Studie: Ökad risk för missfall pga influensavaccin

2
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt,   CC0 Creative Commons
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons

VACCIN. En alarmerande ny studie visar att risken för gravida kvinnor att drabbas av missfall om de vaccinerats med ett inakiverat influensavaccin mot svininfluensavirus ökade 7,7 gånger.

Vad studien säger är att risken för missfall ökade markant för kvinnor som blivit vaccinerade under två på varandra följande influensasäsonger. Forskarna skriver i nästa andetag att de inte är möjligt att dra slutsatsen om en kausal (orsaksbunden) koppling mellan upprepade influensavaccinationer och missfall. För att göra det krävs mer studier, men studien som genomförts visar en markant ökad risk.

Läs mer på TV Helse

OBS. Detta är inte reklam eller en “advertorial”. NewsVoice har ett mediasamarbete med TV Helse. Alla artiklar är gratis att läsa och artiklarna på TV Helse innehåller inga reklamlänkar.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
stenb
stenb
Gäst
15 september 2017 kl 11:00

Jag glömde den “grå zonen” mellan missfall och helt friska barn. Statistik också på autism och födelseskador för vaccinerade och ej vaccinerade behövs. Eller finns det redan, ej gömt någonstans?
Våra barnbarn vaccineras ej och tar extra D-vitamin under vinter och vår. Förr i tiden när gris, oxe och ko gick ute under större delen av året kom D-vitaminer naturligtvis från deras fett, även i mjölk. Idag måste man väl nästan äta renkött för att klara sig utan tillskott under vintern.

stenb
stenb
Gäst
15 september 2017 kl 10:44

Fruktansvärt!
Att “vår” socialstyrelse inte gör studier i egen regi på långt avstånd från de listiga medicinbolagen är kanske den största skandalen. Att samma statliga institution låter sig korrumperas av “experter” från samma räviga medicinbolag är kanske det värsta, kompletterat av att våra politiker använder liknande “experter” som rådgivare i dessa frågor, frågor som de vanligen inte har ett uns av kunskap om.
När blir dessa köpta experterutrensade från maktens korridorer?
Dessa ulvar i fårakläder är typiskt vältaliga med professortitel, så att politikerna mjuknar ordentligt inför “vetenskapen”. Läs gärna boken av Peter Götzsche, “Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”, nu på Svenska, speciellt om du som läser råkar vara politiker.