Terrorhot riktat mot centrala Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 september 2017
- NewsVoice redaktion
Säpo joggar Foto: Foretagstv.se

 

Säkerhetspolisen arbetar med ett hot om ett terrorattentat i Stockholm. Såväl Säpo som Stockholmspolisen och Nationella Operativa Avdelningen (NOA) har gått upp i stabsläge, enligt uppgifter till Aftonbladet. Hotet ska härstamma från och/eller spridas via sociala medier.

“Vi arbetar med att samla in underrättelser om detta”, säger Sofia Hellqvist på Säpos pressjour.

I ett sms uppmanas polisanställda att arbeta som vanligt, men att vara ”extra vaksamma”, skriver Aftonbladet.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq