Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Nya Dagbladet växer in i en ny kostym – gratulerar!

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 juli 2017
- Torbjörn Sassersson
Nya Dagbladet 3 juli 2017
Nya Dagbladet 3 juli 2017
Nya Dagbladet 3 juli 2017

Nya Dagbladet är en tidning som NewsVoice har ett innehållssamarbete med. Den har under helgen vuxit in i en större kostym med ännu mer professionell tidningskänsla. NewsVoice önskar NyD framgång.

NewsVoice ser fram emot att se hur tidningen nu utvecklas. Redaktionen har sedan en tid även större lokaler och fler medarbetare förser nättidningen med innehåll.

Vi har sett hur Nya Dagbladet kört om tex Metro när det gäller kvalitet, en betydligt mer känd nättidning som uppger att den är Sveriges största dagstidning, men som NewsVoice skrivit är Metro egentligen endast en annonskanal.

“Den nya plattformen är nödvändig för att fylla ut kostymen som Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning”, säger chefredaktör Markus Andersson.

Nya Dagbladet kan vara en av de tidningar som har en ljus framtid om den får utvecklas i riktning mot växande professionalitet, oberoende och politisk obundenhet.

Till: Nyadagbladet.se

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq