  Toward a psychocivilized society. Jose MR Delgado Harper Torch books NY -71
  Permanent inplantation of multilead electrodes in the brain. Jose MR Delgado US Yale J Biol.Med. -52
  Physical control of the mind. Jose MR Delgado NY Harper press -67
  Robots, Men and Minds. L von Bertalanffy Braziller NY -67
  Electrical stimulation of the brain. S Cobb Austin univers. Texas press -61
  The Manchurian candidate. R Condon Mc Graw Hill NY -59
  Freedom and control of man. B F Skinner Amer. scholar spec issue nr 25 -55
  Bio-medical Telemetry. R Stuart Mackay John Wiley & sons Inc. US -68
  Alternativ 3. Leslie Watkins Avon books Canada -78
  Operation Mind Control. Walter Bowart Fontana Books Canada -78
  Brain Control. Elliot Valenstein Wiley NY -73
  The Mind Manipulators. Alan V Schellin & Edward M Opton jr Paddington Press London -78
  Such things are known. Dorothy Burdick Vantage press NY -82
  Where we controlled ? Lincoln Lawrence University books NY -65 /svensk översättning Dirigerat mord? Spectra Halmstad -68
  Hjärnans herrar. Maya Pines Bonniers -75 (org titel The Brain Changers)
  The Mind Stealers. Samuel Chavkin Houghton Company Boston
  Ingeniörstrupper i hjärnan. Göran Frankell Liber förlag Sthlm -79

 • Bra sammanfattning Ale, hjärntvätten är redan avklarad av skolan och teven. “Ett satansaltare i varje hem”, som Hollywoodsatanisten Anton LaVey jublade redan på 50-talet. Mind control is a bloody success! Och de flesta som inte gillar detta behöver förmodligen inte utsättas för några speciella åtgärder. Under radarn, som Torbjörn säger. Jag försöker undvika paranoia, men efter 8 år med wifi och 20 framför datorn märker jag att jag helst stänger av “strålpaketen” omkring mig, glömmer mobilen och sysslar med andra saker. Inte för att jag tror att de spionerar på mig utan därför att de snor så mycket tid och jag mår bättre utan. Diskussionen om skalärvågor lägger jag mig inte i, men läs fysikern dr Judy Woods bok om vad som hände med WTC. Nog är hemlig skalärteknologi en bättre förklaring än araber, flygplan, fotogen eller nanotermit. Inse att 90% av byggnaderna blåste bort. Allt blev till damm. Allt stål smälte. Sånt kan inte hända enligt den fysik vi får oss serverad. Men där fick vi genom ständiga upprepningar lära oss att vi ska tro på saker som strider mot vårt eget förnuft, att leva i kognitiv dissonans. Bättre mind control än den som finans, stat och fulmedia utövar får man leta efter. Det görs. Däruppe uttrycker sig paranoian och narcissismen i ett maniskt behov av att kontrollera andra. Sinnessjukt är det, men nytt är det knappast. När ska vi hitta ett system som blockerar psykopater?

  • Hans B
   “Allt stål smälte”
   Nej bara nertill det mesta forslades snabbt bort och hamnade i Kina.
   Men i en undanskymd del av en park i NY lagrades först många stålbalkar upp och där uppmättes anomalt stora mängder strålning från radium.
   Judy Wood är en desinformatör vars nytta ligger i att bortförklara att kärnvapen användes vid wtc. Därför har hon nått fram mkt bättre än dom som har mer på fötterna. Hennes bidrag är ovetenskapligt.
   Att mkt betong pulveriserades är i överensstämmelse med att fukten i betongen gav upphov till ångsprängning när fukten upphettades av radioaktiv strålning.
   Det är besvärligare att åstadkomma på annat vis.

 • Mind Control börjar med när vi föds. I vår uppväxtmiljö för att sedan blomma ut fullt 6-årsverksamheten där man gör barn skolmogna. De går från barn till elever. Ett sorts yrke. Här lär sig barnen fort att vissa frågor får man ställa emedan andra är totalförbjuda. Så rullar det på, Skolsystemet är ett system där man tar fram nästa generation kontrollanter och administratörer i det stora human farming hagen som dagens NWO-samhälle är att betrakta som. Man trivs att vakna upp till TV-morgonsoffans indoktrinerande åsiktsförmedling. Ty den bekräftar omvärldsbilden. Läraren ger ut nästa uppgift som man vet är helt meningslös och nästa och nästa; till slut kommer man till pinnhålets slut och får ut en lite betyg. Allt man försummar under resa förändrar ens värderingar. Man tar över systemets värdering och slussas ut i samhället som: just nästa generation av administratörer och kontrollanter. Kanske får man jobb på en skola, där man inte förstår sig på elevers klagan att de inte lär sig något. Det är inte heller skolans uppgift. Vore det bara frågan om att sprida kunskap så räcker böcker, utredningar, uppsatser och forskningsresultat och inspirerande föreläsare samt internet väldigt långt. Självklart skall samhället erbjuda sina medborgare möjlighet till bildning och utbildning, men tycker inte att man skall tvinga oss i 9 +3 år och ev ytterliga 3-4 år på universitet. Hemundervisning är ju förbjudet i Sverige. Efter skolan är slut tar media över skolans roll att fostra, mana samt tukta. Inte behöver medieägarna detaljstyra vad en chefredaktör skall rikta sin blick mot, det har systemet med skola redan klarat av. Skolan levererar här en ideologisk tjänst åt just makthavarna. Alla som protesterar låses ute får diagnos samt medicin. Så fungerar den repressiva toleransen i dagens demokratiska samhälle.

 • Newsvoice
  Känner du till begreppet revolution in military affairs, RMA?. Det betyder hantering av andra konflikter än krig och det syftar på att militären ingriper i det civila samhället med bla psykkrigsmetoder. Sverige var, enligt militärhögskolan, det enda mindre land som utan modifieringar tog efter det amerikanska konceptet. I Usa har underrättelseagenter beskrivit att där ingår neurocybernetisk teknologi.
  I min intervju undvek jag att dra upp att jag varit terroristmisstänkt eftersom jag ansåg att det skulle vara till skada för det stora flertalet andra.
  Dom verkar inte alls ha valts ut av såna skäl. Jag vet inte vad för influens du har svårt att förstå. Det kan vi klara ut om du utvecklar frågan. Nervsystemet kommunicerar med en sorts digitala signaler som kan transformeras i ett tekniskt gränssnitt så att tvåvägs kommunikation är möjlig.
  Eftersom signalerna kan databehandlas i ett fjärrdatorsystem är det bara forskarnas fantasi som sätter gränsen för vilka nymodigheter som kan realiseras. Nyttiga såväl som ondskefulla. Virtuell realitet av sensorisk art med låg bitrate är en adekvat term.
  Ett konkret exempel är styrning av enkla (kräver få nerver)motoriska funktioner som erektion och motsvarande hos kvinnor. Pfizer verkar ha varit engagerade i såna tillämpningar parallellt med viagra-forskningen.
  Ale har hängt upp sig på att han tror att det militärer håller på med måste vara viktiga hot. Så är det inte. Den teknologi dom hanterade på 80-90-talet hade utvecklats för maktändamål och var i sig själv ansedd viktig. Som självändamål med hög budget.
  Hade entreprenörsandan drivit dem hade Usa kunnat skapa en hel industri av användbara sjukvårdstillämpningar och civila jobb till tekniker. Usa har avstått från den möjligheten och som jag tidigare nämnt skedde i Sverige en omotiverad regress inom sjukvårdens bruk av effektiv smärtlindring med implanterade elektroder under perioden efter 1986. Det hade sannolikt att göra med att kritik rests mot oetiska experiment. Och det var naturligtvis ett idiotiskt sätt att reagera men makten är ofta idiotisk till sina konsekvenser lokalt iom att den ligger utanför Sverige.
  Eftersom elektrodbaserade metoder kan göra mediciner överflödiga ser man att det kan finnas motiv involverande big pharmas profiter.

 • Att vi är lurade och att kontrollfunktionen finns är bara att konstantera och hur det går till har alla sin egen individuella uppfattning om. Det har skett från högsta nivå under lång tid.
  Nobelpriset är en industriekonomisk politisk institution och har alltid varit det. Albert Einsteins nobelpris 1921 för den fotoelektriska effektan var en morot till honom och han har efter det använts som reklampelare för en illusionsvetenskap under de senaste hundra åren. Den fotoelektriska effekten upptäcktes nämligen av Heinrich Hertz flera decennier före Einstein. Relativitetsteorin är ett matematiskt nollsummespel utan egentlig funktion i fältet, och den kan mest användas enbart som bukfylla i vetenskapligt svammel. Det finns exempelvis ingen hastighetskomponent i teorin. Fråga sedan vilken fysiker som helst på akademisk nivå hur en magnet fungerar. Det kan dom inte förklara, det kan Ken L. Wheeler och han kan också visa det optiskt och räkna på det. Utan att gå in på mera polemik om hur ett underliggande fält fungerar så vill jag bara påpeka följande: Kontrollteknikerna är så integrerade att de inte går att demontera på samma sätt som de skapats. Kontrollen innebär också styrning och den sker socialt via media, kemiskt och elektroniskt via dissonanser och kombinationer av dessa. Sedan tillkommer direkta attacker på individer som Peter Grafström beskriver. Vad styrningen till syvende och sist går ut på är att vi ska begränsa oss att tänka med enbart vänster hjärnhalva som goda konsumenter och arbetande robotar. Dissonans via störningsteknik går ut på att blockera kommunikation till höger hjärnhalva som ser helheten. Maktapparaten försöker ersätta denna högra halva med en global NLP-teknik som går ut på genustänkande, regnpågsparader och militant ultrafeminism av plasthjärnor för att få oss att tro att det är den högra hjärnhalvan som arbetar.
  I början av 1900-talet kom kirurgisk lobotomering som separeringen av hjärnhalvorna kallas, vid 1950 tillkom den kemiska. Med internet kom den elektroniska lobotomeringen smygande runt millenieskiftet och nu är vi inne i den sista fasen, social lobotomering. Allt tal om ett kommande AI som en dystopisk framtidsbild är desinformation, AI är redan här men bara om vi själva vill det som civilisation. Vi måste bara bli bättre än så här för att återta styrningen.

 • Man ska ju kunna lita på en advokat, mer än på en jurist. Dr. Henning Witte begärde ju utträde ur advokatsamfundet i Stockholm den 12 oktober 2012. Det gör man om man t ex blir anställd som bolagsjurist. En bolagsjurist har ju bolaget som sin uppdragsgivare och således är det åt de hållet lojaliteten ligger. Henning Witte har ju haft stora banker som sina uppdragsgivare. När Henning Witte stämde SEB för bland annat brott mot Lotterilagen, gick det hela vägen upp till HD. Väl där avgjordes frågan en gång för alla av Dr. Henning Witte studentkamrat och den ack så kända Göran Lambertz. Nu kan man ju tänka sig att Herr Dr. Henning Witte stängt dörren för alla framtid i denna fråga och kanske hans uppdragsgivare och Dr. Henning Witte var överens om att nå dit. Så fallet är så att säga vattentätt. Var är de i så fall som inte säger att Dr. Henning Witte engagemang i frågan om Mind Control är samma sak här? Att låsas företräda den orolig opinion och förlöjliga den? Kanske vi snart får se att Dr. Henning Witte även stämmer svenska staten för sin påstådda Mind Control påverkan. Går det hela vägen upp till HD stänger han ju även port här också?

  Observera att jag bara spekulerar här, men så gör ju herr Dr. Henning Witte själv också!

 • @Henning Witte: “Att påstå att man Inter är under mind control är ett felaktigt och avslöjande svar” .

  Vad svarar man på en sådan argumentations- och kommunikationsteknik?

 • Måste jag säga att jag fullständigt håller med NewsVoice här: men även Peter också. Det finns väl få här som ens tänker sig kunna utmana Peter Grafström begåvning eller intelligensnivå, inom fysiken i vart fall, men det ena utesluter inte det andra. Naturligtvis forskas det på många oetiska område med oetiska mål av oetiska uppdragsgivare; men det just i narcissismen som den psykiska ohälsan gör sig gällande. Psykiskt sjukdom (psykos) har just som ett typiskt mönster att all kretsar kring dem själva. Får intrycket av att det är vad dessa individer har i sin hjärnor, som etablissemanget är så rädd för att hela avdelningar inom hemliga (militära?) projekt, arbetar i skift dygnet runt bara för att åstadkomma lite ångest i någon, då och då. Så viktig är man inte. Vill den yttersta makten “shut someone up”, finns de betydligt enklare och billigare sätt att ta till. Ta förra SÄPO-chefen Sven-Åke Hjälmroth som ett ex när denna var skeptisk till FRAs utökade signalspaning samt bearbetning av insamla material. Jag har också arbetat med åtskilliga patienter med så kallad antisocial personlighetsstörningar, och dem är betydligt lättare att ha och göra med, då dem är så förutsägbara.

  Håller också med Peter här om div kvantteorier, där medvetandet kan påverka fysiken, om än i blygsamma skala. En dator arbetar med på eller av. Ettor eller nollor. En kvantdator arbetar med bägge två samtidigt. Samma sak är det med den mänskliga hjärnan – den skapa sig själv, sin egen verklighet.

  Skulle jag bli rådfråga av MUST eller annan myndighet, hur man enklast och billigast skulle försätta en person ur normal funktion, skulle rådet vara att få individen att tvivla på sin egen existens. Det gör man enklast genom att sakta, sakta höja stressnivån. Psykiskt instabila människor är det ingen svår sak att åstadkomma, det låter sig nästan göras av sig själv. Bara att se till att individen inte omfattas av någon empati.

 • Peter, jag kanske uttryckte mig arrogant. Ursäkta. Det är mycket man inte vet, men har skäl att misstänka.

  Att man experimenterar på eller utsätter människor för all möjlig form av djävulskap är helt klart. Det är bara att titta i historien. Människor kan offras “en masse”.

  Ett exempel är att en stat kan skicka 100,000 tals av sina unga män att delta i industriella-politiska krig utan att ta hänsyn till varken sina egna soldater eller de som de ska skjuta på för att inte tala om alla civila. Dessa rekryterade soldater har fått för sig att de ska skydda sitt land eller skapa demokrati någonstans. Jag tänker tex på USA:s krig mot Mellanöstern.

  Samma amoraliska människor och deras underhuggare ligger bakom diverse oetisk forskning på människor som om de vore boskap. Vi har folkmorden genom hela människans historia.

  Så att människan beter sig djävulskt är etablerat och när så sker har dessa människor ALLTID ett storartat eller narcissistiskt urskuldande för att få göra det. Det beror förmodligen på att psykopatin är så vanligt förekommande inom maktsfärerna.

  Så för att nämna experiment på chippning, mind control (propaganda riktad mot en individ) och försök att på avstånd påverka människor är bara exempel på andra typer av experimenterande. Men så kommer vi till det individuella fallet. Av någon anledning blir jag skeptisk till påståenden om att experiment eller influens utförs på det sätt som du beskriver i din intervju. Här blir det svårt att få ihop observationerna så att de blir logiska för mig.

 • Jag tror alla i den här tråden inklusive jag själv är långt under radarn för eventuell påverkan, dvs allt är bara hittepå. Sorry. Vi är inte tillräckligt viktiga eller intressanta. Jag har också svårt att tro på att den där “skalär-teknologin” som diskuteras överhuvudtaget fungerar eller ens existerar. Kvar blir isf ingenting förutom egocentrerade fantasier om sin egen viktighet.

  Aktiv påverkan sker idag via media och nyheter och samhällsinformation.

  • Det där tror du väl inte på dvs att offren måste vara viktiga?
   Det vanligaste är tvärtom att dom ger sig på ‘useless eaters’ människor som är utbrända, etc. Och parallellt fungerar dessa offer som påminnelse till samhällets kadrer om att det finns repressaliemetoder som rättsväsendet inte ingriper mot.
   Anna Christensen var medveten om fenomenets existens 1986 och nämnde det i förbigående i en artikel. Medvetenheten om det har sjunkit successivt sen 1970-talet då det var mindre hemligt.
   Det är en fascinerande teknisk utmaning också. Särskilt för psykopater. Dom har roat sig med att koppla ihop olika individers nervsystem genom signaler till och från deras transpondrar. Det går den vägen att skapa samband som är mer dramatiska än telepati. Det är inget övernaturligt men nytt för vår art.
   Och på den nyttiga sidan: googla implants for curing paralysis

 • Alla som förnekar mind control är förmodligen inte medvetna om att de stödjer tortyr av hundratusentals offer världen över. Som vanligt har förnekarna Inga bevis utan apar bara efter vad andra säger eller ger order om.
  Vi som vet att mind control finns sitter på massor med bevis som mörkläggs. Mina bevis är samlade på White TV under menyn Praktiska konspirationer/Mind Control MK Ultra

 • Eftersom Henning inte utesluter att han är manipulerad drar jag slutsatsen att hans intensiva agitation om skalärvågor kommer sig av att han styrs till det.
  Ett gott råd till Henning är att bli mer inriktad på dialog så att denna styrning kan motverkas.

 • Suck! Dessa tokerier tycks ju bara fortsätta…och då syftar jag inte på existensen av mind control, utan på dess följare. Det måste väl vara så att även jag är utsatt? Jag tror att jag har en fri vilja men det är bara inbillning, eller hur?

 • Många har frågat mig om jag också är utsatt för mind control och jag har alltid svarat, att jag inte vet det, då tekniken är så lömsk. Och jag upplyser de frågande alltid, att jag tar mitt aurum metallicum varje dag, ifall att. Ca. 80% av de mind control offer, targeted individuals, som bad om mitt hjälp svarade mycket tacksam att det homeopatiska guldet faktiskt hjälpte.
  Att påstå att man Inter är under mind control är ett felaktigt och avslöjande svar.

 • Jag måste ge ALE mitt stöd nu när alla tycks helt ha tappat fattningen. Jag har sällan eller aldrig sett så många irrationella kommentarer på ett och samma ställe och har svårt att ta till mig att det som många här skriver är deras övertygelse. Det har ju helt spårat ur och det är knappt ens meningsfullt att kommentera alla olika infallsvinklar och påhopp. “Du är styrd av mind control” eller “Nej, det är du som är styrd av mind control och därför tror du att det inte existerar” o.s.v….

  Det Henning Witte, Sanna J. och många andra sysslar med gör mer skada än nytta. Jag har själv haft psykisk sjukdom i familjen och ger man en psykotisk person lillfingret – om att de är utsatta för yttre påverkan – då tar de hela handen och det försvårar en seriös behandling. Jag anser att det är oansvarigt att sprida sådan information som “mind control”. Henning Witte är värst av dem alla och tycks tror att den genomsyrar allt i vårt samhälle, t.o.m. invandringen, är inte det ett tecken på att det är en helt galen teori?

  Inte nog med detta, om man blandar in homeopati som botemedel mot “mind control” är man ute på djupt vatten. Man försöker bota något som sannolikt är påhitt med en behandlingsmetod som definitivt saknar vetenskaplig evidens. Hur tar man bort något som inte finns med något som inte har någon bevisad effekt? Klart är i alla fall att man tror att man lyckats när placebon gjort sitt och man för stunden mår lite bättre. Det är ungefär som den aluminiumfolie som så många tar till när de får för sig vara utsatta för strålning.

  Jan Rosbäck, att hänvisa till gyllene snittet och pyramiderna är inte att lämna seriösa referenser. Beträffande Ken Wheeler så behandlar han främst magnetism och inte “mind control”. Det går inte att dra någon säker slutsats om “mind control” utifrån hans arbete.

  Nu kommer jag säkerligen få en del påhopp om att jag naturligtvis också är utsatt för “mind control” eller att jag företräder de som ligger bakom “mind conrol”. Förresten, vilka är “dom” som alla utsatta refererar till hela tiden? Även en nära anhörig till mig som påstod sig vara utsatt refererade till “dom” men kunde aldrig berätta vilka de var.

  • Jag håller med om att mkt av det skrivna är ovederhäftigt men dom undviker helt att beröra den avancerade elektroniska implantatteknologi som publicerades helt öppet fram till 1975. Jose Delgado finansierad av amerikanska flotta experimenterade med frivilliga försökspersoner och bevisade som han sa att det leder till den något nedslående slutsatsen att en människa är möjlig att styra som en robot. Både med experiment på apor och människor registrerade han de radiosignaler som implantatet överförde sina nervdata från o h via en då vanlig DEC dator till band. Från bandet kunde han upprepade ggr överföra signaler via transpondern i patienten till nerverna varefter såväl apor som människor upprepade samma beteende som tidigare spelats in från samma individ. Hur många ggr som helst med samma resultat. En lugn patient kunde genom inspelningar från ett tidigare aggressivt tillstånd fås att plötsligt med fjärrkontroll bli aggressiv. Amerikanska forskare kunde ändra sexuell läggning på frivilliga patienter så länge elektroder i hjärnan gav signaler. När signalerna stängdes av kom det tidigare beteendet tillbaka.
   Den cybernetiska teknologin teknologin är mkt långt vidareutvecklad och psykiatrins DSM-manual har hela tiden överinsetts av Usas Cia så att ingen möjlighet skall finnas att psykiatrin identifierar ngt annat än tillåtna psykiatriska tolkningar.
   Sverige är en liten lydig avkrok i imperiet.
   Det som rör tankeöverföring och avläsning är självklart maktmässigt mkt intressant och hot om cybernetisk tortyr utan hopp om skydd från rättsväsendet användes 1990 officiellt av inpiskaren i Usas republikanska parti, Marlin Fitzwater. Han sade att dom hade hemliga metoder att förfölja folk med deras eget samvete och hotade olydiga partimedlemmar om dom inte följde partilinjen.
   Många mer verserade offer för detta väljer att dra sig undan från uppmärksamhet för att kunna få normala relationer och ha större chans att kunna göra karriär. Även om trakasserier fortsätter. Jag klandrar dom inte men du skall veta att det är just därför som dom flesta övriga som återstår tenderar att verka mer förvirrade.

 • ALE vad menar du med tramsigt..?! Det är tragiskt att läsa ditt inlägg, där du försöker förneka att mind Control existerar. Jag förstår att man på alla tänkbara sätt av olika anledningar, kanske t o m också fått i uppdrag att till varje pris försöka förneka och mörklägga denna hemska sanning, om mind Controls verkliga existens. Märkligt också att man tycks helt bortse från alla mind Control offers berättelser runt om i världen som kom ut samtidigt och som oberoende av varandra överensstämmer, offren blir hela tiden allt fler.. ALE du ska också veta att många av de offer som utsätts för tortyr vad beträffar Mind Control, också är utsatta för rättsvidriga övergrepp genom att som mentalt fullt friska ändå förklaras för att vara psykotiska.!! Du ger dig rätten att förneka mind Control och därmed förnekar du alla offer för denna groteska teknik..något du inte borde befatta dig med, då du ytterligare på så sätt kränker alla dessa offer som vet bättre…! Lägg din tid i stället på att försöka släppa fram mind Control offren, med sina berättelser..

 • @Peter G. Ville bara åter påpeka lite lätt att det toppstyrda vetenskapsparadigmet har nått vägs ände. Under de senaste +15 åren har jag jämfört den etablerade forskningen med nya lösningar. Delar av akademin av idag håller på med applikationer styrda av kommersiella intressen i ett militärt komplex som nu halkar efter. Vad som kommer att styra utvecklingen blir en marknad med diversiefierade processer som jobbar parallellt. Västvärlden med Israel&USA i spetsen har under årens lopp försökt att göra allt nytänkande till sin egen toppstyrda butik. Till deras förskräckelse har utvecklingen tagit en helt annan väg då tanken inte alltid kan styras av pengar, och man vill alltså fortsätta att behålla marknaden med hjälp av mindcontrol. @Brynolf, referenserna till det jag skrev i förra inlägget finns att läsa av i vinklarna och måtten i pyramiderna i Giza grundade på det gyllene snittet. En annan trevligare referens på närmare håll är att bege sej ut i skogen och titta på hur allt växer där efter samma formel. Ken L. Wheeler (han har flera bra upplägg på Youtube, samt skrivit en bok, här en förkortad version https://archive.org/details/magnetism1small ) har optiskt sedan 2014 kunnat visa hur fältet och magnetism fungerar, på grundläggande nivå är det en relativt enkel process. När fältet sedan utvecklas från en punkt utåt blir det fort komplicerat och det krävs massor av avancerad matematik för en förklaringsmodell. Det är här vetenskapen möter sin överman i naturen och vi har inte ens kommit på en bråkdel av det som finns där.

  • Jag tror också att det kan finnas dramatiska upptäckter att göra men det betyder inte att det nuvarande etablerade paradigmet är dåligt. Det ger strålande resultat om man väljer att använda det som teknologin möjliggör.
   Och det finns många profeter som saluför påståenden om att de vet ngt nytt.
   Men kunniga fysiker har insett att det finns en paradox kring detta. Kvantmekaniken fungerar särskilt bra när man INTE försöker förstå.
   Sannolikt ligger paradoxen i att vi själva är invävda i Universum i tid och rum på ett sätt som skulle få en djupare teori att verka konstig. Var tid har sin sanning tyckte Einstein.

 • Detta blir en aning tramsigt. Eller som en paranoid masspsykos. Hur vet Henning Witte att Henning Witte inte själv är utsatt för mind control? Tror han på mind control, så vet han ju inte, eller hur?

  Tror man på Mind Control (med någon sorts strålning – kommande utifrån) hur kan man då vara säker att att man själv inte är ”hackad”. Tänk Henning Witte är drabbat? Kan vi då lita på vad han säger? Är man utsatt för Mind Control, hur vet man det i så fall? Alternativt tänk om man tror att man är utsatt, men inte är det? Eller omvänt är drabbad men tror det inte? Om man nu är utsatt för Mind Control, borde då inte rösterna säga att man inte är drabbad, för att hålla personen fortsatt ”uppkopplad” och kontrollerad?

  Jag förstår att för en psykotisk människa kan detta vara ett halmstrå att hålla sig fast vid. Flertalet psykiskt sjuka människor jag mött har förklaringar som oftast går ut på att dom inte är sjuka, utan just drabbade utifrån på ett eller annat sätt eller besatta av div entiteter. Tror man att man är besatt av entiteter, och det i sig är beviset på att man inte är sjuk, är man sjuk. Poängen med psykiskt sjuka människor är att de inte förstår att de är sjuka. Jag är inte sjuk. Det är Mind Controlen som gör mig sjuk.

  Tror människor med psykisk ohälsa på Mind Control kan det också resultera i att patienter inte söker den vård de så trängde behöver; för enligt myten är det just psykiatrin som ligger bakom Mind Control tillsammans med div underrättelsetjänster. Tror man på Mind Control utvecklar många en paranoid läggning, som verkligen inte är hälsosam.

  Skulle medierna unisont tala med en röst om risken att många kan vara drabbade av Mind Control, skulle alla misstänka alla. Det hela slutar i en karusell av misstänksamhet och spekulationer. Inte desto mindre får man uppmärksamhet samt en berättelse – om sin sjukdomsbild + uppmärksamhet. Alltid något.

  • Jag håller med dig om att Henning verkar vara under inflytande av ngt.
   Han samarbetar inte, för ingen dialog utan kör på som en noshörning.
   När jag ställde upp på intervjun hade jag inte själv ngt behov av den uppmärksamheten utan ansåg att jag hade moralisk skyldighet att ställa upp eftersom jag har teknologisk kunskap av värde. De braskande rubriker Witte använder har jag inte försökt hindra och jag accepterar att det sker om det är till nytta för andra. Men det var rätt lugnt för mig då.
   Jag kan ge dig exempel på vad som dessförinnan hände sporadiskt kanske 20 ggr på över 20 år: dom kunde plötsligt alstra ljudet av en cymbal med typ 90 decibel inne i mitt hörselsystem. Eller en gång sa en röst ‘om du vinner ngt måste du förlora ngt’
   Eller på östeuropeisk(?) accent ‘ I-S-R-A-E-L ‘ Eller på brittisk engelska ‘ you’re on our side aren’t you?’ Just innan var det ngt oväsende ungefär som om det vore ett helt gäng som skrek in i en mikrofon. Annars har det inte varit röster för mig.
   En kommentar som jag länkat till på NV tidigare handlar om en intervju från 1994 med en amerikansk ingenjör som berättade om implantat som Cia färdigställde 1988-89 och började använda på folk. Flera hundra individer började påstå att dom utsattes för mind control just med början 1989.
   Just då hösten 89 när Berlinmuren föll vaknade jag en morgon med en oförklarlig stark smärta i ryggen som tvingade mig att ligga kvar i sängen flera timmar. Jag kunde inte böja ryggen. På baksidan av skuldran hade plötsigt uppkommit en bula som senare visade sig innehålla 168 gram fett. Bulan fanns inte tidigare och ändrade inte utseende senare.
   ( Just innan dog ca 20 Starwars-forskare i England ‘genom självmord’. Dom sysslade bla med hemlig mikrovågsteknologi.) Ingenjören kallade implantaten chiclets eftersom dom liknar tuggummin. Dom är tillverkade av material som har samma egenskaper som benstommen för röntgen och syns därför inte när dom infogas i ryggraden.
   Den webbsidan där jag lade in kommentaren är nu nedstängd av Usas myndigheter.
   Men Witte är inte intresserad utan kör på med sina skalärvågor.
   Jag vet att jag redan nämnt dessa saker men det kanske finns nya läsare.

 • Hur vet man att det inte är paranoia utan mind control? Genom att offret plötsligt förändras, ofta efter sjukvårdsbehandling eller vistelse i häktet, genom att berättelsen är trovärdig, genom att ens egen intuition säger det och genom att offrets skildring av sina besvär passar in i mönstret som många whistleblowers har beskrivit. Ibland har man tur och kan mäta eller se implantat, typ magnetröntgen av hjärnan.

 • Det är svårt med rätt vård för oärliga journalister. Dumhet går inte att bota och mind control är ingen sjukdom utan en hemlig teknisk attack. Det enda som hjälpte hittills var homeopatiskt guld aurum metallicum:
  http://www.whitetv.se/mind-control-mk-ultra/771-guld-skyddar-mot-mind-control-tankekontroll.html
  http://www.whitetv.se/mind-control-mk-ultra/1595-homeopathic-gold-aurum-metallicum-helped-80-of-mind-control-targeted-infividuals.html

  • Detta att homeopati hjälper är bara för att missleda. Är det individer som är fjärrpåverkade kan förövarna stänga av sin påverkan när dom vill.
   Tex när dom lyckats lura på dom ngt dyrt preparat.

 • Henning, är det denna intervju du avser? Vad menar du med att intervjun saboterades?

  https://vimeo.com/23671553

  Du skrev: “Peter Grafström utsätts för hjärnkontroll i Göteborg. Kampanjen Reclaim The Brain avslöjar att svensk sjukvård, militär och säkerhetstjänsterna konspirerar mot oskyldiga människor i ett globalt samarbete för att kontrollera hela mänskligheten.”

  Hur skiljer man på paranoia och hjärnkontroll? (med fjärrkontroll?)
  Hur vet man att det inte bara är paranoia?

  En annan sak. Hur ska journalister inom MSM som tror det finns rysk påverkan bakom svenska nätsajter (som länkar till RT) få rätt vård? Att debattera med dem eller replikera till dem verkar inte hjälpa.

 • Peter Grafström är själv mind control offer, vilket framgår av min 2011 intervju med honom, som saboterades senare. Hans plågoandar fjärrstyr honom så, att han tvingas förneka sanningar om mind control som existensen av skalärvågor. Detta är också skälet varför han skriver felaktigt om mig.

  • Nej Witte mina tankar har jag nog bra koll på men du kanske själv är ett offer?
   Fram med det nu Henning. Tidigare har du sagt att en vän drabbades men det är även du själv eller hur?
   Själv har jag många års erfarenhet av fysisk verkan av cybernetisk teknologi.
   Jag var i hemlighet stämplad som ett hot mot rikets säkerhet men så länge dom misstankarna var allvarligt menade utsattes jag inte för nånting. Senare när jag inte var misstänkt ville man genomföra en sorts påtvingad kompensation med social ingenjörskonst. När jag inte spelade med utan ville vara ifred började man tortera mig fysiskt via implantatet. Dom lutar sig mot att de flesta inte kan föreställa sig att det är möjligt att framkalla naturtrogna fysiska symptom i en kropp utan antar att det rör sig om psykos. Jag tror att torterarna var militära specialförband och åtminstone under en period stationerade på ubåt. För dom jobbade i 6-timmars-skift.
   Min insyn i ämnet gör att jag är kritisk mot att sjukvården inte fått tillgång till effektiv bot mot förlamningsskador som har varit teknologiskt möjligt sen 1970-80 talen om lämpliga projekt hade igångsatts då. Vad beträffar mind control i betydelsen av fjärrstyrning av tankar har jag inte så mkt erfarenhet. Det andra berättar om att dom tror sig vara ständigt uppkopplade till superdatorer som ‘känner dom bättre än dom känner sig själv’ känner jag inte igen och jag misstänker att det kan handla om verkan av droger i en del fall.
   Om dom som verkligen har inopererad elektronik manipuleras på ett sätt som påminner om verkan av droger och andra är utsatta enbart för droger försvåras analysen vilket är vad förövarna önskar. Men jag vet inte säkert.
   Vanlig radioteknologi är det som är den svaga länken för dom som vill bevara hemligheten. Ditt yrande om skalärvågor hjälper dom.

 • Jan Rosbäck, mycket text men litet innehåll. Hur kan du tvärsäkert slå fast att “Skalärvågen som sådan finns ju”? Vidare undrar jag vad du menar med “…dielektrisk kapacitans under atomnivån”? Även resten av innehållet i din kommentar är luddigt och bygger på löst sammansatta påståenden, det ena mera otroligt än det andra.

  För det första borde du lämna referenser till allt du påstår vara sant. För det andra undrar jag hur du kan vara säker på det du skriver. Kanske du själv är utsatt för “mind control” och därmed blivit styrd att skriva detta inlägg.

 • Mindcontrol har ju varit mer eller mindre offentligt sedan 1950-talet då Patrick Flanagan kom med sin neurophone. Den hemligstämplades av försvaret under 50 år men finns idag att köpa för några tusenlappar. Skalärvågen som sådan finns ju och är en del av det komplex som påverkar naturen och vår perception i både energihänseende och mentalt. Den är magnetisk till sin natur men Dr Meyl kanske gör själva presentationen av den onödigt komplicerad. Den magnetiska vågen verkar via induktans i materia men initieras av en dielektrisk kapacitans under atomnivån, dessa två mätbara enheter är något som varenda elektriker kan förstå. Kapacitansvärdet är en invers i förhållande till induktansen och de förhåller sej också så till varandra i strikt styrda roterande vortex på alla nivåer. I det minsta lilla i mikrokosmos till den största tornado i vårt elektriska universum där allt byggs upp efter gyllene snittet. Vetenskapen har under +100 år separerat ämnen i tårtbitskunskap för att kunna styra utvecklingen. Fysik, biologi och kemi med praktisk elektronik borde således ligga inom samma ämnesområde, då tar vi stort skutt in i framtiden. Morden på forskare var iscensatta för att folk inte skulle presentera forskningsresultat så den förhållandevis enkla tekniken blev offentlig. Allt finns att läsa sej till på nätet idag men kontrollerad kunskap är det som ligger i makhavares intresse.

  • Jag instämmer med Brynolfs kritik.
   Dessutom har Jan även utelämnat det mest dramatiska i Meyls soppa:fri energi.
   Och Jan verkar tro att Meyl syftar på vanlig elektromagnetism vilken är magnetisk i närfältet.
   Men det är inget skalärfält. Det går att stoppa in skalära potentialer genom den sk gauge-symmetrin hos elektromagnetismen men ingen våg svarande mot det som skiljer sig från vanlig elektromagnetism har påträffats. Gauge-symmetrin är i själva verket av stort intresse i egenskap av en ännu delvis outnyttjad egenskap hos elektromagnetismen. Den innefattar så dramatiska saker som rumtidsinversion som kanske visar sig ha tillämpningar i utvecklandet av djupare förståelse av fysiken. Men det har inget med Meyls ideer att göra.
   Det Jan säger om mind control är helt irrelevant.
   Men han har blivit utsatt för rättsövergrepp av allvarligt slag som inte har ngt med mind control att göra.
   I frågan om det litar jag mer på honom.

 • Sanna
  Vanliga radiovågor tränger igenom väggar. Mobiler funkar så och TV och FM-radio och wifi. Bluetooth är specificerad svag så det inte skall gå för långt men den når ofta genom stängda dörrar. Många väggar är av tunna gipsplattor. Tak och golv dämpar ofta mkt mer. Fönster kan vara belagda med tunna metallskikt mot solen som dämpar radiovågor annars är fönster mkt genomsläppliga.
  Om det är fjärrkommunikation måste det vara vanliga radiovågor. Men det kan också vara droger som alstrar symptom som verkar fjärrkontrollerade. Det kan vara mikromedicinerande implantat som arbetar autonomt. Eller det kan vara droger från enstaka tillfällen som fått irreversibel inverkan på nervsystemet. När man inte vet vilka symptom folk syftar på går det inte att gissa.
  Och jag inte helt befria mig från misstanken att dom som envisas med att sprida orimliga förklaringar kanske jobbar för den andra sidan…

 • Till er som förnekar sanningen om skalärvågor vill jag säga att..
  Henning Witte har fullständigt rätt ..! Många är de offer ute i samhället som utsätts för Mind Control.. tortyr från elektronisk / psykotronisk strålning, samt från skalärvågor som tränger igenom väggar, vilket betyder att offren omöjligt kan värja sig.. Man attackerar offren från
  t ex mobiltelefon, satelliter o dyl.. Förnekandet om att skalärvågor ej existerar är inget annat än att försöka mörka verkligheten.. Varför inte fråga alla de drabbade offren som verkligen vet..

 • Michael Persinger är en desinformatör. Det handlar om att rikta bort uppmärksamheten från den enda verkliga cybernetiska teknologin.
  Många forskare som visste för mkt om den verkliga teknologin mördades på 80-talet. Det finns ingen annan rimlig förklaring varför en massa mikrovågsexperter dog en efter en i påstådda självmord.
  Hjälmar går inte att dölja även om de fungerade för det diskuterade ändamålet vilket dom inte gör.
  För mer än femton år sen diskuterade en del personer som blivit attackerade med sån fungerande teknologi just om detta med att det används för att stjäla ideer från uppfinnare etc och påstod sig själva ha råkat ut för precis det. Men det krävs operativa ingrepp för att kunna etablera hjärna-datorkommunikation. Det behöver inte betyda att det lämnas märkbara spår efter ingeppet.
  Men jag undrar om inte idestölder sker genom datorintrång snarare än genom cybernetisk teknik. Det går inte att hala fram komplicerade tekniska ritningar även om man har etablerat perfekt kommunikation med nervsystemet.
  Henning Witte verkar fn vara helt oemottaglig för fakta. Hoppas att Henning tänker om. Meyl är en bluff och fri energi likaså.
  Det Henning är ute efter är att det skall vara ngt som inte går att detektera.
  Men det behöver inte vara omöjligt bara svårt och kräva komplicerade hjälpmedel och expertis.
  Nikola Tesla hade hypoteser om fri energi pga ett missförstånd vilket inte tar ifrån honom hans fina bidrag till teknologin. Angloimperiet är en antivetenskaplig aktör åtminstone sen Leibniz tid eftersom angloimperiet är mot utveckling. Dom vill få folk att tro på nonsens. Meyl’s karriär tyder på att han har backats upp av ngn med makt eftersom han fick undervisa elever med sin gallimattias.

 • Enligt relativitetsteorin måste neutriner, om de är masslösa, färdas i ljusets hastighet. Men om de bär en massa, kan de inte uppnå ljusets hastighet. Det inte sant att man på CERN uppmätt hastigheter snabbare än ljusets. Det kanske felmätningen som gjordes för några år sedan – som orsakade stora nyheter runtom i världen – du tänker på?

  Spelar ingen roll vad man tycker om en person, matematiken talar sitt tydliga språk och är ett ypperligt verktyg för att bevisa om ett påstående är sant eller falskt. Förstår inte vad du menar med att ekvationerna skulle ha förfalskas? Det är högst osannolikt och det tror jag även att du inser. Dessutom utgår Bruhn från ett av Meyl’s föredrag och de ekvationer han presenterade där. Följaktligen är ditt påstående om förfalskade ekvationer irrelevant i sammanhanget. Meyl är för övrigt rätt så ensam på området, hur tror du det kommer sig? Inte kan det vara för att han är så högt respekterat i fysikkretsar.

  Min bestämda åsikt är att skalärvågor tillhör pseudovetenskapen. Det finns många skarpa hjärnor inom dagens fysikforskning och att alla dessa skulle ha missat biten skalärvågor är uteslutet. Eller tänker du att alla är utsatta för mind control och därför inte kan styra sina egna handlingar? I så fall är hela den här diskussionen meningslös för om någon mainstream-fysikforskare påstår något är det bara att kasta in något om konspirationsteoretiskt så faller allt.

 • Intressant att trollarna kommer direkt, när mind control och skalärvågor nämns. Konspirationen mot dem är över 100 år gammal. Vår praktiska mind control forskning bekräftar att skalärvågor finns, då offren inte kan avskärma sig mot strålningen.
  Bruhn är en ökänd kvacksalvare.
  Maxwells ekvationer förfalskades efter hans död just för att mörklägga skalärvogor, då de även beskriver den fria energin.
  Meyls och Cerns forskning bevisar tydligt att neutriner som åker med skalärvågor är snabbare än ljuset. Se närmare bevis på http://www.whitetv.se och sök där.

 • Begreppet skalärvågor hör inte hemma inom fysiken, vilket exempelvis följande artikel med titeln “On the Existence of K. Meyl’s Scalar Waves”, av GERHARD W. BRUHN Darmstadt University of Technology, Department of Mathematics, beskriver mycket bra: https://www.scientificexploration.org/docs/15/jse_15_2_bruhn.pdf

  Redan i abstract finner man starka argument för att Meyl’s slutsatser är felaktiga:
  1) “Maxwell’s equations do not admit other than trivial scalar waves of the Meyl type, since only time- independent solutions are admissible. Under those conditions, the only permissible conclusion is
  that Meyl’s scalar waves do not exist.”

  2) “Meyl claims to have generated ‘vortex’ solutions that propagate faster than light. But for solutions of the homogeneous wave equation, this would clearly contradict a well-known theorem of the mathematical theory of the wave equation. In addition, Meyl’s proof for his claim will turn out to be a simple flaw of thinking.”

  Den som fortfarande hävdar att Meyl har rätt bör läsa denna artikel och besvara de motsägelser som presenteras. Kan man inte det anser jag att resonemanget om skalärvågor inte håller måttet.

 • Det är bättre att tala klartext, att hjärnan skall skyddas ifrån mind control, som är det internationellt vedertagna begreppet för sådana angrepp. Det görs med magnetiska skalärvågor, en hemlighållen vågform upptäckt 1990 av fysikprofessorn Konstantin Meyl. Sådana skickas genom mobiltelefonteknologin, TVn och satelliter.

 • De två främsta sätten de påverkar folket är genom medier och digital kommunikation.

  Genom att använda olika typer av neurolingvistisk programmering (NLP) via medierna, som repeteras flitigt, påverkar man människor till att tänka tankar som de kan uppfatta som inplanterade. Det är då lätt att tro att det kommer från mobiltelefonens strålning, men så är nog inte fallet. Hjärnan är för komplex för att kunna påverkas på detta vis trådlöst.

  Obama och hans psykologer som skrev talen till honom, vilka fick honom vald, bemästrade denna NLP-teknik och det finns analyser som visar hur det fungerar. Det kan liknas vid lätt vaken hypnos där symboler placeras i folks undermedvetna medvetet.

  Feedback om hur NLP:n fungerat får makthavarna och psykologer via den digitala kommunikationen, även från telefonsamtal, samt från olika digital utrustning som ständigt är uppkopplad mot nätet och som tyst analyserar allt som sägs i dess närhet.

  Ibland är påverkan direkt och uppenbar. Prenumererar man ex. på TED ser man snabbt hur denna organisation alltid vet att skicka exakt den påverkan som har med dina senaste digitala aktivitet via Google/Gmail att göra.

  TED har köpt dina data från Google för att veta exakt hur de ska kunna påverka dig maximalt med sina talare och sin ofta tydliga agenda, d.v.s. monopolkapitalets globalism och motsägelsefulla mångkultur, inbakad i det allra mesta.

 • Ämnet är angeläget och borde involvera hela hjärnpopulationen. Det finns en uppsjö av teorier, eller som min då 6 åriga dotter uttryckte det “terrorier”, om hur våra hjärnor kan manipuleras och dresseras. Och, visst går det att manipulera människor till att bli förutsebara och reagera enligt önskade på givna stimuli. Se på dagens skola och hur politiker både agerar och reagerar. Den skickliga och i maktkretsar icke gillade finlands-svenske hjärnforskaren Matti Bergström publicerade för övrigt en angelägen bok “Hjärnor i politiken” som har stor giltighet ännu idag och som nog var lite före sin tid när den gavs ut. Matti Bergström var ingen vän av artificiell intelligens och det är väl tron på att den finns som då gör att vi skulle kunna manipulera den likt ångmaskinen genom att exvis manipulera säkerhetsventilen och medge högre ångtryck.

 • “hjärnan från att utsättas för ”mind hacking”, påverkan eller stöld av data”, denna mening förutsätter att det finns läsbar data i hjärnan.
  En gång i tiden jämfördes vår hjärna med ångmaskinen, då var ångmaskinen det senaste. mest invecklade och teknologiska högtstående man kände till.
  Ingen skulle komma på idén att nämna ångmaskinen idag när man talar om hjärnforskning, att påstå att våra hjärnor härbärgerar och processar “data” har samma ursprung som påståendet om ångmaskinen och hjärnan.
  Som liknelse är det begripligt att använda data-begreppet om vår hjärna, där minnet förmodas sitta, men det är också en liknelse.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *